-
מפגש מסוקאים הכי גדול בארץ
יש לי רעיון למפגש על המסלול בדימונה בתאריך 31/10/2009 בשעה 8 בבוקר כמובן שבבירכת הדרך מהחברה בדימונה.
הרעיון שכל מטיסי המסוקים בארץ יגיעו למפגש חברתי / הטסות יום כיף. חשמליים וגם ניטרו מוזמנים.
בקשה מיוחדת בעלי ביטוח יעודי בלבד ( קלוב התעופה / מיליס / אחר )
מתוכנן גם ארוחת צהרים משותפת ב סביבות אחת מנגלים וכו' ( כל אחד מביא לעצמו נשתדל לשבת ביחד).
מעוניינים לפתח את הרעיון בבקשה
מצטרפים בשמות ( לרשום שם )
-
תגובה להודעה: מפגש מסוקאים הכי גדול בארץ
היי משה,
נשמע כמו רעיון מעניין.
המפגש הכי גדול של מסוקאים עד היום היה כאשר עמיתי ואנוכי ארגנו את המסוקיאדה בדימונה לפני מספר שנים, ואם אני זוכר נכון היו לנו כ-80 מסוקאים רשומים + לא מעט קהל, וכולם ניהנו מאוד.
במפגש ההוא גם דאגנו שמטיסים בכירים יעבירו שיעורי הטסה וסדנאות כיוון ללא תשלום, והיו דוכנים של חנויות מכל הארץ ועוד..
הפואנטה היא שאפשר לעשות הרבה יותר מסתם מפגש - השאלה עד כמה רוצים להתארגן ? וכמובן שבועיים לא יספיקו במקרה הזה.
אם יגיעו 100 מסוקאים למסלול אחד ללא התארגנות משום סוג, סביר להניח שעל המסלול יהיה יותר בלאגן מסדר - במפגשים גדולים מישהו צריך להיות אחראי על הסדר והבטיחות - אין ברירה.
בהצלחה !
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ליאור זהבי
היי משה,
אם יגיעו 100 מסוקאים למסלול אחד ללא התארגנות משום סוג, סביר להניח שעל המסלול יהיה יותר בלאגן מסדר - במפגשים גדולים מישהו צריך להיות אחראי על הסדר והבטיחות - אין ברירה.
בהצלחה !
צודק בהחלט !!!
במיוחד שמדובר בכלים מסוכנים כמו מסוקים.
ציקי
-
משה צור קשר אנסה לעזור לך
-
אחלה יוזמה! גם אני אגיע:)
-
טוב אז לא הכי גדול אני לא מתחרה בעניין הזה. המטרה הייתה כיף ולא תחרות כלשהיא.
בלאגן ? יכול להיות, נשתדל בשביל כולם שנהנה שלא יהיה בלאגן הכל ברוח טובה / חברית.
תודה לכל מי שמעוניין לתרום למפגש פשוט בואו יהיה נחמד. הרעיונות למקסם את האירוע נחמדים אבל לא נראה לי שאפשריים בפרק זמן קצר כזה וללא אירגון מיוחד. האמת לא ידעתי שייש יותר מ 80 מטיסים בארץ. אני ביקרתי אפשר להגיד ברוב אתרי המסוקאים בארץ הכרתי את החברה ומצאתי שיהיה נחמד מאוד להפגיש בין כולם.
ן
-
יש עוד דבר לקחת בחשבון - אני הבנתי שמבחינה חוקית אם אתה מארגן את המפגש (שכן אתה פרסמת) אז אתה אחראי במקרה של פגיעה ברכוש או בנפש חס וחלילה.
הנושא הזה עלה לא פעם כשארגנו את המפגש לפני כמה שנים.
-
כן הבנתי את זה אז זה אומר שגם צריך לדאוג לשרותי כיבוי אש מגן דוד והצלה וכוי אולי גם נארגן קיטרינג סככות נזמין קהל עיתונות נמכור חסויות לבעלי חנויות. אז שימו לב אני לא רוצא את הקרדיט על האירגון כי זה לא מאורגן מי שרוצא בא. בכל שטח הטסה בארץ יש קבוצות של מטיסים ששמחות לארח חברים אחרים וכך אני רואה את זה.
-
משה,
אני לא נגדך - אני בא לעזור לך. בבית משפט יחזיקו אותך אחראי כי אתה פרסמת את המפגש (לפחות כך הוסבר לנו בעבר) - זה כל מה שאני אומר.
-
ליאור הבנתי את זה שאתה לא נגדי. אפילו לא חשבתי לרגע.
לעזור לי ? , אני הצעתי את הרעיון וזה גם נפתח כאחד כזה אם הדבר כזה מסובך / אולי צריך לשקול מחדש את העניין. !!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mosheg
טוב אז לא הכי גדול אני לא מתחרה בעניין הזה. המטרה הייתה כיף ולא תחרות כלשהיא.
בלאגן ? יכול להיות, נשתדל בשביל כולם שנהנה שלא יהיה בלאגן הכל ברוח טובה / חברית.
