תגובה להודעה: עזרה| RealFlight
גם אצלי ככה לא מצליח לכוון תשלט:mad:
תכייל דרך המחשב, אחרי זה דרך האימולטור ורק בסוף דרך הסימולטור
אוקיי סידרתי את הבעיה, אני רואה בתוכנה שהשלט שם זז איך שאני מזיז, אבל שאני מעלה מצערת המסוק לא עולה :=\ לעומת זאת עם טיסנים פועל טוב...
דרך הגב טיסנים פועל 100%.
יש מדריך שרשמתי פה בפורום המדריך נכתב לשלט של copterx תחפש לפי המילה הגדרות הוא תחפש בהסטוריה שלי (אני משתמש בטלפון לכן אני לא יכול לרשום קישור)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
menymu
אוקיי סידרתי את הבעיה, אני רואה בתוכנה שהשלט שם זז איך שאני מזיז, אבל שאני מעלה מצערת המסוק לא עולה :=\ לעומת זאת עם טיסנים פועל טוב...
תסמן את הערוץ שנקרא SMOKE ערוץ 7
כה מצאתי את זה אתמול שיחקתי שעה עם כיוונים פועל טוב עכשיו :XD
רק על איזה מסוק להתאמן? :XD
קודם כל- תפסיק עם ה XD זה מראה על אי בגרות וידלודותיות מצידך.
שנית- כל מסוק יתאים למשימה. בחר לך את אחד מהמסוקים הסטנדרטיים שנמצאים בסימולטור והתאמן עליו. רצוי מסוק גדול.
ניר
סבבה ^
לגבי ה-:XD אני פשוט רגיל לעשות את... זה יוצא לי טבעי :XD
בפורום "האחר" זה מקובל.
פה לא ממש.
ניר
לא מקובל? יש חוק האוסר על סמילי? :=\ (פה זה לא מקבול, פוגע במישהו?...)
אני לא אומר לך לא לעשות את זה. אני רק אומר שזה סוג של ילדותיות.
ניר, למה אתה חש עליו? אפשר לחשוב מה הוא עשה, כאילו אתה כזה "מבוגר ובוגר"... הוא רוצה לעשות סמיילי שיעשה סמיילי, אני לא רואה שום הבדל בין XD לבין =] לבין :) לבין :D (שבשלושתם משתמשים בפורום באופן קבוע)
וזה ממש לא ילדותי להשתמש בסמיילי :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב בועז
ניר, למה אתה חש עליו? אפשר לחשוב מה הוא עשה, כאילו אתה כזה "מבוגר ובוגר"... הוא רוצה לעשות סמיילי שיעשה סמיילי, אני לא רואה שום הבדל בין XD לבין =] לבין :) לבין :D (שבשלושתם משתמשים בפורום באופן קבוע)
וזה ממש לא ילדותי להשתמש בסמיילי :)
+1
הא ולגביי המצערת אתה יכול גם דרך קונטרול G או F לי יש שלט 4 ערוצים לסימולטור ואני עושה ככה אבל אם הצלחת עם ערוץ 7 תאמין לי הכי כיף לך :D
:p:mad::o;):rolleyes::eek::cool::):(:D:confused::p :mad::o;):rolleyes::eek::cool::):(:D:confused:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
:p:mad::o;):rolleyes::eek::cool::):(:D:confused::p :mad::o;):rolleyes::eek::cool::):(:D:confused:
וואלה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
לא יכולתי לנסח את זה אחרת :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafh1
+5
וגם הכל עובר עליך