-
מטיס חדש - מסוק ראשון
שלום לכם,
לאחר כמעט 20 שנות נתק מתחום הטיסנאות בכלל, החלטתי לחזור לעניינים ולהתחיל להטיס מסוק חשמלי.
טוב, אז עשיתי מעט סקר שוק - פיזי ובאינטרנט - והגעתי לחנות טיסנים כלשהי באיזור גוש דן המורחב.
החלטתי על מסוק KDS אלומיניום ושידרוג מערכת הרדיו ל-MULTIPLEX ROYAL PRO 7 (לאחר מבט עגום אחד לכיוון מערכת הפוטאבה 5 ערוצים AM העתיקה שלי...). הסיבה המרכזית היתה התרשמותי החיובית מצוות החנות וממחירי החלפים, שבתור מתחיל אני מניח שאזדקק להם לא אחת.
ההחלטה לרכוש מסוק בארץ ולא באינטרנט נבעה מהסברה ששוב, בתור מתחיל - הדרכה ושירות הם עניין חשוב, שלא לומר קריטי.
לאחר כל הסיפור, רק שאלה אחת -
האם מישהו יכול לתת התרשמות על ה-KDS, בעיקר על חבילת האלקטרוניקה?
תודה מראש!
-
תגובה להודעה: מטיס חדש - מסוק ראשון
לא מבין גדול בתחום אבל למה ???? למה לשלם כל כך הרבה כסף שאתה יכול לקנות מחו"ל ???
חכה שתגיע לריסוקים זה יכאב עוד יותר בכיס !!!
לפי דעתי המחירים בארץ מאוד יקרים!!! וחשוב שתדע שיש חנויות שתמיד תמיד תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מנסים לדפוק במחיר את את החדשים !!!
אז שלא יעבדו עליך :)
עכשיו ניתן למומחים לענות. :)
-
אני מניח שבדקת מחירים.
לא ייתכן שהמחירים של חנות כלשהי תהיה סבירה יחסית לחנויות אינטרנט. להערכתי המחירים בחנויות הם כפולים לפחות.
לגבי שירות. לדעתי חשוב אבל פחות בסופו של ענין תצטרך לעשות את השרות בעצמך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MistyHorizon
שלום לכם,
לאחר כמעט 20 שנות נתק מתחום הטיסנאות בכלל, החלטתי לחזור לעניינים ולהתחיל להטיס מסוק חשמלי.
טוב, אז עשיתי מעט סקר שוק - פיזי ובאינטרנט - והגעתי לחנות "טיסני חולון".
החלטתי על מסוק KDS אלומיניום ושידרוג מערכת הרדיו ל-MULTIPLEX ROYAL PRO 7 (לאחר מבט עגום אחד לכיוון מערכת הפוטאבה 5 ערוצים AM העתיקה שלי...). הסיבה המרכזית היתה התרשמותי החיובית מצוות החנות וממחירי החלפים, שבתור מתחיל אני מניח שאזדקק להם לא אחת.
ההחלטה לרכוש מסוק בארץ ולא באינטרנט נבעה מהסברה ששוב, בתור מתחיל - הדרכה ושירות הם עניין חשוב, שלא לומר קריטי.
לאחר כל הסיפור, שתי שאלות:
האם מישהו יכול לתת התרשמות על ה-KDS, בעיקר על חבילת האלקטרוניקה?
טיסני חולון - חנות מקצועית ואמינה, כפי שהתרשמתי ?
תודה מראש!
לא יאומן שאנשים בוגרים מתפתים לזה....
יש לך הודעה פרטית
ולמסוק עצמו: אחרי שהטסתי אותו (ולא רק אחד) זה מסוק בינוני מינוס
האלקטרוניקה הכי זולה,שזה לא רלוונטי,ממילא אתה תחליף את הכל ותצטרך להשקיע בסרוואים וג'יירו נורמלי על ההתחלה, שלא לדבר על מנוע מאד חלש והחלפתו תחייב החלפת בקר.(עם המנוע אפשר לחיות) אבל גוף המסוק שנראה כמעט כמו טי רקס מתפקד פחות טוב מHK דגם הפלסטיק.
