-
1 קבצים מצורפים
סיפור מכס הזוי לשעת לילה מאוחרת.. חשבתם שכבר עברתם הכל - תראו מה קרה לי
היי,
אני בדר"כ לא מתרגש או אפילו לא נכנס לכל השרושרי מכס כי חשבתי שעברתי/ראיתי הכל עד היום.
מה שעברתי בימים האחרונים אני יכול לתאר רק כטרגדיה שמתחילה בבדיקה תוך גופנית בשדה התעופה, ממשיכה בבדיקת קולנוסקופיה, ונגמרת כפרודיה שבסופה ב happy end.
לפני חודש ראיתי שמלאי החוטיאדה שלי הולך להיגמר, עשיתי הזמנה כבדת משקל מהסיני. מה זה כבדת משקל? 1 קילו של חוטים מכל מיני סוגים: מאריכי סרוו, חוטי סיליקון, סופיות סרוו, 2 סוללות קטנות ועוד. עלות ההזמנה 49.33$
היום כמה פריטים ב backorder אך לא התרגשתי וידעתי שזה ישלח כשהכל יגיע למלאי.
שבוע אחרי זה הזמנתי שעון מעורר מ DX
שבוע אחרי הזמנת השעון הזמנתי 3 מסכי VOLT METER לעמדת הקרקע FPV שאני בונה.
אתם כבר מבינים לאן זה הולך?
(שום דבר לא עבר את ה 50$)
רצה הגורל וכל ההזמנות הגיעו בהפרש של יום לארץ אך לבייתי הן בוששו לבוא.. מה שכן הגיע זה מכתב על עיכוב בטחוני על החבילה מ HK. את הנוהל אני מכיר והתקשרתי ואמרתי שאני מצפה לחבילה ואפשר להעביר אותה למכס. לא קרה כלום.
אחרי יום אני מקבל עוד מכתב על עיכוב של חבילה אחרת. אמרתי שאטפל בזה בבית (אתקשר אליהם) אך הפלא ופלא! מסתבר שכשירות חדש הדואר שלנו עושה את כל שביכולתו כדי שהחבילות יגיעו אל יעדן והוא נעזר בגוף השני הכי יעיל ומרתיע בארץ - משטרת ישראל. קיבלתי מהן שיחה מטרידה וניגשתי לבית המכס/דואר בירושלים בבהילות.
את השיחה שהייתה שם אני אחסוך ממכם אבל אני יכול לדמות את זה לניסיון להוכיח שאין לכם אחות.. מה שכן לפחות זה הסתיים טוב.
1. המוכס שבאמצע השיחה כבל לא יכל יותר והתחיל להיקרע מצחוק רק מהלחץ שלי לא עשה איזה טריק נבזי כמו "איחוד חבילות" אלא פשוא אמר שעשיתי לו את היום מצחוק והוא מוותר. הוא גם התלוצץ לעצמו ושאל מה היה קורה ואם הסיפור היה תופס אם הייתי בא בתור בדיחה עם מבטא של בן מיעוטים.
2. אחד השוטרים עכשיו מכיר את eFly והוא יבוא עם הבן שלו ואיתי להטיס בשבת.
חבילות הפשע:
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1279132451
-
תגובה להודעה: סיפור מכס הזוי לשעת לילה מאוחרת.. חשבתם שכבר עברתם הכל - תראו מה קרה לי
שעון מעורר לדברים כאלה זה כל כך שנות ה80. היום יש פלאפונים.
-
תגובה להודעה: סיפור מכס הזוי לשעת לילה מאוחרת.. חשבתם שכבר עברתם הכל - תראו מה קרה לי
אתה שוכח שמדובר במשטרת ישראל:D
-
חח הרגתה אותי, סיפור כזה הזוי לא שמעתי בחיים:eek:
-
עכשיו לפחות אתה מוכר במשטרה:D
-
ואני אומר.., כמה טוב שיש מי ששומר עלינו שם במשטרה :D:D
-
ואני דווקא שמח שישנם אנשים ערניים מספיק ושגם מסוגלים לחבר אחד ועוד אחד.
אישית (כל זמן שזה לא נופל עלי :)) אני מעדיף שיוטרדו באופן כזה 1000 איש אבל שיצליחו לעלות על ה- 1001 שכוונותיו לא טהורות.
