בעייה בג'יירו (Logictech 2100T)
היי לכולם,
יש לי מסוק CopterX 450 עם ג'יירו Logictech-2100T ומע' רדיו DX7.
לאחרונה הג'יירו לא מתפקד כיאות, כשאני מדליק את המסוק הוא מתחיל להניע את הסרוו באיטיות כך שהמסוק מסתובב שמאלה - כך עד שהסרוו מגיע לקצה היכולת שלו ואז הג'יירו ממשיך לנסות ולדחוף אותו עוד.
הג'יירו לא מגיב לסיבוב המסוק כלל.
יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך (אם בכלל) ניתן לפתור אותה?
אופיר.
תגובה להודעה: בעייה בג'יירו (Logictech 2100T)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Ashaman
היי לכולם,
יש לי מסוק CopterX 450 עם ג'יירו Logictech-2100T ומע' רדיו DX7.
לאחרונה הג'יירו לא מתפקד כיאות, כשאני מדליק את המסוק הוא מתחיל להניע את הסרוו באיטיות כך שהמסוק מסתובב שמאלה - כך עד שהסרוו מגיע לקצה היכולת שלו ואז הג'יירו ממשיך לנסות ולדחוף אותו עוד.
הג'יירו לא מגיב לסיבוב המסוק כלל.
יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך (אם בכלל) ניתן לפתור אותה?
אופיר.
שלום אופיר, האם יש לך טרים או סאבטרים כלשהוא על הערוץ של הזנב?
אופיר ההגדרות של הג'ירו שלך מתבצעות דרך ה-TRAVEL ADJ ???
1. הלוג'יטק לא אוהב TRIM ו SUB TRIM ואני מציע לך לכוון שוב את הזנב במצב NORMAL שיהיה יציב ככה שלא תצטרך לקזז בכלל
2.אני ממליץ לך להשתמש דבר ראשון ב TRAVEL ADJ ( למרות ששגיא יחלוק איתי ) ולהגדיר את הכפתור של ה GREAR לשומר זנב ולא שומר
3.תבדוק את הדבר אם סרוו אחר ( רק אל תשכח להגדיר בג'יירו אם הוא אנולוגי או דיגיטלי ) ותראה אם התופעה חוזרת על עצמה ... אם אתה משתמש בסרוו של הקומבו ראיתי כבר פעם אחת ושמעתי שהסרוו הזה נוטה להתקלקל
4.הברירה האחרונה אם שום דבר לא עובד לך תנסה לעשות ריסט לג'יירו ... זה תפריט סודי שפעם פירסמתי פה איך לעשות אותו ... לי זה מאד עזר ...
גיא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Ashaman
Trim של 4, ממש מינורי.
מניסיון עם הג'ירו הזה הסאב טרים הוא מה שגורם לסטייה הזאת, מכיוון שהג'ירו רואה את הטרים בתור פקודת סטיק ולכן מניע את הסרוו, בגלל שהטרים הוא רק 4 הסרוו גם זז לאט
אם זה עקרוני לך אני יכול לאמר לך איך לשים טרים בלי שהתופעה הזאת תקרה
תעדכן אם מסתדר לך
אלעד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
2.אני ממליץ לך להשתמש דבר ראשון ב TRAVEL ADJ ( למרות ששגיא יחלוק איתי ) ולהגדיר את הכפתור של ה GREAR לשומר זנב ולא שומר
גיא
גיא :eek:
איך ידעת ?! :cool::D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
גיא :eek:
איך ידעת ?! :cool::D
כי אני קורא את רוב התגובות P:
אני מכיר אותך יותר טוב משאתה חושב ;]
אז אתה יודע מה אני חושב על השיטה הזו !
כל אחד בסופו של דבר לומד בדרך שלו :)
אני גם הטסתי עם הג'יירו הנ"ל עד לפני שמכרתי את ה 450, גם היום הוא מתפקד מעולה אצל מי שקנה את המסוק. קודם כל תאפס את הטרים, אתה לא צריך אותו ואין טעם להשתמש בו כשהמסוק מכוון ובעיקר במצב נועל ראש. אחרי כן אם התופעה ממשיכה תבצע איפוס לג'יירו ותכוון את ההגדרות בג'יירו מחדש כולל נקודות סוף התנועה. איך מוגדר אצלך הג'יירו בשלט? אצלי הוא היה ב TRAVEL ADJUSTMENT, בערוץ ה GEAR, שם זה עבד לי מצויין.
אלעד.
ביצעתי איפוס, עכשיו הוא עובד :) תודה על כל העצות!