באותה קטגוריה כמו הבלייד (אולי אפילו נחות ממנו) ויותר טוב מהבלט סי פי.
לגבי המשדר, טעות ענקית מאין כמוה. זה משדר שרק מעטים מכירים אותו והתפריט שם אינו נגיש לרוב האנשים.כל משדר אחר עדיף, אפילו פוטאבה ;)
לגבי רכישה בארץ.....אין צורך להרחיב, כולם מבינים את המשמעות
-
לדעתי אם כבר לך על הבלייד 400 ואני יגיד לך למה
1.החלקים זולים והמסוק יותר מוכר בארץ
2.שתרסק אני בטוח שיותר אנשים מכירים אותו ויכלו לעזור לך אם יקרה משהו יותר קל להשיג חלקים למסוק והמסוק מגיע עם השלט dx6i שרק הוא שווה 1000 המסוק צריך לעלות 2200
-
בקיצור לך על Trex450 או Hurricane 550
:D:D:D
-
בקיצור, קנית או לא קנית?
אתה מחפש המלצה למסוק או הסברים על מה שכבר רכשת?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
יש לך הודעה פרטית
האלקטרוניקה הכי זולה,שזה לא רלוונטי,ממילא אתה תחליף את הכל ותצטרך להשקיע בסרוואים וג'יירו נורמלי על ההתחלה, שלא לדבר על מנוע מאד חלש והחלפתו תחייב החלפת בקר.(עם המנוע אפשר לחיות) אבל גוף המסוק שנראה כמעט כמו טי רקס מתפקד פחות טוב מHK דגם הפלסטיק.
לגבי המשדר, טעות ענקית מאין כמוה. זה משדר שרק מעטים מכירים אותו והתפריט שם אינו נגיש לרוב האנשים.כל משדר אחר עדיף, אפילו פוטאבה ;)
אני ממליץ לך להתקשר לעודד^^ אחלה בן אדם ידריך אותך כל הדרך מהקנייה ועד ההטסה
ויעזור לך מאוד. ממליץ בחום
-
מצטער אם הדברים לא היו ברורים - עדיין לא רכשתי את הציוד.
את ההמלצות כבר קיבלתי - ותודה לכולכם.
המשך יום טוב!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yossis
לא מבין גדול בתחום אבל למה ???? למה לשלם כל כך הרבה כסף שאתה יכול לקנות מחו"ל ???
לפי דעתי כולם פה גנבים ! ותמיד תמיד דופקים את החדשים !!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zvok
אני מניח שבדקת מחירים.
לא ייתכן שהמחירים של חנות כלשהי תהיה סבירה יחסית לחנויות אינטרנט. להערכתי המחירים בחנויות הם כפולים לפחות.
לגבי שירות. לדעתי חשוב אבל פחות בסופו של ענין תצטרך לעשות את השרות בעצמך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
יש לך הודעה פרטית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
navve
אני ממליץ לך להתקשר לעודד^^ אחלה בן אדם ידריך אותך כל הדרך מהקנייה ועד ההטסה
ויעזור לך מאוד. ממליץ בחום
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif.
חוסר פירגון ודרך ארץ - גם אם חנות היא יקרה יחסית ל... יש דרך להביע את עצמכם, בסוף חנות (תהה מי שתהה) צריכה להצדיק את קיומה ואת מתן השירות המיידי שלה במקרה הצורך.
אני חושב שהיה מקום להתבטאות "נאורה" יותר משל חלקכם, מה גם שאני בטוח שהחנות הנדונה לפחות לחלקכם "סגרה" איזו פינה דחופה - בזמן זה או אחר בתחביב....
