תגובה להודעה: קניית BLADE 400
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Coyote
לאחר בירורים בנושא החלטתי לקנות BLADE 400 שיגיע אלי בערך בסוף יולי (מזמין לארה"ב ואוסף משם) אני הולך לקנות אותו עם השלט המקורי (DX6I) וכנראה גם כבל סימולטור.
הסיבה לכך שאני קונה את ה-BLADE 400 היא בגלל שהבנתי שהוא המסוק RTF הכי טוב במחירים סבירים כי אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם הרכבת המסוק.
1) מה כדי לי לקנות עם ה-BLADE? (חלקים שבדר"כ נשברים או צריכים להחליף)
2)האם צריך לכוון את הבלייד?(מה זה בכלל לכוון מסוק?)
3)יש איזושהי בעייה עם שימוש ב-DX6I לסימולטור? אני זוכר שאמרו לי שסימולטור הורס את השלט או משהו...
4)מה זה לוקייט?
5)אני רוצה לקנות מזוודה שתתאים לבלייד (הבנתי שמזוודה של T-REX/COPTER-X 450 תתאים) למישהו יש למכור?
6)הבנתי גם שצריך איזשהו אישור להביא שלט לארץ, זה נכון?
ד"א בינתיים יש לי BLADE CX2 (שלדעתי היה טעות לקנות במקום להתחיל ישר ממשהו נורמלי) אני יחזור להטיס אותו ברגע שהשלט יחזור מתיקון בארה"ב.
לא יאומן
אתה חוזר על הטעות הזאת שוב.
מעניין איפה ביררת את הבירורים שלך....
להלן רשימת החלקים הנדרשים עם הבלייד כדי להנות מנו:
קיט קרבון של מסוק 450 (טי רקס, קופטר וכו')
3 סרוואים מטאל גיר
ג'ירוו בעלות מינימלית של 100$ (כל מה שמתחת לזה לא שווה את הכסף)
מנוע ובקר טורנג'י
סוללות ומטען נורמלי
רדיו כבר יש לך, כך שמיד תוכל להתחיל להנות
תוותר על הרעיון לקנות בלייד 400.
היה לי את המסוק הזה ואני לא ממליץ עליו.
בתקציב שלו אתה יכול לקנות HK450 או קופטר X עם אלקטרוניקה איכותית בכמה רמות מהאלקטרוניקה שתקבל עם הבלייד.
אני מאוד ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא ואז להחליט.
http://www.efly.co.il/forums/blog.php?b=31
בכל מקרה שיהיה בהצלחה !!!
הזכרתי שאני לא מעוניין להרכיב את המסוק בגלל שאני יודע שאני מפחד שאני לא יצליח, כל הסטים RTF של COPTERX הם יקרים יחסית עם אלקטרוניקה לא משהו ואני בכלל לא חושב לקנות T-REX450 (מטעמי מחיר מופקע) ראיתי באתר של COPTER X את החבילת RTF, השלט ממש לא איכותי וגם כל שאר האלקטרוניקה לפי ההיתרשמות שלי לא משתווה ל-BLADE 400 (הדיל של 1750 לפחות) תקנו אותי אם אני טועה...
אתה יכול לרשום איפה ביררת ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Coyote
הזכרתי שאני לא מעוניין להרכיב את המסוק בגלל שאני יודע שאני מפחד שאני לא יצליח, כל הסטים RTF של COPTERX הם יקרים יחסית עם אלקטרוניקה לא משהו ואני בכלל לא חושב לקנות T-REX450 (מטעמי מחיר מופקע) ראיתי באתר של COPTER X את החבילת RTF, השלט ממש לא איכותי וגם כל שאר האלקטרוניקה לפי ההיתרשמות שלי לא משתווה ל-BLADE 400 (הדיל של 1750 לפחות) תקנו אותי אם אני טועה...
למה לא להרכיב לבד? אפילו אם תיתן למומחה להרכיב לך, עדיין יצא לך יותר זול מבלייד 400.
אני לא רוצה להרכיב לבד כי זה נראה לי נורא מסובך, אני לא יודע איזה חלקים טובים ואיזה חלקים לא, אני לא יודע על מה כל חלק אחראי אלא רק על מה חלקם אחראיים אני מפחד לעשות טעות עם זה ולהרוס לעצמי את המסוק, חוץ מזה כמה עולה מומחה שירכיב לי את זה?
הרכבת מסוק עולה בסביבות ה 300 שקל.
טוב נראה לי אני יעבור לרעיון של COPTER X אני פותח אשכול אחר...