תגובה להודעה: עזרה עם מכס...
עוד משהו קטן, יש הנחה לחיילים?:p
זאת הבעיה המכס מכיר את התופעה של אי תאימות סכום הרשום מ HK וכאשר הם רואים חבילה שהמחיר לא הגיוני למוצר הם דורשים קבלות תשלום אמיתיות .
לכן אין ברירה לשלוח קבלות אמיתיות.
פעם על הסיפור של ה 50 דולר עצרו כל חבילה מאליקרפט.
שחר
אוקי אז אני שולח קבלות אמיתיות ואז מגיע בכל מקרה כדי לשלם לא? או שאני משלם בדרך אחרת? ואיך הם מודאים כמה באמת שילמתי?
לחיילים מגיעה הנחה של 30$ (כלומר אתה לא משלם 30$ מסך המכס שהיית אמור לשלם), פעם בשלושה חודשים.
מנסיון ;) תגיע עם חוגר.
והמס הוא 30 אחוז נכון? אם כן אז אני לא צריך לשלם!
בהמשך למה שאמרתי לך קודם, תוסיף את החוגר לפקס :)
יכול להיות שאני אהיה באזור בכל מקרה, אני יכול גם פשוט להכנס ולאסוף את החבילה נכון?
לפי דעתי אתה עושה נזק לחברי הפורום. דבר ראשון תפסיק להצהיר ערך שקרי, במיוחד על חבילה גדולה וכבדה ובמיוחד על חבילה מ HK. הם לא טיפשים ואתה רק יכול להסתבך עם זה.
דבר שני, אם אתה שולח להם קבלות בפקס אז הם שולחים לך את החבילה ושובר לתשלום בסניף הדואר הקרוב אליך.
לדעתי - בטל את הקבלה של החבילה. תבקש שהיא תוחזר לשולח ואז נהל את צעדיך באופן טוב יותר (ועדיף בפרטי .. :D )
בשלב הזה לא תחוייב בשום תשלום לדואר (למעט העובדה שתפסיד זמן ותשלם לסיני משלוח/ים נוספים)
שאלת קיטבק: אז אם המשלוח הוא ב- 200 דולר, כמה להצהיר?
הוצאתי עכשיו הזמנה חדשה ב- $49.12.... למה להסתבך אם אפשר לפצל הזמנות? לצערי תמיד יש לנו מה להזמין ולפרנס את הסיני הקטן....:p
7.12.... מקווה שיגיע לפני ה-10.1.2010....!:confused:
האם המחיר המוצהר כולל דמי משלוח?
יש מדריך נהדר לגבי כל שאלות המכס
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=6792
שווה קריאה - לכל השואלים כאן :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Ashaman
לחיילים מגיעה הנחה של 30$ (כלומר אתה לא משלם 30$ מסך המכס שהיית אמור לשלם), פעם בשלושה חודשים.
מנסיון ;) תגיע עם חוגר.
ובנוסף, תצלום של החוגר.
יחסוך לך את הריצה לפופטיץ לשם צילום.
Biggate,
אתה שואל שאלה מכשילה, שאתרגם לך אותה לעברית - "אני רוצה לרמות. בכמה כדאי?"
אם המשלוח הוא על $200 אז תצהיר על $200. למה? כי זה החוק.
מרק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
biggate
שאלת קיטבק: אז אם המשלוח הוא ב- 200 דולר, כמה להצהיר?
ובבקשה... "קיטבג"!!!!
וכמו שכבר נאמר (בעשרות שירשורים דומים)
השרשור הזה רק גורם יותר ויותר נזק.
חבל :(
לא הצלחתי למצוא באתר של המכס את הקטגוריות פריטים, הרי איירבראש זה בטח לא בקטגוריית צעצועים. מישהו יודע אם זה פטור ממס? איך אני יכול לבדוק? יש הרבה דברים לשמור בשבילם את ההנחה.
תודה רבה לכל מי שעזר, אספתי היום את החבילה מהמכס, הייתי אמור לשלם רק מעמ בסך 64 שח שקיבלתי ממנו פטור לחיילים. לפחות יוצא משהו מכל השבתות שאני טוחן. נ.ב. כמה עוד ?! אוג' 07
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzuki
תודה רבה לכל מי שעזר, אספתי היום את החבילה מהמכס, הייתי אמור לשלם רק מעמ בסך 64 שח שקיבלתי ממנו פטור לחיילים. לפחות יוצא משהו מכל השבתות שאני טוחן. נ.ב. כמה עוד ?! אוג' 07
:) תתחדש ...
ושיהיה בקלות.
לפי מיטב ידיעתי אי אפשר לקטלג את הציוד בהתאם לקטגורת של המכס (ובהתאם לשרשור שפעם פתחתי כאן עם הקודים) היות ומדובר בציוד פרטי. אם תשלם עמלה של 81 ש"ח לחברת "געש" שיושבת בסניף הדואר בת"א הם יפיקו לך רשימון עם קיטלוג של המוצרים.
ואם תעשה את החשבון תגלה שזה לא משתלם לרוב.
לכן מה שנשאר לנו לעשות זה לפתוח את הארנק ולשלם למכס על כל החלקים שלנו שמקוטלגים כ "חלקי טיסנים" ומחוייבים במכס ומע"מ.
רעיון יפה עם החוגר, מאיפה אתר מכירים את כל החוקים של המוכסים??
ולגבי זה שלא צריך להגזים זה נכון, להביא קומפרסור ועוד דברים ולהצהיר על 30$ זה לא חכם ורוב הסיכויים שהחבילה תעצר במכס. למרות שיש יוצאים מהכלל , חבר שלי הזמין את המנוע 100CC שעלה 500$ ועוד משלוח איזה 50$ הוא רשם לו שיכתוב על החבילה 150$ , אבל היד של הסיני כנראה לא יודעת לכתוב משהו אחר והוא רשם לו 30$... והחבילה לא נעצרה והוא לא שילם כלום, וזו היתה חבילה של איזה 4-5 קילו. לא מומלץ!!!
תגידו, אין לכם מה לעשות חוץ מלהתרברב על עבירות על החוק?
שחר, מה שאתה מתאר זה הריון. מתחיל בקטן. לא ממש רואים. אבל הוא שם. החבר שלך עבריין ומדיח. ואילו אתה רץ לספר לחברה. מה? למה? מהמקפצה?
גיל אמר נכון - די לשירשור הזה.
מ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
biggate
האם המחיר המוצהר כולל דמי משלוח?
לצורך תקנת 50 הדולר, המשלוח אינו נמנה על הסכום...
כלומר, אם תזמין מוצר שמחירו $49.90 ועלות המשלוח שלו מגיעה ל$200 נוספים, החבילה פטורה!
אבל אם תזמין מוצר שערכו $51 והמשלוח עוד $200, תשלם מיסי-יבוא על מלוא ה-CIF $251!