אני מנסה כבר חצי שעה להגיע ל 0 מעלות מכאני בפיטש אבל אני לא מצליח משום שאני לא יכול לסגור יותר את הבולים...
מה אפשר לעשות?
תודה
דור
Printable View
אני מנסה כבר חצי שעה להגיע ל 0 מעלות מכאני בפיטש אבל אני לא מצליח משום שאני לא יכול לסגור יותר את הבולים...
מה אפשר לעשות?
תודה
דור
אתה עושה משהו לא בסדר. אתה על אמצע גרף, אמצע סטיק, אורכי לינקים מומלצים, זרועות סרוו ישרות ? אם כן - כמה פיצק אתה מודד במצב זה (שואפים ל-0 במצב זה)
את האורכי הלינקים בסרוואים שיניתי אני חייב לזוז אני יקרא את הפוסט יותר מאוחר
תודה
נראה לי שבמבט אחד הבעייה תיפתר
אתה מוזמן....
עודד תודה על ההזמנה אבל לצערי אני מאילת
תתקשר מחר
דור
אני ממליץ לך לראות את הסרטונים של בוב על ה-250 אני אישית הרכבתי את ה-250 שלי בעזרת הסרטונים הללו אפילו לא הייתי צריך טראקינג.
אחלה הסתדרתי יצא לי כיוון מכאני 0 לגמרי רק משהו אחד שם מעצבן אותי שבול אחד משום מה בשביל שיהיה שווה לשני ויהיה 0 מעלות אז אחד הבולים צריך שה A יהיה כלפי פנים. זה עד כדי כך קריטי?
דור, כיוון הבוול לינק חשוב מאוד! צד "B" הוא הצד הרחב יותר כך שאם תכניס ראשונית את צד"A" התפיסה לא תיהיה במיטבה ויהיה סיכוי הרבה יותר גדול לשחרורו של הבוו לינק..
אך אם אתה לא תשתגע איתו אלא רק ריחופים הקפות ואולי קצת הפוכות אז זה לא קריטי ביותר...
אך בכל זאת לזמן ממושך אני הייתי ממליץ להחליף בוול לינק זה ספציפית לאחר מספר טיסות . לשיקולך גבר!;)
מקווה שעזרתי.
סאשה.:D
בוא נבחן את המומחים : איך קובעים את כיוון הבולינק שעל הפלייבר קייג' ? הבריחה כביכול סימטרית לשני הכיוונים. האמנם כך ? טוטוטום....