תגובה להודעה: מצלמה ב 10 דולר מאיבי...
בדיסק שקיבלת חפש קובץ
TAG.TXT
תפתח אותו תעדכן את התאריך.
שים את הקובץ בROOT של כרטיס הזכרון .
כשתדליק את המצלמה (מהכפתור) היא תתעדכן בתאריך ותמחק את הקובץ.
רצוי להוסיף שאין לכבות אותה עד אחרי הצילומים אחרת התאריך יתאפס!
היא נכנסת לתרדמת אחרי 20 שניות
טעינה בשקע USB שיש בו אספקת מתח (לא דרך HUB פשוט) , רצוי להשתמש במטען שיש לו יציאת USB.
הלד הירוק יפסיק להבהב כשהיא טעונה מלא.
לצילום מהאויר יש שתי אפשרויות , או למתקן מכנית סרוו שילחץ על המפסק או לפרק אותה ולהתחבר במקביל ללחצן הצילום עם מפסק נשלט רדיו.
תאורטית כנ"ל אפשר לעשות בשביל למתג בין סטילס לוידאו.
אפשר להטעין אותה דרך המחשב נכון?
ואיך אני יודע מתי המצלמה במצב צילום וידיאו?
תודה.
ואשמח לקבל עצות איפה למקם אותה בטיסן שלי...מינימאג...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
igalr
בדיסק שקיבלת חפש קובץ
TAG.TXT
תפתח אותו תעדכן את התאריך.
שים את הקובץ בROOT של כרטיס הזכרון .
כשתדליק את המצלמה (מהכפתור) היא תתעדכן בתאריך ותמחק את הקובץ.
איפה זה הROOT
בכרטיס זיכרון ?
אגב גמני קניתי את המצלמה הזו
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=120478523291
הROOT הוא בעקרון ה"תיקיה" הראשית של הזיכרון ... זאת אומרת אם נפתח לך כונן חדש בשם H אז כשאתה נכנס אליו זאת תהיה תיקית ה ROOT
זה טריק קצת מעצבן כל הקטע של כיוון השעון ... קצת מציק אבל לא נורא צריך לזכור לא לכבות אותה כדי שזה יעבוד ...
אגב נתקלתי בבעיה למתקן את המצלמה על המוגי שלי ... הרי המצלמה היא 720X480 ואני ממתקן אותה על הצד ככה שבסוף צריך לערוך ולסובב את התמונה ... אני קצת מתקשה בזה עשיתי משו בקטנה ב Movie Maker ... יש לכם עצות בישבילי ?
סליחה שנדחפתי לשירשור ... תודה
גיא
מצלמת וידאו אף פעם לא הופכים !
תודה על התמונות ... אבל הבעיה שלמוגי אין גוף הוא כנף אחת וזה בעייתי לשים מצלמה עומדת + לחזק אותה ... אז הפיתרון היחידי הוא להשכיב אותה ... כמובן שבגופים כמו של דאון וטיסנים רגילים אפשר להשאיר אותה במצב הרגיל ... ניסיתי במוגי ממש לא עבד בהצלחה רק גרם גרר ענק ומלא תזוזות של המצלמה ... יש עוד רעיונות? הרעיון השני היחידי הוא למתקן את המצלמה בתוך המוגי ... או לחתוך אותה ו"לקפל" אותה כמה שאפשר כדי שהעיינית תהיה ישרה ושאר הגוף שטוח למוגי ...
המתקן הראשון (בתמונה הראשונה) מותקן על המוגי אני רק לא זוכר איפה ראיתי את התמונה עם המוגי והמצלמה ביחד.
הבחור התקין את המצלמה בחזית הכנף (אם אני לא טועה בעזרת שתי אזיקונים לכנף) .
לקחתי את עצתו של BOOGLE ורכשתי מצלמה בידיוק כזו ב10 דולר והתלהבתי מהתוצאות :)
הצעה למתקון מצלמה כזו בכנף מעופפת למי שכבר רכש.. (מי שעוד לא , שיקנה את זו בצורת שלט רכב).
מראה ! יש בסופרפארם מראות איפור ב10-15 ש"ח או ללכת לזגג, לפרק לאמא/אחות/סבתא את נרתיק האיפור שלה.
מניחים את המצלמה על הגוף או בתוכו במצב שטוח ומתקינים את המראה ב45 מעלות (בערך , לא צריך סרגל).
מי שרוצה להתחכם ויש לו משקפת (רצוי צבאית:D) או גישה לחנות ציוד אופטי (יקר) אפשר לפרק מהמשקפת פריזמה ולהדביק אותה על העדשה של המצלמה. הנאה מובטחת :rolleyes: