תגובה להודעה: FPV בגרסת Strap on!
ואוו... להיט!
מה עם תמונה של הזאגי?
אחרי כל רול הייתה תחושה של כניסה לאדמה, לא קשה להעריך מרחק?
1967.... תסביר, יש אנשים שנולדו בשנה הזו...;)
אני לא מצלם את הזאגי מפאת בושה. הוא נראה כמו שילוב של פרנקשטיין, שליחות קטלנית ועוד משהו שברח מהמרתף של איגור.
קשה להעריך מרחק דרוש לא מעט ניסיון. תשאל את איתי, הוא קיבל היום תצוגת תכלית ואחיו קצת התנדנד בלופים.
1967. לא יודע תשאל את מכשיר ההקלטה.
עשיתי היום עוד 6 טיסות עם המערכת אחרי משחקי אנטנות. זה עובד נהדר. עכישו רק צריך לבנות את ה FOX FPV
אגב יש לי משהו מוזר, נראה כאילו מקלט אחד טוב יותר מהשני למרות ששניהם זהים, כלומר הדיברסיטי אוהב יותר אחד מהם. יש לזה הגיון כלשהו? כיוון סלילים למקלטים?
אני כבר הרבה זמן מפנטז על נידות מלאה (כל הציוד על הגב)
מה זה האנטנה הלבנה? , איזה ציוד יושב בתיק הנייד?
אתה יכול להציג את השיפצורים של התיק..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אני לא מצלם את הזאגי מפאת בושה. הוא נראה כמו שילוב של פרנקשטיין, שליחות קטלנית ועוד משהו שברח מהמרתף של איגור.
קשה להעריך מרחק דרוש לא מעט ניסיון. תשאל את איתי, הוא קיבל היום תצוגת תכלית ואחיו קצת התנדנד בלופים.1967. לא יודע תשאל את מכשיר ההקלטה.
עשיתי היום עוד 6 טיסות עם המערכת אחרי משחקי אנטנות. זה עובד נהדר. עכישו רק צריך לבנות את ה FOX FPV
אגב יש לי משהו מוזר, נראה כאילו מקלט אחד טוב יותר מהשני למרות ששניהם זהים, כלומר הדיברסיטי אוהב יותר אחד מהם. יש לזה הגיון כלשהו? כיוון סלילים למקלטים?
היה נהדר , זכיתי בטיסת היכרות FPV בשמי הארץ...(כמובן שלא הטסתי אלא רק צפיתי דרך המשקפיים)
-פשוט מטורף! , חוויה שונה לגמרי מכל דבר שאנחנו מכירים...(ולא , אני לא מתכוון לעמידה הצמודה משהו למעיין:D) ,
והתחושה כל כך אמיתית , ממש מקבל בחילה קלה בלופים וצלילות... - אני נהנתי!
המשך חג שמח לכווווולם....
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
s.mario
היה נהדר , זכיתי בטיסת היכרות FPV בשמי הארץ...(כמובן שלא הטסתי אלא רק צפיתי דרך המשקפיים)
-פשוט מטורף! , חוויה שונה לגמרי מכל דבר שאנחנו מכירים...(ולא , אני לא מתכוון לעמידה הצמודה משהו למעיין:D) ,
איתי.
מה קורה פה...?
מישהו רוצה להסביר לי....?:D
ומעניין שעל הכותרת אף אחד לא העיר עד עכשיו...;)
מעיין אם הסתובבת ככה במקסיקו אני מבין למה מזמינים אותך כל פעם ל"עבודה" במקומות שונים בעולם. אתה חלק ממופע קירקס שאנחנו לא יודעים עליו, נכון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mini_guy
אני כבר הרבה זמן מפנטז על נידות מלאה (כל הציוד על הגב)
מה זה האנטנה הלבנה? , איזה ציוד יושב בתיק הנייד?
אתה יכול להציג את השיפצורים של התיק..
האנטנה הלבנה זאת אנטנת אומני עם קיטוב מיוחד שמאפשר לקבל קליטת וידאו טובה עם בזויות שלא מקבילות לשתי לאנטנת המקלט - לופ או רול? אין בעיה!
בתיק יושב הציוד שכתבתי למעלה.
אצלם תמונות בהזדמנות. מחר אני הולך כנראה אחה"צ-צהריים לגעש להטסת פיילון ו FPV ונשאר שם להטסת לילה תשע-עשר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
s.mario
איתי.
שמח שנהנת. נו כבר יש נחיתות מושלמות?
עדיין עובדים על זה...:cool: