שמתי לב שעל כל דולר ששויו 3.8 שקל בערך אני משלם כ-4 שקל כאשר אני קונה
ב-paypal האם עדיף לשלם בכרטיס אשראי
Printable View
שמתי לב שעל כל דולר ששויו 3.8 שקל בערך אני משלם כ-4 שקל כאשר אני קונה
ב-paypal האם עדיף לשלם בכרטיס אשראי
יש שיקולים נוספים מעבר לשער ההמרה והם מאוד בעד ה PayPal:
- המוכר לא יודע את פרטי האשראי שלך.
- אפשר לבטל קניה שלא סופקה (מוגבל בזמן).
- מכובד ע"י הרבה מוכרים ברשת.
אני משתמש (ואישתי תגיד: "הרבה יותר מידי...") רק בזה ולא באמצעי תשלום אחרים!
אני חושב שהשאלה צריכה להיות האם לתת לpaypal לבצע המרה שקלית או לשלם בדולרים ושחברת האשראי או הבנק שעומד מאחוריה יבצעו את ההמרה השקלית לעסקה.
את הנושא הזה צריך לבדוק יותר טוב ... ובפורום טיסנים חשמליים כבר דנו בזה.
לגבי כרטיס אשראי, בהרבה מקומות אתה תתקל בבקשה לפרטים מזהים בסגנון של "שלח לנו צילום של ת.ז בצירוף צילום של כרטיס האשראי שלך", למרות שלרוב הם מבקשים להסתיר את הספרות למעט 4 ספרות אחרונות. את חלק מהאנשים זה מרתיע ומעדיפים לשלם דרך paypal ולהמנע מכך.
אני אפילו נתקלתי במקרה בו ביקשו ממני אישור רשמי מחברת כרטיס האשראי בכדי לחייב את הכרטיס, הבעיות מתחילות שפרטי הכרטיס שונים מפרטי המשלוח (כשאתה שולח למישהו אחר לדוגמא).
עשיתי את הבדיקה ושער ההמרה של חברת האשראי טוב יותר משל PAYPAL.
קניה שעשיתי ב26.5 בדולרים הומרה ע"י חברת האשראי (VISA) לפי 3.86 וחוייבתי בעמלה בגובה קצת פחות מאחוז.
קניה שעשיתי ב28.5 הומרה בפייפאל וחוייבתי בשקלם לפי שער 3.96.
אלה 10 אגורות לכל דולר, כלומר בקניה של 50$ משלמים עוד 5 שקלים על ההמרות בפייפאל.
גובה העמלה באשראי משתנה,
אנחנו נשלם תוספת של 0.5% מגובה העסקה בהמרת שקל למטבע (דולר אמרקאי בלבד)
ונשלם 1.7% מגובה העסקה בהמרת שקל לכל מטבע זר אחר, פאונד / יורו וכו...
לגבי הפיפאל עצמו, אני תמיד משלם דרך הפייפאל, אבל מהאשראי שלי שנמצא שם במאגר
[QUOTE=אייל שפירא;168844]עשיתי את הבדיקה ושער ההמרה של חברת האשראי טוב יותר משל PAYPAL.
קניה שעשיתי ב26.5 בדולרים הומרה ע"י חברת האשראי (VISA) לפי 3.86 וחוייבתי בעמלה בגובה קצת פחות מאחוז.
קניה שעשיתי ב28.5 הומרה בפייפאל וחוייבתי בשקלם לפי שער 3.96.
אלה 10 אגורות לכל דולר, כלומר בקניה של 50$ משלמים עוד 5 שקלים על ההמרות בפייפאל.[/QUOTEאי
אייל איך מבצעים קניה כזאת ב-paypal כך שהאמרה תתבצע ע"י חברת כרטיסי האשראי
אם מופיע לך בעמוד אישור התשלום למעלה הסכום בשקלים, כנס לאפשרות "Conversion options" וסמן בעמוד הבא את האפשרות השניה. תלחץ על Submit ותחזור לעמוד שהיית בו, כאשר יופיע לך הסכום בדולרים ומתחתיו נאמר שהמרות המטבע ינוהלו בידי חברת האשראי שלך.
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1278510871
פששש יפה, אייל מה קנית ב57 שקל בשביל להציג את הדפים בפורום ??:D
אני רק רוצה לציין שכרטיסי האשראי ממירים לפי שערי "העברות והמחאות" בבנק שמגבה אותם ולא לפי שערי מזומן (זול יותר ממזומן!)
לבעלי כרטיסים עסקיים / מועדונים וקלאבים (:D) יש הטבה על שער ההמרה == שווה בדיקה מול חברת האשראי שלכם.
קניתי לאחי הקטן חולצה מאי-ביי.
הוא מתופף בלהקת רוק וחשבתי שיהיה לו מגניב להופיע עם זה (עוצמת הלדים מופעלת ע"י קול):
http://www.etronixmart.com/images/eb...tshirt/005.gif
איפה הלינק?
מגניב ביותר!