נראה לי שהגיע הזמן להוסיף תת פורום של Setupים כמו בפורום דאונים טיסנים חשמליים
נראה לי שהגיע הזמן להוסיף תת פורום של Setupים כמו בפורום דאונים טיסנים חשמליים.
זה יהיה מאוד מועיל לחברה חדשים וזה ייקח את הפורום כמה שלבים קדימה מבחינת פעילות לדעתי.
משהו בפורמט שכל אחד ירשום את כל הציוד שיש לו כולל הטיסן/דאון ומאיפה נרכשו הרכיבים כולל תמונות בתוספת יתרונות וחסרונות לטעמו.
הכפפה נזרקה...
תגובה להודעה: נראה לי שהגיע הזמן להוסיף תת פורום של Setupים כמו בפורום דאונים טיסנים
אני לא חושב שזה עובד ככה.
אין פה משהו אחיד, זאת אומרת שאם אתה נגיד מחליט
בשלב ראשון להטיס איזיסטאר אז אתה צריך OSD מסוג ספציפי.
בתחילת הדף יש את כל המידע המתבקש .
ושוב פעם אני אומר שהתחום הזה דורש להשקיע זמן וסבלנות
כדי להגיע לתוצאות.
אם יש לך שאלה ספציפית לגבי משהו אתה יכל בהחלט להעלות
אותה בפורום.
תגובה להודעה: נראה לי שהגיע הזמן להוסיף תת פורום של Setupים כמו בפורום דאונים טיסנים
ברור שאין פה משהו אחיד, זאת המטרה שאנשים יראו מה יש לאחרים.
לא ברור לי, עדיף חוסר מידע ???
טוב ויתרתי...
אתה רוצה להוסיף תת פורום לפורום שגם ככה שוממם?
יש הרבה נושאים בפורום שמפרטים סטאפים, אבל הם לא מרוכזים וצריך לחפש אחריהם.
רעיון יותר ישים, לדעתי, יהיה לפתוח נעוץ שמיועד לפרסום סטאפים, בדומה לזה שנמצא בRCG.
KNO3 גם זה רעיון מעולה , כל דבר שיציף יותר מידע...
אני לא חושב שהפתרון הנכון יהיה לגשת לאתר RC בחו"ל או בארץ, מצחיק לא ?
אני לא רוצה לעקוץ אבל אולי כדאי לי להציץ בעוד מקום...
אלכס, השאלה שלך קצת מצחיקה.. ה SETUP היחידי החוקי בארצנו הוא משדר וידאו של 2.4 עד 0.5W, כתוצאה מכך לא ניתן לעבוד עם משדרי 2.4 כך שזה משאיר רק את משדרי ה 72/35/40/50Mhz אין עוד SETUP אחר.
עכשיו מה אתה רוצה לשעות מפה? להמשיך לעקוץ? בסוף משרד התקשורת יכיש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אלכס, השאלה שלך קצת מצחיקה.. ה SETUP היחידי החוקי בארצנו הוא משדר וידאו של 2.4 עד 0.5W, כתוצאה מכך לא ניתן לעבוד עם משדרי 2.4 כך שזה משאיר רק את משדרי ה 72/35/40/50Mhz אין עוד SETUP אחר.
עכשיו מה אתה רוצה לשעות מפה? להמשיך לעקוץ? בסוף משרד התקשורת יכיש.
לא הבנתי למה כתבת שאי אפשר לעבוד עם משדרי 2.4
אישה משדר 2.4 עובד עם וידאו 2.4 בלי שהוידאו יחנוק את מקלט ה RC ושהשלט על הקרקע יעשה הפרעות לוידאו?