-
חוק חדש אצל הסיני כול הסוללות נשלחות ב EMS
כן כן EMS זה מבאס אבל אין מה לעשות מסתבר לאחר שיחה ארוכה של חברי ניר עם המכס והסיני בעצמו נאמר לנו כי כול הסוללות שישלחו מעתה והאלה ישלחו אך ורק ב EMS זה החוק החדש שלהם
כול משלוח המכיל מעל לסוללה אחת ישלח ב EMS ואין מה לעשות מה שאומר אוטומטית עוד 81 שח לשיחרור החבילה וכמו כן במידה והזמנתם סוללות מעל 50 דולר וזה לא קשה אוטומט מכס
-
תגובה להודעה: חוק חדש אצל הסיני כול הסוללות נשלחות ב EMS
אני מזמין אחת בכול פעם שאני צריך משהוא אחר.
-
כלומר על סוללה אחת במשלוח אין שינוי?
-
אתה בטוח 10000% במה שאתה אומר ?
-
אשמח למקור ראשון של המידע.:cool:
-
חוץ מזה שהסוללות שהזמנתי (2) מגיעות דרך שוויץ, שאר ההזמנות שהם לא סוללות מגיעים כרגיל דרך הונקונג כרגיל!
-
נזמין כל פעם סוללה אחת זה בכל זאת יצא יותר זול.
-
נראה לי הסיני לפני איזו שהיא נפילה,דברים מוזרים קורים בו לאחרונה:confused:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מושיק
נראה לי הסיני לפני איזו שהיא נפילה,דברים מוזרים קורים בו לאחרונה:confused:
גם לי ניראה ככה,יש לי הזמנה שכבר כמה ימים אני מבקש שיבטלו אותה,והם לא מתייחסים למיילים,ובכל זאת הם מתכוונים לשחרר אותה למרות כל ההצהרות שהפצרתי בהם,הבהרתי להם שאם הם ישחררו אותה בניגוד לרצוני אני יפתח תלונה לפייפל,נכון לרגע זה הם לא הגיבו,המייל נישלח היום אחר הצהריים,ניראה לי שבבוקר תחכה לי תגובה,דיברתי אם חברת האשראי שלי הם אמרו תציג לנו את המיילים ששלחת להם שאתה לא מעוניין בחבילה ותקבל את כספך בחזרה באופן מיידי,והם ישברו את הראש עם פייפל והסיני,הסיני לא מריח טוב בזמן האחרון הוא מנסה למצוא דרכים חלופיות למשלוחים יותר זולים למרות שמאיתנו הוא גובה את הסכום הגבוה.
-
ניר, תוכל בבקשה לחלוק איתנו את הפרטים המדוייקים?
-
אני מסכים, השירות של הסיני בזמןהאחרון הוא על הפנים
פתחתי עליהם כבר 2 דיספיוטים בפייפל (מוצרים שונים) כי פשוט אין לי כוח להתעסק איתם ובסוף אני מפסיד כסף מהמשלוחים
נכון לעכשיו אני מנסה לקנות כל דבר אפשרי במקורות אחרים כמו איביי ומקורות סינים אחרים
-
סוללות לא רק הם מוכרים, לשימחת כולנו יש הרבה אתרים היום.
וזה ידוע רק על סוללות שישלחו דרך EMS מאחת ומעלה? אין קשר למוצרים אחרים? ואם נגיד אני מזמין כמה דברים ביחד כולל נגיד 2 סוללות בין הדברים שהזמנתי זה גם EMS לכל החבילה?
-
למיטב הבנתנו כן זה EMS
אשמח לקבל לינקים לאתרים עם סוללות המתחרים במחיר ואיכות של הסיני
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
ניר, תוכל בבקשה לחלוק איתנו את הפרטים המדוייקים?
כן חברים,
היום דברתי עם נציג של החברה בסין כ-20 דקות וממה שהבנתי ממנו (כמה שהבנתי כי לא ממש היה קל) נאמר לי במפורש הסוללות מהיום נשלחות ב-EMS.
שאלתי אותו האם גם משלוח של סוללה בודדת תשלח ב-EMS אז הוא לא ממש ידע לענות לי אבל אמר שכנראה סוללות נשלחות ב-EMS
אחר כך הוא שינה את הגרסא ואמר שאם חבילה שמשקלה יעלה יותר מ-1 קג ותיהיה בה בנוסף לעוד מוצרים אפילו סוללה אחת היא תשלח ב-EMS
בקיצור זה מסביר הכל את עניין המשלוחים המוזרים סביב העולם.
