תגובה להודעה: הסיני השתגע
יכול להיות לכך הסבר מאוד פשוט
הם היו בתהליך התרחבות, התהליך הסתיים, וכעת הם חזרו למוד הרגיל שלהם :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל דקל
יכול להיות לכך הסבר מאוד פשוט
הם היו בתהליך התרחבות, התהליך הסתיים, וכעת הם חזרו למוד הרגיל שלהם :D
אני מקווה שתהליך ההתרחבות שלהם לא יצמק לנו את הכיס:D
כל עוד נמשיך לפרנס אותו בבטחה לא תהיה לו סיבה להעלות מחירים
מי זה הסיני הזה שכולם מדברים עליו - מה כתובת האתר אולי גם אני אקנה משם..
מעניין, כי לי יש הזמנה של 82 דולר מה-7.7 שעוד לא הגיעה. לא חשבתי שבמשלוח של 32 דולר החבילה תתעקב ככה.:(
כיף לך שקיבלת את ההזמנה כל כך מהר!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
מעניין, כי לי יש הזמנה של 82 דולר מה-7.7 שעוד לא הגיעה. לא חשבתי שבמשלוח של 32 דולר החבילה תתעקב ככה.:(
כיף לך שקיבלת את ההזמנה כל כך מהר!
בדקת אם יש חלקים שהזמנת והם לא קיימים במלאי?
גם לי קרה מקרה דומה ופריט אחד שחסר במלאי, יכול לעכב את כל המשלוח.
אם כל החלקים קיימים, ממליץ לך לפנות אליהם במייל ולברר למה מתעכב.
חודש עיכוב, לדעתי כבר שווה ניסיון בירור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
doodi111
בדקת אם יש חלקים שהזמנת והם לא קיימים במלאי?
גם לי קרה מקרה דומה ופריט אחד שחסר במלאי, יכול לעכב את כל המשלוח.
אם כל החלקים קיימים, ממליץ לך לפנות אליהם במייל ולברר למה מתעכב.
חודש עיכוב, לדעתי כבר שווה ניסיון בירור
כן, יש חלק שהזמנתי שחסר במלאי, זה - http://hobbyking.com/hobbycity/store...Upgrade_(HK450)
אבל הוא כבר היה צריך להגיע למלאי, ואני חושב שזה לא אמור להפריע, כי ברגע שביצעתי את ההזמנה ביקשתי שאם אותו החלק לא יגיע למלאי אז שיישלחו לי בנתיים את החלקים שכן במלאי, ראיתי כמה אנשים שעשו את זה אז אני חושב שזה אמור לעבוד. בכל אופן אני באמת אברר מה קורה.
תודה.
הלוואי עלי אני כבר 4 ימים מחכה להזמנה
אני לא מבין מה אתם מתלוננים ... אם אתם עושים הזמנה ויש בתוכה חלקים שהם לא במלאי אז כמובן שההזמנה שלכם תתעקב עד שיגיע החלק ויוסיפו אותו לחבילה ... תבדקו לפני שאתם מבצעים שכל החלקים זמינים אם לא בא לכם לחכות למלאי הבא ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
אני לא מבין מה אתם מתלוננים ... אם אתם עושים הזמנה ויש בתוכה חלקים שהם לא במלאי אז כמובן שההזמנה שלכם תתעקב עד שיגיע החלק ויוסיפו אותו לחבילה ... תבדקו לפני שאתם מבצעים שכל החלקים זמינים אם לא בא לכם לחכות למלאי הבא ...
אוקיי זה נכון, אבל ביקשתי שיישלחו לי את החלקים האחרים בהזמנה אם אותו חלק שחסר במלאי לא יגיע תוך כמה ימים (הוא צריך היה להיות במלאי כמה ימים אחרי שהזמנתי) ובסוף עדין החבילה לא נשלחה ואותו חלק עוד לא הגיע למלאי (עבר בדיוק חודש). בבקשה תקנו אותי אם אני טועה בקשר לזה שאפשר לבקש מהסיני לשלוח את החבילה אם אחרי פרק זמן חלק מסויים בהזמנה עוד לא הגיע למלאי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
אוקיי זה נכון, אבל ביקשתי שיישלחו לי את החלקים האחרים בהזמנה אם אותו חלק שחסר במלאי לא יגיע תוך כמה ימים (הוא צריך היה להיות במלאי כמה ימים אחרי שהזמנתי) ובסוף עדין החבילה לא נשלחה ואותו חלק עוד לא הגיע למלאי (עבר בדיוק חודש). בבקשה תקנו אותי אם אני טועה בקשר לזה שאפשר לבקש מהסיני לשלוח את החבילה אם אחרי פרק זמן חלק מסויים בהזמנה עוד לא הגיע למלאי.
למה? לא עדיף להזמין מה שיש במלאי, ולעשות הזמנה נוספת כשיגיע מה שהיה חסר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
כן אבל אתה שוכח שהסיני זה לא בן אדם אחד שאתה מדבר איתו זה כמה ... ואף אחד לא יזכור לך בקשה שעשית לפני 10 ימים ש"אם" עדיין לא יהיה במלאי אז תשלחו ... אתה פשוט צריך להגיד להם במקום הם לא יעשו את זה במקומך ... אם אתה רוצה שישלחו לך את החבילה היום ללא החלקים שלא במלאי פשוט תשלח להם אימייל שאומר להם את זה בפירוש ... והם יעשו את זה אל תדאג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
כן אבל אתה שוכח שהסיני זה לא בן אדם אחד שאתה מדבר איתו זה כמה ... ואף אחד לא יזכור לך בקשה שעשית לפני 10 ימים ש"אם" עדיין לא יהיה במלאי אז תשלחו ... אתה פשוט צריך להגיד להם במקום הם לא יעשו את זה במקומך ... אם אתה רוצה שישלחו לך את החבילה היום ללא החלקים שלא במלאי פשוט תשלח להם אימייל שאומר להם את זה בפירוש ... והם יעשו את זה אל תדאג
גיא צודק!
אני מציע שתשלח להם אימייל ותבקש שישלחו לך את החבילה ללא החלקים שחסרים.
הם אכו עושים זאת ללא בעיה..
בהצלחה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
כן, יש חלק שהזמנתי שחסר במלאי, זה -
http://hobbyking.com/hobbycity/store...Upgrade_(HK450)
אבל הוא כבר היה צריך להגיע למלאי, ואני חושב שזה לא אמור להפריע, כי ברגע שביצעתי את ההזמנה ביקשתי שאם אותו החלק לא יגיע למלאי אז שיישלחו לי בנתיים את החלקים שכן במלאי, ראיתי כמה אנשים שעשו את זה אז אני חושב שזה אמור לעבוד. בכל אופן אני באמת אברר מה קורה.
תודה.
משלוח עולה כסף,הם לא ישלחו לך פעמיים כאשר שילמת על פעם אחת,תבדוק אפשרות שישלחו את מה שיש במלאי בעבור המשלוח ששילמת,ואת מה שאין במלאי שישלחו שיגיע אבל כמובן תצטרך לשלם עבור משלוח בהצלחה.