[מצאתי סרטון מדהים ביו טוב על מישהו ששם מצלמה על האיזי סטאר שלו, המשוגע הזה הטיס אותו מעל העננים והגיע בטעות לים!! (הוא לא שם לב לזה בגלל העננים) בשלב מסויים הסוללה נגמרה ו..., טוב אני לא יספר לכם הכל תראו בעצמכם:
יופי של מערכת וידאו והכל, אבל הייתי מחרים לו את האיזי אם הייתי במקום האישה שהחזירה לו אותו.
קראתם איך היא מצאה אותו? היא היתה בישיבה במשרד בעיריה עם אנשים והם שמעו "חבטה" על החלון ואז ראו אנשים מתקבצים על המדרכה.
זה באמצע איזור מגורים, ובאותה מידה זה יכל להסתיים בתוך ראש של ילד, או באמצע כביש ראשי ועוד שלל אפשרויות שאני יכול לתאר בשתי מילים - אללה יוסטור.
חוצמזה שמשונה בעיני שהוא מרוקן את כל הסוללה לכיוון אחד, איך הוא תיכנן לחזור בכלל?
10-02-2010, 18:24:27
roi011
תגובה להודעה: "היום שבו איבדתי את האיזי סטאר שלי"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל שפירא
יכול לתאר בשתי מילים - אללה יוסטור.
אני הייתי אומר איזי יוסטור....):):):)
12-02-2010, 11:27:29
26112611
תגובה להודעה: "היום שבו איבדתי את האיזי סטאר שלי"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי SuperTiger
יואו איזה מזל יש לו!!:)
מזל שהוא מצא אותו
מה זה מצלמה מיסתובבת?
איזה מגניבבבב
חח כן הוא חיבר למצלמה סרוו ובגלל זה היא מסתובבת (אתה יכול לראות בתמונות בקישור השני)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל שפירא
יופי של מערכת וידאו והכל, אבל הייתי מחרים לו את האיזי אם הייתי במקום האישה שהחזירה לו אותו.
קראתם איך היא מצאה אותו? היא היתה בישיבה במשרד בעיריה עם אנשים והם שמעו "חבטה" על החלון ואז ראו אנשים מתקבצים על המדרכה.
זה באמצע איזור מגורים, ובאותה מידה זה יכל להסתיים בתוך ראש של ילד, או באמצע כביש ראשי ועוד שלל אפשרויות שאני יכול לתאר בשתי מילים - אללה יוסטור.
חוצמזה שמשונה בעיני שהוא מרוקן את כל הסוללה לכיוון אחד, איך הוא תיכנן לחזור בכלל?
נכון, בגלל זה אמרתי שאני לא יודע אם לקרוא לו אידיוט או אמיץ, זה מאוד מסוכן
ולדעתי הוא לא שם לב שהוא הגיע כל כך רחוק כי כשהוא ירד מהעננים כתוב בסרטון "omg its the sea"