תגובה להודעה: מוצרים מזוייפים
דווקא קניתי מהם חלקי חילוף לטירקס 600 ניטרו וכולם הגיעו בשקית המקורית של אליין + מספר סידורי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
johnny_black
חברים זוהי אזהרה ידידותית
החנות RC711.com מוכרת מוצרים מזוייפים תחת השם של Align
לצערי רכשתי דרכם סוללה Align 2250 mha 40c Battery(ALI-HBP22502 כיוון שמוצר אחר שרציתי לא היה במלאי הסוללה שהגיע אליי הייתה ללא פתקית או לוגו של חברת ALIGN רק בניילון
המטען עם הבלנסר לא קיבל את הסוללה הזו וגם בודק סוללות הראה שהתאים פגומים
לא ממליץ לעשות עסקים עם הסינים מהחנות הזו
חבל על הכסף
עד היום לא שמעתי אף טענה על החנות הזאת. אבל אם כבר אתה אומר חבל על הכסף, אז הכי חבל זה לקנות סוללה של אליין כשיש לך את ידידינו הסיני עם הסוללות המעולת שלו במחירים מצחיקים. והאיכות עולה על סוללות שיקרות מהן פי כמה
האמת עודד אני חשבתי שאקבל מוצר מקורי.לא ציפיתי לקבל זיוף.מוזר לי שאתה מגן על החנות הזאת..אולי כשיעבדו עלייך תכתוב דברים שונים
ואפרופו רכשתי מהם ZIPPY למסוק 450 והם שלחו לי סוללות גדולות של מכוניות
אז אולי אני היחיד בעולם שנכבה מהם
היי גונ'י
תודה שהארת את תשומת ליבנו
תבורך
אורן
פעם הייתי מזמין מהם ללא תלונות ,אבל תמיד טוב לדעת כאלו דברים אני פשוט לא יזמין.
תודה
לא הייתי מעלה את העיניין אם שירות הלקוחות שלהם לא היה כזה לוקה בחסר, מסתבר שעם הסינים הכל מצויין עד שמגיעות הבעיות..
והאמת רכשתי מהם הרבה חלקים עוד כשהייתי בש"ש במסוקים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות
ואני גם לא מהמתלוננים הנודניקים שעל כל סנט מתווכחים..הם פשוט הרגיזו אותי עם הסוללה הזו שהתנפחה ללא שימוש (לא הייתה לי יכולת לטעון כי המטען שלי דחה אותה) וההתעלמות המכוונת.
כשהסיפור ייגמר אני אעלה לפניכם את התכתובת עם החנות
אבל אני באמת ממליץ להתרחק מהסוללה הזו ספציפית מהחנות שלהם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
johnny_black
לא הייתי מעלה את העיניין אם שירות הלקוחות שלהם לא היה כזה לוקה בחסר, מסתבר שעם הסינים הכל מצויין עד שמגיעות הבעיות..
והאמת רכשתי מהם הרבה חלקים עוד כשהייתי בש"ש במסוקים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות
ואני גם לא מהמתלוננים הנודניקים שעל כל סנט מתווכחים..הם פשוט הרגיזו אותי עם הסוללה הזו שהתנפחה ללא שימוש (לא הייתה לי יכולת לטעון כי המטען שלי דחה אותה) וההתעלמות המכוונת.
כשהסיפור ייגמר אני אעלה לפניכם את התכתובת עם החנות
אבל אני באמת ממליץ להתרחק מהסוללה הזו ספציפית מהחנות שלהם
צודק, כשיש לך בעיה או בקשה הם נותנים לך חרא בחלה של שירות ולא עונים בכלל לאימייל.:mad:
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MyHeartIsBeatinG
צודק, כשיש לך בעיה או בקשה הם נותנים לך חרא בחלה של שירות ולא עונים בכלל לאימייל.:mad:
תהפוך שולחן... המממ, התכוונתי שלח להם http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1274744159
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המרסק
מצטער, לא מבין רמזים. :)
בכל אופן שלחתי להם הרבה אימיילים ולא ענו, רק שאמרתי להם שאני מאוכזב מהשירות ואני בדיוק לפני קנייה ואני צריך את העזרה שלהם, אז הם ענו, שלחתי להם את השאלה ושוב לא חוזרים אלי...
יש עוד חנויות שאפשר לרכוש בלי עוגמת נפש
בכל מקרה רוב המוצרים שהם מוכרים הם המיץ של הק..
פרצופם החמדני התגלה ואני סיימתי את הקשרים עם החנות הזאת
גם לא לשכוח שמה שזול עולה לנו אח"כ ביוקר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
johnny_black
האמת עודד אני חשבתי שאקבל מוצר מקורי.לא ציפיתי לקבל זיוף.מוזר לי שאתה מגן על החנות הזאת..אולי כשיעבדו עלייך תכתוב דברים שונים
ואפרופו רכשתי מהם ZIPPY למסוק 450 והם שלחו לי סוללות גדולות של מכוניות
אז אולי אני היחיד בעולם שנכבה מהם
אני לא מגן על אף אחד, אלא מדווח מנסיוני.
ויותר מזה, מבחינתי חנות אינטרנטית שפישלה אפילו פעם אחת נכנסת לרשימה השחורה, יש מספיק אתרים אמינים. לא נותר לי אלא רק להודות לך על הדיווח.
אבל לעניין העיקרי, הסוללות של הסיני טובות יותר מהמוצר המקביל של אליין ועולות פחות.