תגובה להודעה: תודה רבה לגאי
זה טוב שאתה כותב את זה פה כי אני מבקש עזרה כבר 3 אשכולות ואני לא מצליח למצוא פתרון...
גם לא באינטרנט וגם לא פה
שלומי הכל באהבה לתחביב ... כן ירבו אנשים כמו עודד ושגיא ושאר האנשים שאוהבים לעזור :]
mw1 לא כל הזמן יש אנשים בפורום שיש להם זמן לענות ... אם אתה רואה שלא עונים לך הרבה זמן זה אומר שני דברים ... 1. אנשים לא יודעים 2. הנושא המדובר חרוש פה בפורום רק צריך לעשות חיפוש \ או שאלו דברים כלליים מידי שצריך מישהו צמוד שילווה אותך מההתחלה
כולנו פה רוצים לעזור במיוחד למתחילים שניכנסים לתחום ... הבעיה היא שאם הזמן השאלות חוזרות וחוזרות וחוזרות על עצמן ואנשים מתעייפים לרשום שוב פעם ושוב פעם ואני מבין אותם ...
בקיצור ולעניין ... שלומי בהצלחה בהמשך ואם תצטרך עוד משהו אתה יודע את המספר :]
גיא
כל הכבוד לילדון הזה שעד לפני פחות משנה היה הוא נעזר בחברים השונים , והיום נותן מעצמו לעזור לאנשים.
תענוג לשמוע!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mw1
זה טוב שאתה כותב את זה פה כי אני מבקש עזרה כבר 3 אשכולות ואני לא מצליח למצוא פתרון...
גם לא באינטרנט וגם לא פה
אם תחכה בסבלנות ותפסיק לנדנד אולי תגרום למישהו לעזור לך.
להידחף לכל שרשור שני עם הבעיה שלך גורמת לאנשים לא לרצות לעזור לך.
אגב, אם היית שחקן כדורגל היית משחק "באירופה או בספרד"?
למה המסכה אני לא מבין יש בפורום סארס או משהו מדבק?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אם תחכה בסבלנות ותפסיק לנדנד אולי תגרום למישהו לעזור לך.
להידחף לכל שרשור שני עם הבעיה שלך גורמת לאנשים לא לרצות לעזור לך.
אגב, אם היית שחקן כדורגל היית משחק "באירופה או בספרד"?
תודה על החיזוק
הכוונה הייתה גם לא פה בפורום וגם לא בסרטוני הדרכה....
מילא שאני מבקש עזרה דרך האינטרנט שאף אחד לא יענה- אבל גם פתחתי אשכול שבו כתבתי שאני מחפש מדריך ומן הסתם זה עולה כסף אז צריך להיות לאנשים פה אינטרס לא?
אז זהו, שלא.
אנשים פה עוזרים כי הם אנשים טובים והם נחמדים ואם הם מקבלים תשלום על זה זה לגיטמי לחלוטין האמן לי שאם לא ירצו להדריך לא יעשו זאת גם בעבור כל ההון שבעולם(טוב, אולי קצת הגזמתי:P)
אתה צריך מדריך למסוקים או טיסנים?
דבר עם ניר(TISANIR) מהפורום הוא יעשה לך קצת סדר בעניין