תגובה להודעה: המקלטים מ של ar6100 ebay
אתה יכול אולי לציין ממי רכשת וגם את הדגם המלא?
אולי לינק?
יש המון מוכרים שם... זה כמו להגיד אל תיקנו בקניון.
תודה ובהצלחה
אני רכשתי מבחור שנקרא dindin 16888
סליחה על השאלה אבל הם בדקת שלא מדובר במשהו אחר כגון סוללה שהתרוקנה או נתק כלשהו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimz24
אני רכשתי מבחור שנקרא dindin 16888
http://stores.ebay.com/dindin16888
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
סליחה על השאלה אבל הם בדקת שלא מדובר במשהו אחר כגון סוללה שהתרוקנה או נתק כלשהו?
תאמין לי אני בודק את עצמי או לפחות משתדל מאד לפני שאני מפרסם משו בפורום, אינני רוצה לפגוע באף אחד ולכן לאחר בדיקה שלי וממה שקרה בשטח זה מה שהיה, הטיסן טס כבר כמה פעמים לפני ולצערי לפתע היה ניתוק מוחלט, הוא היה מספיק גבוה בשביל שאוכל להציל אותו אך לצערי היה נתק מוחלט, הטיסן היה חדש כולל כל הציוד, הסוללת שלט הייתה טעונה מלאה, אינני רואה שום סיבה אחרת!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimz24
תאמין לי אני בודק את עצמי או לפחות משתדל מאד לפני שאני מפרסם משו בפורום, אינני רוצה לפגוע באף אחד ולכן לאחר בדיקה שלי וממה שקרה בשטח זה מה שהיה, הטיסן טס כבר כמה פעמים לפני ולצערי לפתע היה ניתוק מוחלט, הוא היה מספיק גבוה בשביל שאוכל להציל אותו אך לצערי היה נתק מוחלט, הטיסן היה חדש כולל כל הציוד, הסוללת שלט הייתה טעונה מלאה, אינני רואה שום סיבה אחרת!
כתבת שיש בידך גם מקלט מקורי, יצא לך לעשות בדיקת טווח לשניהם ולהשוות ?
מה היה מרחק הטיסן כזה קרה ?
המקלטים האלה נמכרים על ידי מוכרים נוספים, קשה לי להאמין שרק לדין דין היו מקלטים מזוייפים אם אכן כך הדבר.
הטיסן לא היה רחוק כלל, לא עשיתי השוואת טווחים בין המקורי לזה שקניתי מebay אין צורך, הטסתי פארק פלייר הוא כל הזמן בטווח ראייה ממש לידי!
חיים, גם אני השתמשתי במקלט מאותו דינדין, והייתי בטוח שאיבדתי קליטה בגללו. אחרי שבוע כשסיימתי לתקן את הטיסן והחלפתי למקלט AR7000 הבנתי שהבעיה היתה בכלל שבקר המהירות שלי מגמגם והוא כיבה את הטיסן באויר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
חיים, גם אני השתמשתי במקלט מאותו דינדין, והייתי בטוח שאיבדתי קליטה בגללו. אחרי שבוע כשסיימתי לתקן את הטיסן והחלפתי למקלט AR7000 הבנתי שהבעיה היתה בכלל שבקר המהירות שלי מגמגם והוא כיבה את הטיסן באויר.
את הבעיה עם הבקר אני מכיר ממקרה אחר, פה חד משמעית הציוד נבדק גם לאחר המקרה ולא הייתה שום בעיה עם הבקר זה המקלט נטו!
האם מייד אחרי הריסוק המקלט עבד וקלט? האם בהפעלה מחדש הוא חזר לעבוד?
היתכן שהיתה נפילת מתח בBEC?
בדקת טווח מחדש למקלט הנ"ל.
בכל מקרה, צריך לבדוק את כל הסט אפ.
אני נתקלתי לאחרונה בבקר טורינג'י, שנראה תקין לחלוטין, עם מגע רופף שעשה ריסטים ועליתי על הבעיה במקרה בבדיקה שגרתית של סט אפ.
http://www.youtube.com/watch?v=ZvEbO8J6M-A
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
האם מייד אחרי הריסוק המקלט עבד וקלט? האם בהפעלה מחדש הוא חזר לעבוד?
היתכן שהיתה נפילת מתח בBEC?
בדקת טווח מחדש למקלט הנ"ל.
בכל מקרה, צריך לבדוק את כל הסט אפ.
אני נתקלתי לאחרונה בבקר טורינג'י, שנראה תקין לחלוטין, עם מגע רופף שעשה ריסטים ועליתי על הבעיה במקרה בבדיקה שגרתית של סט אפ.
http://www.youtube.com/watch?v=ZvEbO8J6M-A
תתחדש על השעון!:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
תתחדש על השעון!:)
אתה היית במעמד מסירתו אלי ע"י ה"שליח" שלי :D
עכשיו נזכרת???:p
הציוד כרגע מותקן ועובד על מיני דאון שקיבלתי מחבר, אין קאטים אין ניתוקים ולא כלום נכון להיום, כל זה עם המקלט המקורי ולא עם זה שנרכש בebay!
אתמול קיבלתי מקלט נוסף שקניתי מאיביי, הוא נראה מעט שונה מהקודם שהזמנתי מדין דין
את החדש לא קניתי מדין דין.
החדש הגיע בשקית סגורה יחד עם בינד פלאג שכידוע לא הגיע עם המקלט של דין דין.
החוטים שמתקפדים כאנטנות הם מסוג שונה מזה של דין דין (סדרה שונה ?)
המקלט עצמו נראה יותר "אמיתי", הוא בנוי טוב יותר (לא מעיך כמו המארז של דין דין).
יכול להיות שזו סידרה אחרת ולכן השוני או שאחד מהם מזוייף.
זה שמגיע ללא הביינד פלאג הוא "המזוייף" אבל עובד עם קרטועים לצערי, כנראה לבנתיים אני "היחידי שזכה" לאיבוד קליטה!
באיביי התחילו לקרוא להם F-AR6100E
האם הF הוא ל FAKE ???:D