חוץ מזה תן קישור לשעוני המתח.
-
הזמנת פצצה מתקתקת בחלקים למה ציפית:eek::D
-
רגע, מה עם החבילה של הדשן ??? לא הגיע עדיין
:D:D:D:D:D:D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
ואני דווקא שמח שישנם אנשים ערניים מספיק ושגם מסוגלים לחבר אחד ועוד אחד.
אישית (כל זמן שזה לא נופל עלי :)) אני מעדיף שיוטרדו באופן כזה 1000 איש אבל שיצליחו לעלות על ה- 1001 שכוונותיו לא טהורות.
חוץ מזה תן קישור לשעוני המתח.
צודק אבל יותר מצחיק כזה קורה למישהו אחר..
מדי מתח:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=230498567241
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170495848583
-
-
גדול!
מזכיר לי את הקטע שהיה לי לפני שנתיים עם חנות אמריקאית (http://m-a-e.com): אחרי שעמרי המליץ עליהם בפורום, הם פתאום קיבלו המון הזמנות של גבישים לישראל. הבעלים התחיל לחשוד וכתב לי:
What are you doing with all these crystals? These are very unusual orders.
We normally do not sell crystals, except to people who are buying a complete airplane package with a receiver, servos, motor, ESC and, or course, the plane itself. I am more than a little concerned about what you are using these for.
ואח"כ הוא הוסיף:
We get a lot of NEWS here about terrorist bombings, suicide bombings, etc. in your part of the world. The thought crossed my mind that these crystals could be used to remotely trigger such devices. We just wouldn't want to play any role in that type of activity
.
עד שהסברתי לו שעמרי שלח אותי :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZigiStar
גדול!
מזכיר לי את הקטע שהיה לי לפני שנתיים עם חנות אמריקאית (
http://m-a-e.com): אחרי שעמרי המליץ עליהם בפורום, הם פתאום קיבלו המון הזמנות של גבישים לישראל. הבעלים התחיל לחשוד וכתב לי:
What are you doing with all these crystals? These are very unusual orders.
We normally do not sell crystals, except to people who are buying a complete airplane package with a receiver, servos, motor, ESC and, or course, the plane itself. I am more than a little concerned about what you are using these for.
ואח"כ הוא הוסיף:
We get a lot of NEWS here about terrorist bombings, suicide bombings, etc. in your part of the world. The thought crossed my mind that these crystals could be used to remotely trigger such devices. We just wouldn't want to play any role in that type of activity
.
עד שהסברתי לו שעמרי שלח אותי :)
חזק ! :D :D :D
-
גדול:D לא יאומן:cool:;):)
-
מעיין, היה חסר רק שתגיע עם זקן בן יומיים והכפייה מפורים .... :)
(מסכן השוטר הזה, לא יודע לאן הוא נפל ... וכמה עמוק.... הוא אוהב מסוקים ? )
וזיגי - הבחור האמריקאי רק רצה להעלות את המחיר כי גביש תחת סיווג אמל"ח יקר יותר :rolleyes:
ראה מקרה מושב אסלה שעולה 10$ חייבו את ח"א האמריקאי 5000$ כי הרכיבו אותה באיווקס.
-
אני יושב מול מסך המחשב ,קורא את השירשור ההזוי הזה ,ולאט לאט החיוך הופך לצחוק קולני...:D :D :D
-
1 קבצים מצורפים
-
קורע מצחוק, פשוט מדהים!:D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
תשאל את העז... היא עד היום מזועזעת..:)
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
עכשיו גילינו מה הסטייה שלך.עיזים .אם אתה רוצה אני יסדר לך אחת מהנגב:D:D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
עכשיו גילינו מה הסטייה שלך.עיזים .אם אתה רוצה אני יסדר לך אחת מהנגב:D:D
סטייה אחת מני רבות..... :rolleyes:
-
בוא נראה אותך מחשמל את העז ומרכיב עליה ציוד FPV - איחדתי לך את כל הפנטזיות...:D
-
איחרת את המועד יש ים של סרטי פורנו POV
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
איחרת את המועד יש ים של סרטי פורנו POV
כן כן, אבל איציק אומר שאין בהם תאורת לילה :)