תגובה להודעה: בעיה במנוע supertiger 51
כמו שאתה מספר, זה נשמע בעיית כיוון של הסיכה הקטנה (מה שרובנו קוראים סיכה נגדית)
כאשר המנוע בסרק תסגור אותה מעט מאד כל פעם עד שהמנוע יתחיל לעלות בטורים, ואז תפתח חזרה 1/8 סיבוב. במצב הזה חכה 10 שניות, ותן פתיחה לפול טורים. אם המנוע נכבה, סימן שהסיכה סגורה מידי, פתח אותה עוד 1/8 סיבוב, ותנסה שוב. אם לוקח לא זמן לעלות בטורים, סגור עוד 1/8 סיבוב עד שתגיע לנקודה הרצויה. אני מניח שבדקת או החלפת את הפלג, ואין ברגים משוחררים בראש המנוע , ובפלטה האחורית של המנוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גבי א
כמו שאתה מספר, זה נשמע בעיית כיוון של הסיכה הקטנה (מה שרובנו קוראים סיכה נגדית)
כאשר המנוע בסרק תסגור אותה מעט מאד כל פעם עד שהמנוע יתחיל לעלות בטורים, ואז תפתח חזרה 1/8 סיבוב. במצב הזה חכה 10 שניות, ותן פתיחה לפול טורים. אם המנוע נכבה, סימן שהסיכה סגורה מידי, פתח אותה עוד 1/8 סיבוב, ותנסה שוב. אם לוקח לא זמן לעלות בטורים, סגור עוד 1/8 סיבוב עד שתגיע לנקודה הרצויה. אני מניח שבדקת או החלפת את הפלג, ואין ברגים משוחררים בראש המנוע , ובפלטה האחורית של המנוע.
הפלג חדש, הברגים מחוזקים וגם כיוונתי אותו ... וזה לא עוזר
אני כיוונתי אותו כמו שכיוונתי אותו שהוא היה פעם ועכשיו הוא לא עובד טוב ופעם הוא עבד כמו שעון...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ram130111
תחליף לos 55 אחי.
*********ח
אם אתה בטוח שאתה יודע לכוון ולא הצלחת (הכיוון ב super tiger הוא עדין יותר,) לא כמו ב OS אז מה שנשאר לך זה לפרק ולנקות טוב טוב את הקרבורטור, ולבדוק מעברי דלק מהמיכל לקרבורטור, כולל קרעים/סדקים/חורים קטנים בכל מערכת הדלק.
אהלן לא צריך להחליף את הרינג
תבוא אליי
אני אכוון לך את המנוע זה נורא פשוט
0544792933
מארק