תגובה להודעה: חשוב גם לומר - תודה
אני אנצל את האשכול -
תודה לאיציק - "its"
שהיום נפגש איתי בבוקר והסביר לי בשטח על הרבה דברים שלא ידעתי קודם :) קיטים, גיירו וכמה המסוק שלי חלש לעומת TREX :XD הוא עוזב את הסטיקים והמסוק שלו עומד כמו בול עץ בשלי הוא נלחם קצת :XD כדי שעמוד (הוא אצליח בסופו של דבר אבל התאמץ) חח.
תודה גם לאלון מ"הובי ניטרו" שהיה זמין בשבילי גם בערב החג(שניהם) ונתן לי שירות ומענה לכל בורג שהייתי צריך. כן ירבו כמותך אלוני:D:)
ואני רוצה גם להודות לעודד בפעם המליון, את הדברים שהוא לימד אותי אני היום מעביר ל"טירונים" ששואלים אותי את אותן השאלות, ואת הכלים שהוא נתן לי אני מיישם בבית ובונה חלקי טיסנים לתפארת.
אני רוצה גם להודות לניר "טיסניר" ולשי שופן שעשו לי שיעור ראשון בנחיתה ואפילו שהם ילדודעס הם הסבירו כמקצוענים אמיתיים והצלחתי בזכותם לשוב ולהאמין שאני יכול להחזיר הביתה משהו בחתיכה אחת.
ואני רוצה מאוד להודות לבוגל, שגם הדריך אותי בשטח במשך חצי שעה בזמן שהוא כבר מאחר הביתה, וגם משקיע המון זמן בפורום בעזרה לחכמולוגים עקשנים כמוני במקום לשלוח לנו בדואר פצצה.
ואני רוצה להודות לאישתי שעדיין אוהבת אותי איכשהו, אפילו שעכשיו הצטרף מוגי 150 למחסן הגרוטאות הידוע בכינויו "הסלון שלנו".
+1
איש שמוכן תמיד לעזור ועושה זאת באהבה
בהזדמנות זו רוצה גם להודות למשה מטיסני חולון שעזר לי היום בכיוון השלט והמסוק ( חינם ללא כסף)
ונתן לי כמה עצות מועילות
תודה משה
גם אני רוצה להודות לאבא שלי ואמא שלי שהיו איתי עד הלום.
אני רוצה להודות לסבא וסבתא שעזרו ותמכו בי לאורך כל הדרך.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
סתם אנשים השרשור הזה הזכיר לי קצת את הבר מצווה :)
באמת שיש פה אנשים מקסימים שעוזרים לנו להתקדם בתחום !!
ותודה רבה לכולם !!!
שיהיה שבוע טוב לכולם
יוסי
בסך הכל כולם פה על הכיפק.:):)
עודד כן ירבו אנשים כמוך שמוכנים לתת מזמנם כדי לעזור לאחרים יישר כח
גם אני בפנים! תודה רבה על העזרה של כל החבר'ה המדהימים בפורום. תודה מיוחדת לעודד ושגיא! :cool:
גם עודד וגם אלון מהובי ניטרו אנשים תותחים!
עודד סתם בנאדם! ביום שבת רציתי לשאול אותו משהו, הכניס לי לוקטייט לאוזן וברח. מאז אני שומע בקושי דרך הספינדל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
בסך הכל כולם פה על הכיפק.:):)
מה שנכון נכון