סרט אשר צילמתי וערכתי בארוע הערבה 2002.
http://www.alonbarak.com/video_galle...adav_barak.wmv
למעלה מ-10 שעות של צילום אשר נערכו לשעה מלאה של קליפים.
Printable View
סרט אשר צילמתי וערכתי בארוע הערבה 2002.
http://www.alonbarak.com/video_galle...adav_barak.wmv
למעלה מ-10 שעות של צילום אשר נערכו לשעה מלאה של קליפים.
הרבה נוסטלגיה - אני זוכר את הסרטון הזה עוד מיום הוצאתו ! תודה על הפרסום ! :)
אחלהה עריכה למרות האיכות
איזה נוסטלגיה...
אך נדב, נדב, איזה זיכרונות הצפת פה... היה כזה אחלה אירוע ויופי של סרט.
יש לי עדיין איפשהוא את הסרט ב-VHS רגיל, אבל שנים שלא ראיתי אותו.
תודה :)
האמת שהרבה זמן חיפשת עותק של הסרט האבוד עד שפתאום אשתי הכריחה אותי לעשות סדר בשולחן העבודה ואז ומצאתי את הדיסק:)
למרות שלא נכחתי בארוע בזמנו, נהנתי מאוד לראות את הסרט ולהיזכר איך נראנו פעם :)
עוד יותר משעשע היה לי לראות את ארתור כהן נוחת עם האקסל בנזין על הכיסא ואח"כ קופץ כמו משוגע בהתלהבות, בדיוק כמו שאני זוכר אותו מהימים שרק התחלתי להטיס מסוקים. אגב, ארתור היה מטיס את המסוקים שלו עד שהיה נגמר לו הדלק :D בלי כוונה, פשוט הבנאדם היה בהתלהבות שוכח את עצמו, ואז יורד באוטורוטציה מושלמת לקרקע לאחר שהמנוע היה כבה באמת (מסוק בנזין יורד יותר מהר לקרקע בגלל המשקל):D מה שהיה מכונה בזמנו "ארתורוטציה" ואח"כ היה עוזר לכל מי שרק ביקש בשטח, בעיקר לחבר'ה כמוני שהיו נאבקים בנקסוס. היה לו גם צי שלם של מסוקי אקסל 30 ללימוד חניכים שהיה להם לוגו של "ל" על החופה כמו למורה נהיגה...אין הבנאדם היה תותח. מישהו יודע מה קורה איתו בימינו?
ואו ואו ואו, תראו את הפריאה האגדית של קסטיאל. אני לא חושב שהטסתי עוד בתקופה הזו, ענק!
לירן,
אני פגשתי את ארתור כהן פעמיים לפני כשבועיים - באחת משתי הפעמים הוא הטיס איזיסטאר בלטרון עם הבת הקטנה שלו.
איזה תקופה יפה פשש...אני זוכר שארתור לימד אותי להטיס קצת עם האקסל 30 ואחריו קניתי 2 כאלה שיושבים אצלי על המדף כבר בערך 10 שנים... נוסטלגיה ...היתה תקופה אחרת בתחביב ...
סער,
את זה אתה זוכר ?
איזה תותח אתה ליאור מאיפה הבאת את זה...יאלה איזה תקופה ההיינו מטיסים ביחד במנחת למעלה זוכר???
זה משנת 1999 אני חושב נכון?
איזה חופה היתה אז לא היה FUSONO חח ...היה יורם חיון שהיה צובע לנו את החופות.
אצלי כתוב שהתמונה היא מ-2001. והיא צולמה לדעתי במודיעין מתחת למה שהיום הוא ליגד סנטר.
החופה של HAYUNO :D
ליאור - טוב לשמוע, הוא מטיס קבוע בלטרון? אם כן אקפוץ מתישהו להגיד שלום.
סער - אכן, הייתה תקופה אחרת בתחביב.
אם כבר שלפתם את התמונות (הסרוקות) אז הנה אחת שלי בתחילת הדרך מאוגוסט 1998 עם נקסוס 30. המסוק לא היה איכותי במיוחד וצחקו עליו שאין מה לצפות יותר מדי ממסוק פלאסטיק. אחרי כמה זמן הופיע הראפטור 30 גם הוא מפלאסטיק...והשאר, הסטוריה :)
לא יכולתי להפסיק לראות:eek:
לא היה לי מושג כמה התפתח התחביב בשנים האחרונות:rolleyes:
אוי נדב נדב
זרקת אותנו אחורה בזכרונות נעימים
פתאום נזכרתי איך היינו נוסעים להטיס במצדה בעין בוקר באשקלון בעין שמר הזכורה לטובה ועוד
והסרט שלך - יש לי אותו נדמה לי בבית
אני זוכר אותך עם המצלמה ביד מצלם כל היום
הצחקת אותי שכתבת בסרט UNBELIEVABLE על הביצועים של המסוק
מה עשו אז ומה הולך היום
אז הארוע היה שייך לחברה שלנו ולא לגרמנים
אז עוד ישבתי על המסלול:)
גם סוס ועגלה היו פאר "הטכנולוגיה" בזמנו :)
מה שנכון נכון !