תגובה להודעה: מטען קיר לא עובד!
למה תקוע?
תחתוך את המחבר טעינה מהמטען השרוף, תלחים אותו לקונקטורים של מטען - כלומר בננה פלוס ומינוס, ותטען דרך מטען חכם
תבדוק אם אין למטען ה"טיפש" מעגל זיהוי סוללה מלאה שמכבה את הלד כשהסוללה טעונה. אולי השתכללו החברה? ואולי השנאי ל110 שלך שבק?
לboogle - המטען לא "חכם" כל כך זהו מטען קיר פשוט שמגיע עם השלט ובחוברת ההוראות רשום שהמטען אינו מפסיק טעינה אוטומטית.... אבל אני אבדוק בכל זאת אם הוא עדיין מטעין את השלט והבעיה היא רק לד שרוף... למרות שבדיקה של המתח שהמטען מוציא מראה שהמטען אכן נשרף..
לasafsee:
אני לא רוצה להרוס את הכבלים של המטען המקורי... אני רוצה להתקשר לחנות ממנה קניתי אותו ולנסות להחזיר להם אותו בתמורה לחדש...
תודה לשניכם על התגובות..
אנצל הזדמנות זו לשאול את בעלי ה8fgh באיזה מתח נפסקת הטעינה של הסוללה של השלט שלכם...
הסוללה שלי כרגע על 8.0 וולט האם היא טעונה עד הסוף?
לא סיפרת אם בדקת את הממיר ל110V?
ובעיקרון אם הסוללה שלך מורכבת מתאי ניקל-XX כל תא צריך לתת בטעינה מלאה 1.4-1.45 וולט
הממיר נבדק והוא מספק 119v, רשום 115v אך בפועל הוא מספק 119...
המטען של השלט יודע לעבוד עם כניסה של 120v אז זו לא הייתה הבעיה..
אני לא יודע בדיוק מכמה תאים הסוללה שלי מורכבת אז אשמח אם מישהו מבעלי ה8FGH יכול לאמר לי מה המתח של הסוללה לאחר טעינה מלאה.. תודה
אני מאמין שיש 6 תאים וכך המתח אמור להיות 8.7v...
כרגע קיבלתי את ההמלצה לעבוד עם המטען חכם (פשוט חתכתי את החוט עם הקונקטור מהמטען שנשרף והשתמשתי בו עם המטען החכם שברשותי...)
לאחר טעינה של חצי שעה המטען הסוללה בשלט על 8.3 וולט ואני רוצה להיות בטוח שהמטען החכם יודע מתי לעצור....
המטען tp610c
הסוללה 1700mah 7.2v זו שמגיעה עם השלט...
תודה על העזרה בוגל...
אז בעלי ה8FGH מה המתח אליו מגיעה הסוללה אצלכם אחרי טעינה מלאה?