5 קבצים מצורפים
דיווח מיום ראשון של הטסה בדלק Rapicon החדש!!
הדלק נוסה היום במנחת הרכבת ע"י מס' אנשים (מטלון, אדם, אלי בוסקילר....).
כפי שפרסמתי אתמול בהודעה מס' 97 בקישור הזה- http://www.efly.co.il/forums/showthr...t=14208&page=4
אכן המנועים לא מתחממים לטמפרטורה הנכונה (כ 95 מעלות), עד אשר סוגרים 2-3 קליקים בסיכה.
במקביל שוחח איתי נדב ברק, שאף הוא ניסה את הדלק היום ואימת את הכתוב לעיל גם במסוקו של אלון.
קשה לציין באופן חד משמעי את "תחושת הכוח" שחלק מהמטיסים מדברים עליה, אולם המסוקים בצעו "עבודה" ללא שום גירגורים ושיהוקים... של המנוע ושל המטיסים . ;)
אדם, שהטיס היום את ה 600 FBL שלו עם הדלק החדש, הוסיף לכתוב לעיל, שלדלק יש ריח של "חתול מת" :eek: (ככל הנראה מתוספת שמן קיק או פולימר סיכוך אחר).
אשמח לקבל חוויות ממטיסים נוספים שעבדו היום עם Rapicon Full. :)
תגובה להודעה: דיווח מיום ראשון של הטסה בדלק Rapicon החדש!!
יורם
קמת עם האנגאובר הבוקר אחרי כל הדלק ששתית שם ? :D
או בעצם עם הריח של החתולים מהדלק הזה צריך לשאול אם אתה בכלל חי ? :D
ציקי
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
היום גם לי יצא להתנסות איתו לראשונה לאחר קבלת הארגז הראשון.
אני יכול להגיד בפא מלא שהדלק עובד מצויין - המסוק עובד חזק מאוד ועדיין מעשן בצורה יפה עם טמפ' טובות מאוד!
הטסתי איתו היום את ה YS91SR שלי שידועים כאוהבי "COOL POWER", ואחרי יום טיסות מעולה, אני יכול לומר שבסופו של יום אני ממליץ על הדלק החדש בצורה חד משמעית - לפחות בטווח הזמן המידי.
לגבי תוצאות LONG TERM - אני מבטיח להיות עם היד על הדופק בנושא, במיוחד לאור העובדה שאני מריץ מנוע OS91 HZ חדש לגמרי עם הדלק - ולעדכן כל תקופה, כולל צילומים של הבוכנה והשרוול.
היום הטסנו יחד עם טייסת העמק אשר כל מטיסי הניטרו הטיסו עם Rapicon.
נועם, אבנר, סער ואנחנו.
נועם מטיס את המסוק עם CoolPower והמנוע יורד מטיסה של 111 מעלות. מעבר ל-Rapicon והמנוע יורד על 84 מעלות. משום מה מורגשת ירידת כח קלה. סגירת סיכה קלה והמנוע חוזר לכוחו המקורי לפחות. הטמפרטורה 95-100 מעלות.
אצלנו אנו לא עוברים טמפרטורה של 100 מעלות כאשר קודם יכולנו להגיע בקלות ל-115 ומעלה.
אצל אבנר וסער מורגשת ירידת טמפרטורה משמעותית תוך שמירה על הכח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nadavbarak
היום הטסנו יחד עם טייסת העמק אשר כל מטיסי הניטרו הטיסו עם Rapicon.
נועם, אבנר, סער ואנחנו.
נועם מטיס את המסוק עם CoolPower והמנוע יורד מטיסה של 111 מעלות. מעבר ל-Rapicon והמנוע יורד על 84 מעלות. משום מה מורגשת ירידת כח קלה. סגירת סיכה קלה והמנוע חוזר לכוחו המקורי לפחות. הטמפרטורה 95-100 מעלות.
אצלנו אנו לא עוברים טמפרטורה של 100 מעלות כאשר קודם יכולנו להגיע בקלות ל-115 ומעלה.
אצל אבנר וסער מורגשת ירידת טמפרטורה משמעותית תוך שמירה על הכח.
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1256399561
אורי
בהמשך לדברים שנאמרו כאן אני רוצה להוסיף שאחרי טיסת 3D מטורפת עם המסוק שלי ע"י אלון ברק בדקתי טמפ' והמנוע היה בשיא 88 מעלות .
המנוע עבד חלק ללא שום בעיות מיוחדות.
נדב אתה טועה...
בטיסה הראשונה עם הרפיקון בלי נגיעה בסיכה היה 74 מעלות ולא 84:)...
אגב בטיסת לילה הטסתי גם עם הרפיקון...בלי לגעת בסיכות, והמנוע חזר יותר קר ממה שהייתי רגיל(ובהרבה)....