תגובה להודעה: עזרה ברכישת משדר חדש
אני אישית ממליץ על ה-DX7 SE מחיר מול תועלת.
שוב כל זאת בגדר המלצה ומתוך ניסיון שלי !
החזקתי את שאר השלטים והכי נוח היה לי עם ה-DX7
היתרון של ה-SE היא מהירות שידור וזמן תגובה !
אני מאוד מרוצה מהמערכת שיש לי !
בהצלחה בכל מה שתבחר !
במידה ואתה עדין מתלבט צא לשטח ותתרשם מהשלטים !
קבל המלצה חמה:
אל תקנה שלט בחו"ל
אישית אני בעד הDX7
אני רכשתי את ה- DX7.
ההמלצות עליו הן טובות מאוד.
לגבי יתר השלטים, אין לי מושג, אבל קח בחשבון ששלט נפוץ ומוכר, יכול להוות יתרון בשטחי הטסה, כי יש מספיק אנשים שמכירים אותו ויכולים לסייע לך אם צריך.
בנוגע לרכישה בחו"ל:
זה יכול להיות עסק מורכב, כי נדרש אישור ממשרד התקשורת ותעשה את השיקול שלך אם בא לך להיכנס לזה.
יש גם את העניין של האחריות בארץ למוצר שקנית בישראל.
אני רכשתי את השלט שלי בחו"ל, המחיר: 260$ כולל המקלט ובתוספת מס של 21$.
השיקול הכלכלי היה מכריע מבחינתי והשלט נשלח לכתובת בארה"ב ומשם מישהו יביא לי את זה לכאן (לכן גם שילמתי מס של אותה מדינה בארה"ב ממנה רכשתי את השלט).
אם יש לך מישהו שמתגורר בארה"ב ויכול להביא לך את השלט, אז יכול להיות שיהיה לך כדאי להזמין משם.
כתבת שהתקציב שלך הוא בסביבות 300$.
במחיר כזה (ואולי בתוספת של לא יותר מ- 20$) אתה יכול לרכוש את הדגם המתקדם יותר ששגיא המליץ לך עליו.
ההבדל הוא גדול מאוד: מדובר בשלט הרבה יותר מדויק וההשקעה הכספית שווה את זה ללא כל ספק.
אם אתה מתכוון לרכוש באינטרנט ושהשלט יגיע לארץ באמצעות הדואר - במצב כזה אני מצטרף להמלצה של עודד (שוב.. עניין האחריות וגם האישור שצריך ממשרד התקשורת וכן תשלום נוסף למכס).
בהצלחה
מסכים עם עודד לגבי DX7
לגבי שאלה שלך על שלט השלישי, כתוב שזה שלט גרסה יפנית לא תקני
לא מתאים למקלטים DSM2 בכלל אלה רק למקלטים עם מק"ט "J" עבור תקן יפני בלבד!!!
גרג
יש לך אפשרות לשדרג את השלט שלך ל 2.4 על ידי החלפת המודול והמקלט במחיר מינימלי של 89$ אצל הסיניץ
http://hobbycity.com/hobbycity/store...idProduct=8286
תודה,
אבל עיקר הבעיה היא שלשלט שלי אין ecpm
הדגם שלי הוא T6XH
ואין בשבילו את המוצר שהראית, מה גם שקראתי בחוות דעת שזה לא עבד למישהו עם 6 ערוצים:
The six channel reciever was faulty :(
It locks up completly after just a few flicks on the gimbals.The seven channel seems to work ok thou. Lets hope that this is not a indication of the quality of ASSAN in general.