לפותח השירשור - השלט שאתה מדבר עליו אמנם אינו נפוץ בארץ כמו המתחרים שלו (עקב זמן מדף נמוך מהמתחרים, תוצאה של ייבוא צעיר) אך יחד עם זאת, מדובר בשלט טוב.
בכל מקרה אם תרצה עזרה / המלצה / נק' מבט אחרת ואובייקטיבית לשאלה אותה אתה שואל אתה גם מוזמן להתקשר אלי ואוכל לעזור לך (אני מבין שזו הדרך המועדפת עליך).
0546686485
ליאור
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yossis
לפי דעתי כולם פה גנבים ! ותמיד תמיד דופקים את החדשים !!!
אני חושב שכדאי שתזהר בלשונך כשאתה כותב את מה שאתה כותב, להכריז על כולם כגנבים זו האשמה לא ראויה.
דווקא מהכרות אישית שלי עם החנות המדוברת מדובר בחנות אמינה.
המחירים בארץ גבוהים בגלל מיסוי וסיבות נוספות אבל לקניה בארץ מחנות מוכרת במיוחד כשאתה מטיס חדש וללא ידע יש גם יתרונות:
1. אתה מרוויח הכוונה ותמיכה בצעדיך הראשונים.
2. אתה מקבל אחריות ויוצא עם מוצר מהחנות במצב שהוא 100% עובד, אם לא מחליפים לך מייד.
3. יש חלפים בזמינות מיידית (לא כל מטיס מתחיל יודע להתמודד עם הזמנות באינטרנט מיומו הראשון).
לא יזיק לתת קצת קרדיט לחנויות בארץ,יש חנויות טובות ומדובר בפרנסה של אנשים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
???
משדר מעולה, תפיסת ה GUI בו קצת שונה אבל בכל זאת משדר מעולה מיצרן מעולה.
מה רע ברכישה בארץ?, כבעלים של מסוק הירובו עם יבואן בארץ קיבלתי המון ערך מוסף מקנייה דרך היבואן, המחיר היה קצת גבוה יותר אבל זמינות החלפים המיידית השתלמה לא פעם.
למה להשמיץ?
-
עם החלטת לקנות בארץ אני ממליץ לך בחום לבדוק בכמה חנויות....:)
-
ציקי, ליאור צודקים ! תיקנתי .
-
-
מהניסיון המועט שלי, טיסני XXX ששאלת עליה היא אחלה חנות ועם אחלה שירות. המחירים שלהם אינם גבוהים בהשוואה למתחרים האחרים בארץ.
למרות זאת אני בד"כ מזמין מחו"ל, לדעתי ההפרשים שערורייתיים.
-
בוא אני יגיד לך ככה עם הבנתי אותך נכון אתה מתכוון לקנות תמערכת רדיו של מולטי פלקס אז אל תקנה !
אוקיי אז לפני הכל אני ממליץ לך בכלל על spektrum dx7 שלט שרוב אנשים הפורום לפי זכרוני משתמשים בוא... וכך יוכלו ביותר קלות לעזור לך לכוון להסביר וכו'
עכשיו לגבי ה- kds מסוק חמוד יפני נותן לו כמה פלוסים בסדר למתחילים אבל כשתרצה לעבור ל-3d תצטרך משהו יותר רציני לאזור הטירקסים או להישאר איתו ולעשות לו סט אפ מקצועי
או שתרצה מההתחלה לקנות טירקס בכלל טוב
המשך יום נעים :)
-
מסוק טוב. לא יותר מזה.
המון דברים לשדרג כשתרצה להתקדם.
בתקציב של מולטיפלקס+KDS תוכל לקנות DX7 (או פוטאבה :) ) עם מסוק הרבה יותר טוב.
-
חברים תתבגרו! מאיפה מגיעות ההשמצות המגעילות האלה? החנות ששאלו עליה פה היא חנות מעולה עם שרות אמין וטוב.
