תגובה להודעה: בניית דאון פשוט
תגיד אתה חושב שתוכל לסרוק את התוכנית?
אפילו אם היא בחלקים
אני מתכנן לסרוק אותה מחר, אני אחבר אותה איכשהו ואם אתה רוצה אני אעלה אותה לפה
עריכה: הרגע גיליתי שאין לי דרך לסרוק את החלק האמצעי של התוכנית בלי לקמט אותה אז אני אבדוק אם אפשר לבקש עותק דיגיטלי בחנות צילום
1 קבצים מצורפים
טיסן דאון ללא מאזנות צריך דיהדראל גבוה יותר מאשר טיסן עם מאזנות. אם אתה משנה את ה-SKEETER לכנף עם מאזנות אתה יכול ואפילו צריך לבטל את הדיהדראלים של קצות הכנף ולבנות את כל אחת מהכנפים כיחידה אחת ישרה (הכנף הופכת מ-פוליהדראל ל-ויהדראל). התקנה של מאזנות בכנף כזו הרבה יותר פשוט. אפשר להשתמש בסרוו אחד במרכז הכנף שיפעיל את שתי המאזנות או בשני סרוו, קטנים יותר - אחד לכל כנף. דבר נוסף - בטיסן כזה שהוא קל ואיטי ממש מיותר להתקין מדפים, אבל אם בכל זאת תרצה ותשתמש בשני סרוו בכנפים (ואם יש לך משדר מתאים - ממוחשב) אין בעיה לתכנת את המערכת כך שהמאזנות מתפקדות גם כמדפים .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
z999
אני מתכנן לסרוק אותה מחר, אני אחבר אותה איכשהו ואם אתה רוצה אני אעלה אותה לפה
עריכה: הרגע גיליתי שאין לי דרך לסרוק את החלק האמצעי של התוכנית בלי לקמט אותה אז אני אבדוק אם אפשר לבקש עותק דיגיטלי בחנות צילום
אני מאוד ישמח אם תנסה..
תודה
4 קבצים מצורפים
אני עכשיו בעיצומו של פרויקט דומה. קיבלתי כנף פשוטה עם דיהדרל כפול. החלטתי לבנות דאון "full hous" דהיינו לפתוח את הכנף ולהוסיף מדפים ומאזנות ולבנות גוף. לצורך כך חתכתי את הכנף לשלושה חלקים. פתחתי פתחים מתאימים למאזנות ומדפים וכן מקום לסרוואים. השחלתי מאריכים לסרוואים. מה שנותר כעת זה לבנות את ההגאים (מאזנות ומדפים) ולחבר את חלקי הכנף חזרה. לצורך כך יהיה עלי לשייף את האזורים בהם חתכתי את הכנף כדי לבטל את זוויות הדיהדרל. כשאסיים את העבודה על הגוף אחזור לכנף לסיום הפרויקט.
אכניס הערב תמונות להמחשה.
כמו כן אתה מוזמן לבוא ולראות. לדעתי זה מאוד למה שאתה מבקש לעשות. היתרון בפרויקט שלך הוא שכבר בשלב התכנון אתה יכול להוסיף את המאזנות והמדפים.
בהצלחה גיל ברקאי
הוספתי מספר תמונות.
שאלה נוספת,איזה מנוע+בקר+בטריה יתאימו לטיסן הזה? אני לא ממש מחפש להתחרות עם הטיסן הזה אז אני לא מחפש טיפוס מהיר מאוד (אני לא בטוח שהוא יהיה מספיק חזק בשביל זה) אני גם מחפש מנוע קל כי זה טיסן שמתוכנן להיות קל (עם משקל יעד של קצת יותר מ300 גרם) האם שווה בכלל להוסיף לו מנוע או שהמשקל יפריע לו מאוד? איזה מנוע לקנות אם אני רוצה לקנות מהובי סיטי?
אם זה טיסן צוקים לא צריך מנוע הוא יעלה לגובע עם הרוח העולה
זה טיסן צוקים, וכנראה בהתחלה אני אטיס אותו בלי מנוע אבל הצוק שאצלנו ביישוב לא ממש גדול אז חשבתי לחשמל אותו כדי שאוכל להטיס אותו גם לא בצוק.