תם עידן חגיגת הסוללות.
-
נראה לכם שכול משלוח דרך שוויץ זה EMS...?
הזמנתי סוללה 1000....:mad:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
נראה לכם שכול משלוח דרך שוויץ זה EMS...?
הזמנתי סוללה 1000....:mad:
אני מאוד מקווה שלא. הזמנתי כמה שרינקים ועוד שטויות בעלות כוללת של דולרים בודדים. לא בא לי לשלם על זה מעל ל80 שקל. גם אצלי החבילה כבר מתעכבת מעל לשבועיים, טיילה לה בסינגפור, עברה לשוויץ ואני מקווה שבקרוב תעשה דרכה ארצה.
אני לא אתפלא אם עוד שבוע הסיני ישלח חבילות עם המשטים הבאים. זה הכי זול והכי מהיר.
-
שוייץ זה לא EMS.
שוויץ זה ה"איילה" השוויצרית שנותנת שירותים מקומיים בכל מיני מדינות.
אתם ,כנראה, מבלבלים פה בין שתי בעיות שונות שהיו לסיני.
1. סוללות.
2. עיכובים כלליים בדואר הונג קונג.
עד כמה שהבנתי מהנציג שלהם עניין העיכובים תם והם חזרו להשתמש בדואר הונג קונג (השוויצרי היה זמני). בנוגע לעניין הסוללות, לא בררתי ... עדיין.
-
מה ההתרגשות,
אצל היפני זה קרה כבר לפני חדשיים - הוראות חדשות של הדאר ואצלו רק עם FEDEX
תתרגלו דברים משתנים!
-
כשבאתי להשלים הזמנה (לא הזמנתי בסוף) ראיתי שישנה אפשרות למשלוח רגיל ולא EMS. מה יקרה אם אזמין במשלוח רגיל ? הם ישלחו אוטומטית EMS ?
-
אני זוכר שבזמנו מישהו הגיש תביעה בנושא ה EMS לא? אולי עכשיו יהיה לאחרים איכפת והם יעזור.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ללו
גם לי ניראה ככה,יש לי הזמנה שכבר כמה ימים אני מבקש שיבטלו אותה,והם לא מתייחסים למיילים,ובכל זאת הם מתכוונים לשחרר אותה למרות כל ההצהרות שהפצרתי בהם,הבהרתי להם שאם הם ישחררו אותה בניגוד לרצוני אני יפתח תלונה לפייפל,נכון לרגע זה הם לא הגיבו,המייל נישלח היום אחר הצהריים,ניראה לי שבבוקר תחכה לי תגובה,דיברתי אם חברת האשראי שלי הם אמרו תציג לנו את המיילים ששלחת להם שאתה לא מעוניין בחבילה ותקבל את כספך בחזרה באופן מיידי,והם ישברו את הראש עם פייפל והסיני,הסיני לא מריח טוב בזמן האחרון הוא מנסה למצוא דרכים חלופיות למשלוחים יותר זולים למרות שמאיתנו הוא גובה את הסכום הגבוה.
לא תמיד הם מחזירים תשובה ,כנס לחשבון שלך ולהזמנה ושם הם פותחים אפשרות לבטלאת מה אתה שרוצה חלק מההזמנה או את הכל. החיסרון או יתרון שאת הכסף ששילמת תקבל כזיכוי בחשבונך.
-
אאוץ'.
יש לי 2 סוללות 4 תאים בחבילה. :(
-
יש למישהו מושג מה זה RY ????
אצלי המספר מעקב מתחיל ב- RY ונגמר- HK
אבל זה מפנה אותי אל האתר השווצרי שלא נותן שום מידע.
ויש גם משלוח שמתחיל ב- CP ונגמר ב-HK ????
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אני זוכר שבזמנו מישהו הגיש תביעה בנושא ה EMS לא? אולי עכשיו יהיה לאחרים איכפת והם יעזור.
דרימר, חידה :D
מי הגיש את התביעה וצעקו עליו להעיף את המוגי מהשולחן?
:p
-
מי? למי איכפת עכשיו שלא היה איכפת מקודם? רמז בערך עוד 1000