נכון, גם אני קונה הרבה בחו"ל, אין מה לעשות חנות בארץ לא מסוגלת לעמוד במחירי HK, אבל גנבים? תמיד דופקים את החדשים? מה זה השטויות האלה?
למה מגיע לבן אדם שעובד קשה ונותן שרות ואחריות מעולים (מנסיון אישי) שילכלכו עליו ככה?
בושה
-
רק מחול תחסוך כסף אלה עם כן יש לך לבזבז גם הריסוקים יעלו תפנה לאחד מהאנשים הטובים בפורום תזמין מחול
על תיתקרב למסוק המגעיל הזה ולשלט סליחה על הדיבור ואחרי שיהיה לך את הדברים אז תיקנה סימולטור טוב ועם
אתה רואה שאתה לא שולט בסימולטור אז תיקח מדריך שיעזור בהטסות עם אתה רוצה להזמין יש לי מישהו מצוין
שבאמת חבל על הזמן
-
רבותיי,
היות ועשיתי סקר שווקים (לא מקיף מדי-אני מודה) - נראה לי שההתלהמות כנגד בעלי החנויות היא "מעט" מוגזמת. ניקח לדוגמא קומבו אחד שניתן להשיגו גם בארץ בשתי חנויות שונות:
המחיר בחו"ל הוא בין 550 ל-650 דולר לערך (יתכן שמומחים כמוכם ימצאו אותו במחיר נמוך במעט)
משלוח של חבילה במשקל כ-5 ק"ג - 50 דולר
מיסים בארץ - 30%.
במידה והמשלוח הוא דרך דואר שליחים (EMS) - וחלק מהאתרים מציינים שעבור חבילה בעלות זו EMS היא האופציה היחידה - חלות עלויות נוספות (עמילות, אחסון והשד יודע מה עוד) - עוד כ-250 שקלים.
לפי שער דולר של כ-3.8 ש"ח לדולר מקבלים מחיר סופי, "בבית" של 3214 ש"ח.
והמחיר בארץ? 3200 ש"ח...
אם איני מפספס כאן משהו בגדול (ותיקונים יתקבלו בתודה ובברכה), המחיר בחו"ל זהה למחיר בארץ. אפילו אם אני טועה בעלות של כ-15%, הקנייה בארץ עדיין שווה למתחיל.
תודה מראש וערב טוב!
-
לי יש kds לדעתי מסוק חמוד מאוד.
חלקים זולים בארץ.
אני החלפתי מנוע .סרוו זנב. וסרוואים.
שלט קשה להבנה אבל שמבינים אותו הוא מספיק טוב.
המסוק יקר אבל כמה עולה הטירקס בארץ? את זה לא אמרו.
וכמה עולה kds בחול? את זה לא אמרו.
אז שככה הכל יחסי.
השירות בחולון בסדר גמור , זול יותר מחול הוא לא יהיה אבל הוא לא אשם.
ואל תחשוב עכשיו על 3D כי זה עוד רחוק.
כשתגיע ל3D
כבר כל החלקים במסוק יהיו מוחלפים.
בתור התחלה עדיף להיתרסק עם kds ולא טירקס.
כל אחד פה יגיד לך ששלו יותר טוב .
אני חושב שכולם טובים .
שיהיה בהצלחה ותלך עם מה שטוב לך מבחינת נוחות וכלכלית .
הינה KDS ב 3D
http://www.youtube.com/watch?v=Yz3HFoFtPGM
יש פה אנשים שראו את המסוק שלי ואמרו יופי של מסוק , ומשום מה רושמים פה אחרת.
