תגובה להודעה: יום הולדת ל BLADE400 שלי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ebay007
בשבוע שעבר חגגתי יום הולדת למסוק שלי (BLABE400)
יש לי עליו סרווים של HITEC (אני לא זוכר דגם) והספקתי לקנות ל DX6I רצועה של SPEKTRUM
רציתי לשאול איזה שיפורים כדי לשים, חשבתי על הגיירו 401 של פוטבה (ככה הוא נקרא לא?)
עם אתם יכולים לתת לי קישורים לשיפורים למסוק בחנויות מומלצות באינטרנט אני אשמח.
בחודש הבא אני טס לניו יורק (הבנתם אני טס לניו יורק ואני מבקש דברים למסוק שלי שטס אה אה אה:D
טוב לא ממש מצחיק)
ואני מחפש חנויות לקנות בהן דברים למסוק/מכונית/טיסן שלי
אני אהיה באזור קווינס ומנהטן, אז עם אתם מכירים חנות שם ותוכלו לתת לי קישור אני אשמח
תודה מראש
ebay007
תשמע, לפעמים יש לך יציאות...;) מזל טוב.
בנוגע לג'ירו אני מוכר את ה-401 הוא במצב מעולה כחדש באחריות, יתפקד מעולה על המסוק שלך, תתקשר אליי - 0526685652
אתה יכול להחליף לו סרוואים של הסייקליק ל - hitec 65mg, סרוו זנב 9257, אם אתה עושה 3d לדעתי כדאי לך לקנות בקר איכותי יותר, המנוע והסוללה בסדר.
אפשר לשדרג לפריים מפיברגלאס\קרבון + קייס זנב + מכלול ראש.
טוב אז הג'יירו 401 באמת טוב הנה הוא המחיר כולל משלוח הוא 131
http://www.flying-hobby.com/shop/ind...oducts_id=1797
ואם תרצה אותו עם סרוו אז זה 183
http://www.flying-hobby.com/shop/ind...oducts_id=2568
שיפורים זה פה
http://www.helidirect.com/eflite-bla...30_314_445.hdx
האתר שנתתי לך לשיפורים ^ אני לא מכיר אותו אז תבדוק אם הוא אמין
איזה ג'ירו יש לך על המסוק כרגע?
אם יש לך את הג'ירו והסרוו זנב המקוריים אז השדרוג היחיד שבאמת ישנה את מאפייני המסוק יהיה ג'ירו
וסרוו זנב
אם כבר להחליף אז חבל לזרוק את הכסף על הפוטאבה 401, כשבמחיר כזה או מחיר מאוד קרוב אתה יכול
להשיג את הספארטן
כל השיפורים האחרים (חלקי מתכת למיניהם וכו' וכו') לא יתרמו לך יותר מידי
הדבר נובע מכיוון שבתכנון של הבלייד ישנם מספר פגמים תכנוניים בסיסיים ולכן הוא ימשיך לטוס כמו
שהוא טס (לא משהו)
אז פשוט חבל לזרוק כסף עליו
אם כבר אתה רוצה באמת להשקיע, פשוט תמכור אותו ותשיג טירקס, תאמין לי שזה השדרוג הכי טוב
לבלייד;)
אלעד , סלח לי אבל הביטוי "לזרוק כסף" הוא לא במקום!
נכון , יש אחרים וטובים ממנו...אבל! - הג'ירו הזה הוא עושה עבודה נפלאה! הוא לא מהג'ירןאים הזולים והפשוטים - שעליהם באמת חבל לזרוק כסף...אם פותח השרשור יקנה בסוף את הגירו הזה - זו בהחלט תהיה רכישה חכמה. (, ולא אינני מוכר במקרה גירו זהה...:o)
אני למשל אוהב את הגירו הזה כמה רמות מאשר הגירויים של אליין , בפשטותו , ובאופן פעולתו...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
s.mario
אלעד , סלח לי אבל הביטוי "לזרוק כסף" הוא לא במקום!
נכון , יש אחרים וטובים ממנו...אבל! - הג'ירו הזה הוא עושה עבודה נפלאה! הוא לא מהג'ירןאים הזולים והפשוטים - שעליהם באמת חבל לזרוק כסף...אם פותח השרשור יקנה בסוף את הגירו הזה - זו בהחלט תהיה רכישה חכמה. (, ולא אינני מוכר במקרה גירו זהה...:o)
אני למשל אוהב את הגירו הזה כמה רמות מאשר הגירויים של אליין , בפשטותו , ובאופן פעולתו...
+1:)
ובאמינותו ובנתח השוק הרחב שהוא משרת!
לא אמרתי שהוא לא ג'ירו טוב, הוא עושה עבודה די טובה, אבל במחיר שלו היום או בקצת יותר אפשר להשיג את הספארטן, שזה אחד הג'ירואים שהכי פשוט לבצע להם סט אפ. להדגמה כמה העניין פשוט כולה צריך לכוון את זווית הזנב ל +8 מעלות, להגדיר סוג סרוו, ולהראות לג'ירו את כיוון התיקון ולכוון לימיט. הכל ביחד לוקח 5 דקות
ומניסיון בהטסת 2 הג'ירואים, הספארטן הוא הבדל של יום ולילה לעומת הפוטאבה 401
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עומר בנימיני
תשמע, לפעמים יש לך יציאות...;) מזל טוב.
בנוגע לג'ירו אני מוכר את ה-401 הוא במצב מעולה כחדש באחריות, יתפקד מעולה על המסוק שלך, תתקשר אליי - 0526685652
אתה יכול להחליף לו סרוואים של הסייקליק ל - hitec 65mg, סרוו זנב 9257, אם אתה עושה 3d לדעתי כדאי לך לקנות בקר איכותי יותר, המנוע והסוללה בסדר.
אפשר לשדרג לפריים מפיברגלאס\קרבון + קייס זנב + מכלול ראש.
כמה אתה רוצה על הג'ירו
:)אני חושב שאם אתה מעוניין להשקיע ולהתקדם בצורה משמעותית הייתי מציע לך לבדוק את אחת האפשרויות של TREX בחו"ל אם כבר אתה נוסע...
לפי דעתי אני חושב ש- TREX יביא לך חלופה מושלמת יותר מהבלייד 400 שלך !
הTREX 450/500 יביא לך חלופה טובה יותר שתאפשר לך להתקדם בתחום טוב יותר ! תוכל לנצל ולהפוך את המסוק לחייה רעה !(הרבה יותר ממה שתוכל לעשות את הבלייד )
מלאי חלקים זמין ונגיש יותר , יציבות , אופי טיסה אחר ויותר טוב לחלוטין , והכי חשוב אמינות !
לפי דעתי (למרות שאליין באלקטרוניקה לא הכי אמינה שיש ) אך היא מספקת את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך...
מכור את הבלייד ויאאלה אחינו שתדדרג ... חבל להשקיע את המיטב כספך בבלייד ...
:)
:p
עם אתה נוסע לחול תיקנה איזה 500 550 trex שווה יותר יש שם חנויות שהמחיר ממש שווה להיתקדם