שלום חברים עד היום הטסתי ללא גוברנר ,(לכול מי שמרים גבה גם עד היום אני ללא סימולטור)היום התחלתי לחשוב ברצינות על גוברנר (רפטור 50 SE) חשבתי על זהThrottle Jockey Rev Max כי שמעתי עליו רק טוב מישהו חושב אחרת או יכול להציע משהו אחר?
תודה .
Printable View
שלום חברים עד היום הטסתי ללא גוברנר ,(לכול מי שמרים גבה גם עד היום אני ללא סימולטור)היום התחלתי לחשוב ברצינות על גוברנר (רפטור 50 SE) חשבתי על זהThrottle Jockey Rev Max כי שמעתי עליו רק טוב מישהו חושב אחרת או יכול להציע משהו אחר?
תודה .
MULTIGOV של AEROSPIRE לדעתי יותר מוצלח אבל לא נמכר בארץ ויש להזמינו ברשת.
היתרון הבולט שלו הוא ביטול הצורך במד סל"ד ואדם נוסף שימדוד לך את מהירות הראש לבדוק אם הצלחת לקלוע למהירות שרצית. הרכיב מגיע עם צג LCD קטן להגדרות ואתה פשוט מקיש את ערך הסל"ד בספרות שאתה רוצה וזהו. בנוסף ניתן לכוון 3 מהירויות שונות לפי מפסק מצב טיסה לנורמל, איידל 1 ואיידל 2. עובד גם במצב גוברנר וגם במצב לימיטר עפ"י בחירה. מעניין שברבמקס החדש שיצא לאחרונה הם העתיקו את הפיצ'ר הזה למוצר שלהם...:-) קישור לאתר הרישמי:
www.aerospire.com
ישנו בחור נחמד שגם פעיל בפורומים המובילים מהחברה שנותן תמיכה מצויינת למוצר שמו בוב (לא פיינלס).
ניתן למצוא את המוצר הנ"ל ברוב האתרים ברשת.
אתה לא יכול לטעות איתו.
פשוט, קטן ומצוין!
יש עוד המון יח' טובות (כמו ה ATG, MULTIGOV וכו' - אבל אין על הפשטות של ה REVMAX).
לירן תודה יבדק.
ליאור אז אתה ממליץ על הREVMAX.
תודה לשניכם אלון.
ממליץ!
יש לי שני Multigov - הם ממש נוחים ועובדים יופי. עוד פונקציה נחמדה היא Carbsmart בנוי לתוך הגברנר - שינוי תערובת בזמן טיסה על פי טמפרטורה. הLCD (שניתק מהיחידה כשהוא לא בשימוש - לא צריך להרכיב על המסוק)הוא יתרון עצום לעומת גברנרים אחרים.