-
אני חושב שאתה טועה המחירים בחול הרבה יותר זולים מה גם שאתה מזמין מספק לא מעצמך ואיזה מסוק עשיתה את השיקול 3200 אני מביא trex 450 משופר יפה עם קצת דברים שוב תתיעץ עם אנשים בפורום בטוח תימצא
את התשובה ואין לי שיום דבר עם טיסני חולן אני רציתי להזמין משם trex 600 espאבל בסוף הזמנתי מהספק
גם אני מתחיל הטסתי 5 שנים טיסנים ועברתי למסוק כמעת הכי טוב בשטח וחפרתי בפורום שאלות הכל ובסוף יש
אנשים בפורום שמוכנים לעזור ועוזרים תיקנה סימולטור את המסוק תחליט trex 450 יעשה לך את העבודה אתה
תהנה ממנו וגם תוכל וכאשר תיתקדם להטיס 3d מצוין ברמה אני יודע אתה מתחיל אבל אני לא ההיתי קונה בארץ
רק בגלל הכסף וטיסני חולן באמת טובים אין מילה רע פשוט עם יש כסף ומתאים לבזבז סליחה אז לך על זה עם לא אז מחול
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MistyHorizon
רבותיי,
היות ועשיתי סקר שווקים (לא מקיף מדי-אני מודה) - נראה לי שההתלהמות כנגד בעלי החנויות היא "מעט" מוגזמת. ניקח לדוגמא קומבו אחד שניתן להשיגו גם בארץ בשתי חנויות שונות:
המחיר בחו"ל הוא בין 550 ל-650 דולר לערך (יתכן שמומחים כמוכם ימצאו אותו במחיר נמוך במעט)
משלוח של חבילה במשקל כ-5 ק"ג - 50 דולר
מיסים בארץ - 30%.
במידה והמשלוח הוא דרך דואר שליחים (EMS) - וחלק מהאתרים מציינים שעבור חבילה בעלות זו EMS היא האופציה היחידה - חלות עלויות נוספות (עמילות, אחסון והשד יודע מה עוד) - עוד כ-250 שקלים.
לפי שער דולר של כ-3.8 ש"ח לדולר מקבלים מחיר סופי, "בבית" של 3214 ש"ח.
והמחיר בארץ? 3200 ש"ח...
אם איני מפספס כאן משהו בגדול (ותיקונים יתקבלו בתודה ובברכה), המחיר בחו"ל זהה למחיר בארץ. אפילו אם אני טועה בעלות של כ-15%, הקנייה בארץ עדיין שווה למתחיל.
תודה מראש וערב טוב!
בשבילך עשיתי 'סקר' קצר, למה קצר? - כי לקחתי את הדגם הראשון שקפץ לי לעין - חנות אחת בארץ ואחת בחו"ל.
הנה מה שיצא: טירקס 450PRO קומבו
בארץ - 3250 ש"ח.
בחו"ל - 470$ כולל סוללות, הורדתי את הסוללות, נשאר 400$, הוספתי משלוח - 40$, סה"כ 440$, מי יודע כמה זה בשקלים חדשים? - בעיגול למעלה - 1700 ש"ח. תוסיף 30% מכס ומע"מ - קיבלת 2200 ש"ח.
עכשיו תספר לי על הבדלים של 15%....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
בשבילך עשיתי 'סקר' קצר, למה קצר? - כי לקחתי את הדגם הראשון שקפץ לי לעין - חנות אחת בארץ ואחת בחו"ל.
הנה מה שיצא: טירקס 450PRO קומבו
בארץ - 3250 ש"ח.
בחו"ל - 470$ כולל סוללות, הורדתי את הסוללות, נשאר 400$, הוספתי משלוח - 40$, סה"כ 440$, מי יודע כמה זה בשקלים חדשים? - בעיגול למעלה - 1700 ש"ח. תוסיף 30% מכס ומע"מ - קיבלת 2200 ש"ח.
עכשיו תספר לי על הבדלים של 15%....
הזמנתי לחבר 450 SPORT ב 1500 שקל ותוך שבועיים הוא קיבל אותו והוא מבסוט עד השמיים בגלל המחיר !