תודה לכל מי שמעוניין לתרום למפגש פשוט בואו יהיה נחמד. הרעיונות למקסם את האירוע נחמדים אבל לא נראה לי שאפשריים בפרק זמן קצר כזה וללא אירגון מיוחד. האמת לא ידעתי שייש יותר מ 80 מטיסים בארץ. אני ביקרתי אפשר להגיד ברוב אתרי המסוקאים בארץ הכרתי את החברה ומצאתי שיהיה נחמד מאוד להפגיש בין כולם.
ן
כל הכבוד! אני אוהב את הגישה ובעיקר את הרוח.
קשיים יש בכל מעשה, צריך את האנשים שיש להם פתרונות ורוצים לעזור.
במידה ואני יכול לעזור תן תפקיד.
איציק
-
כבר הזמינו אותי כמה פעמים ואמרו לי לא לפרסם את העניין בכדי שלא יבואו הרבה אנשים אולי זאת ה סיבה. אם העניין ימשיך להסתבך כך ו / או לגדול למימדים חסרי פרופורציה נשקול לדחות את זה ולארגן מחדש בצורה מסודרת יותר. בינתיים שאלתי מי מעוניין להגיע.
-
הי מויישה,
גם אנחנו נגיע כמובן.
-
-
-
-
חברים יקרים.
אני מציע דבר כזה.
לפני שאנחנו מגיעים לשם אני מוכן לנסות לארגן משהו מסודר דומה למה שעשינו לפני 7 שנים.
כך שכולם יהנו גם מאוירה, אוכל, בטיחות וההנאה תהיה הרבה יותר טובה וכייפית.
אני חוזר מחול שבוע הבא, נשב ונזרוק רעיונות מי שבא לו לתרום לזה ונרים כולנו יחד את האירוע הטוב ביותר.
מה אתם אומרים?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עמיתפורת
חברים יקרים.
אני מציע דבר כזה.
לפני שאנחנו מגיעים לשם אני מוכן לנסות לארגן משהו מסודר דומה למה שעשינו לפני 7 שנים.
כך שכולם יהנו גם מאוירה, אוכל, בטיחות וההנאה תהיה הרבה יותר טובה וכייפית.
אני חוזר מחול שבוע הבא, נשב ונזרוק רעיונות מי שבא לו לתרום לזה ונרים כולנו יחד את האירוע הטוב ביותר.
מה אתם אומרים?
לך על זה:cool:
נשמע כמו אחלה רעיון, יהיה נחמד אם יהיה אירוע גדול ומאורגן ויהיה עוד יותר נחמד אם מישהו ירים את הכפפה כדי לבצע כזה אירוע
כל הכבוד עמית! יוזמה מבורכת:) אני רק מקווה שאני אוכל להגיע במידה ויהיה אירוע כזה
-
שימו לב.
בפעם באחרונה אנחנו סידרנו אוכל עם קייטרינג כשר.
סדנאות הטסה ולמוד.
חנויות עם מוצרים.
ספונסרו כובעים וחולצות.
כיבוי אש.
אמבולנס.
ביטוח קלוב.
אבטחה צמודה.
כל אלה עלו כ- 50 ש"ח לכל מישתתף אם אני לא טועה.
נקווה לעשות משהו דומה..
יהיה טוב ונפתח מסורת פעם בשנה כמו בארה"ב באירצ'ה בעזרת השם...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עמיתפורת
שימו לב.
בפעם באחרונה אנחנו סידרנו אוכל עם קייטרינג כשר.
סדנאות הטסה ולמוד.
חנויות עם מוצרים.
ספונסרו כובעים וחולצות.
כיבוי אש.
אמבולנס.
ביטוח קלוב.
אבטחה צמודה.
כל אלה עלו כ- 50 ש"ח לכל מישתתף אם אני לא טועה.
נקווה לעשות משהו דומה..
יהיה טוב ונפתח מסורת פעם בשנה כמו בארה"ב באירצ'ה בעזרת השם...
50 ש"ח זה בהחלט מחיר הוגן לארוע מדהים שכזה, אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל כי אני חושב שזה יעלה את כל תחום המסוקים בארץ בכמה רמות
-
עמית כל הכבוד בהצלחה אשמח אם זה יצא לפועל ובאמת יהפוך למסורת. אבל אני כבר רואה את התמונה ההפוכה והלואי שאני טועה. כוונתי שהחברה יחשבו שייש כאן עניין מסחרי, למרות שלא נראה לי שאפשר להרוויח בשום אופן מאירוע כזה בטח לא ב 50 ש"ח, לאנשים שמשלמים יהיו תלונות, אחרת איך אפשר בלי וכו'.
מה אתנ צריך את זה ?. אם נשאיר את זה כמו שזה התחיל ללא התחייבות כלשהיא מצד מישהוא יש סיכוי שזה יצליח. ואולי לא. אם בכל זאת אתה מעוניין להוביל מהלך כזה בבקשה אני הראשון שנרשם.
-
אני אשתדל להגיע - כך או כך.
-
-
-