תגובה להודעה: איזה WATT METER עדיף
אני הזמנתי את ה HK-010
אחרי שהחזרתי את ה Turnigy Watt Meter and power Analyzer
HK-010 עד 100A
Turnigy Watt Meter and power Analyzer עד 150A
לHK-010 יש חיבורים גם לבלנסר (אני עוד לא יודעה מה זה אומר אבל כנראה הם לא סתם שם)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omer biton
עומר, הוא ביקש וואט מטר ולא מטען. שאלה שנייה שאתה נכשל בהבנת הנקרא היום....:)
עומר!!!
חח...
קוראים טוב לפני שמגיבים!:D:D:):)
יש לי את הוואט מטר הראשון HK-10 הוא מעולה ופשוט מאוד לשימוש.
החיבורים של הבלאנסרים הם בכדי לבדוק כמה מתח יש בכל תא בסוללה וגם כדי לאזן את הסוללה.
מד הספק חשוב מאוד. שילובו עם מד סל"ד אפילו טוב יותר.
פרופ גדול פסיעה נמוכה יכול להעמיס כמו פרופ קטן עם פסיעה גדולה.
חשוב להבין את המהירות ומעטפת הטיסה האופטימלית של כלי הטיס ולהתאים לו פרופ מתאים לדחף/מהירות רצויה. מי שמחפש לראות על הקרקע רק מספר וואטים גבוה משלה את עצמו.
לצופה,
תודה לך על הערתך, יהיה מאוד נחמד אם תרחיב בנושא כך שאבין את השילוב בין מד סיבובים למדידת הצריכה,
תודה
לי היה את זה http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...tts_up_(Ver._2)
נרכש שבועיים לפני ש http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=10080
יצא לשוק.
לאחרונה, השתמשתי בו לבדוק הספקים במערכת שאני מפתח והמנכ"ל של החברה "קנה" אותו ממני (הודיע לי- "תקנה לעצמך חדש")
אז קניתי את הטורניג'י כי הHK-010 לא היה במלאי.
היות ואני עדיין בשליטה בשניהם אז בדקתי אותם ביחד (חיברתי בטור לצרכנים), כרגע בזרמים נמוכים, ואלו התוצאות:
עד לזרם של כמה מאות מיליאמפר הטורניג'י לא מרגיש כלום, הוא גם מראה מתח גבוה ב2 מאיות וולט והספקים גבוהים יותר (כנראה מאותה סיבה).
לעומתו הוואטמטר המקורי מודד כבר מעשרה מיליאמפר וכפי הנראה מדייק יותר במדידת מתח והספק- חסרונו שהוא מיועד עד 50A מתמשך ופרצים של עד 100A.
תמיד טוב שיש עוד באלנסר בבית בייחוד עם תצוגה כך ששוה ללכת על הHK-010 ולנצל את תכונותיו בייחוד שהוא הזול מכולם.
לגבי דיוק, עמיחי הגיע זמן ניסוי :D
תודה רבה לכולם על העזרה,
האם ניתן להסביר יותר על הסקת המסקנות בעניין שימוש ב WATT METER וב מד סל"ד כך שנדע מתי אני נמצא בסטאפ אופטימלי?
תודה