הטיסן supersonic מתאים למתחילים?
http://www.tisan4sale.co.il/products...supersonic.jpg
Printable View
הטיסן supersonic מתאים למתחילים?
http://www.tisan4sale.co.il/products...supersonic.jpg
לא.
טיסן למתחילים הוא טיסן כנף עלית-טריינר.
אז אפשר המלצה לטיסן למתחילים?
לטיסן זול עדיף RTF(שלא צריך להוסיף הרבה חלקים או בכלל)
תוכל למצוא כמה בשרשור "טיסנים עד 50$ פטורים ממכס"!
דרימר, האם יש אפשרות שנכנסים חדשים לא יוכלו לפתוח שרשורים בשבוע הראשון שלהם בפורום???
אדון טל טל כפול 2 האם קראת את כללי הכניסה לפורום???? האם ניסית לעיין בנעוצים בתחילתו???
או שאתה מעדיף שנלעס עבורך ואתה תציק לנו ש"נביא" לך המלצות???
לא.. אבל כנראה בשרשור פתיחה הלא מתחשב הבא שלו הוא יעוף.
זה עלול להרתיע אנשים רציניים. זה בדיוק כמו שנעבור על רשימת האנשים הרוצים להירשם ידנית ופעם בכמה ימים לאשרם.
מה שהם רוצים זה כמה דברים נורא נורא פשוטים.
לקרוא את חוקי הפורום, להשתמש במנוע החיפוש לפני שאתה פותח שרשור, להסתכל בנעוצים לחפש בפורום טיסנים למתחילים ויש המון טיסנים למתחילים שפורסמו.
ובקיצור, לחפש לפני שאתה שואל.
אבל אפשר לשאול בפורום על טיסן,אם כדאי לקנות אותו,אם הוא כולל את כל מה שצריך,אם הוא מתאים למתחילים וכו'
אפשר?
אני לא מכיר את הטיסן הזה אבל הוא טיסן עם כנף תחתית ולכן לא מתאים למתחילים
תקרא את זה
ומעבר לזה תחפש "טיסן מתחיל" ותקבל המון תוצאות רלוונטיות
בנצי ועודד,
גם אותי מעצבנים השרשורים האלו,
אבל להכנס בכל אחד חדש שטועה לא ימנע מהמשתמש הבא לעשות את אותה טעות ;)
לראיה יש עשרות רבות של שרשורים כאלו ואותן תגובות מחברי הפורום הוותיקים.
גם אנחנו הינו פעם פעורים עם שאלות תם (למזלנו זה לא היה בעידן האינטרנט :))
אני סבור שיש להגיב ביותר סבלנות ואחרי תגובה שתיים עניינית לנעול את השרשור
מעיין,
אני חושב שבעת ההרשמה אולי להקפיץ למשתמש הודעה לקרוא את חוקי הפורום/נעוצים
וגם השהיה של 24 שעות לא תבריח אף אחד שרוצה להכנס לתחום.
אולי זה יעניק למשתמש זמן לקריאה אינפורמטיבית, במקום שבנצי יבעט לו במוח ;) והא ירד למחתרת..
נרשמתי לחוג גמילה לבועטי מוח :)
מבטיח לא לבעוט באף ילד שיציק לנו (רק אם יעצבן :eek:...)
לא
אי אפשר לשאול שאלה שנשאלה כאן מאות פעמים והתקבלו מאות תשובות מפורטות
אתה מזלזל בכל מה שאנשים השקיעו כאן, אתה מזלזל בתשתית העצומה שנכתבה כאן
וכל זה כי אתה עצלן. שאלות של חוסר ידע מתקבלות בברכה, שאלות של עצלנות וזילזול בכל ההסטוריה של הפורום הזה אין להן מקום.
וכל יפי הנפש ש"גם אנחנו היינו מתחילים פעם" קאט דה בולשיט. נמאס מהתייפיפות והתחסדות.
מעולם לא הייתי מתחיל מהסוג הזה, וגם אתם לא.... (כי אם כן הייתם כאלה מתחילים, לא הייתם כאן היום)
מי כמוכם יודע כמה מאות שעות השקעתי בכל טירון, מאות שעות טלפון, מאות שעות שטח ובית (שעות חינם אין כסף, רק בשם התחביב).אני נהנה להשקיע במי שיודע להקשיב ולהפנים, במי שמספיק אינטליגנט להשתמש בידע שהוא מקבל.
אבל אני לא מוכן להשקיע דקה אחת במי שמתעלם מהדברים שלי, אלו שנאמרו בעבר או בהווה - ואת העבר קל מאד למצוא כאן.....
השאלה שלך איש יקר, היא זילזול מוחלט בכל מה שנכתב כאן בעבר.
אני לא כותב את זה כדי לנגח, אלא לחדד את הנושא ולהפנות את תשומת ליבך לנקודה מאד חשובה שתעזור לך בעתיד
עודד, ראשית אל תקרא לי "יפה נפש" "ומתיפיף" בציניות, אינך מכיר אותי.
לפחות תכבד את דעתי גם אם אינך מסכים איתה.
שנית אני לא מזלזל במאות שעות ההשקעה שלך בטירונים (כל הכבוד לך, יש לך הרבה זמן פנוי ואנרגיה)
בנוסף את דעתך האטומה כפי שאתה מציג בכל שרשור הולך וחוזר "הטיסן הכי טוב" "השלט הכי טוב"
מעידה על כך שדעתך חשובה לך יותר מהכל ואתה זה שמסרב לקבל דעות אחרים.
מה שאני מנסה לומר שתגובותך הלא נעימות בשנייה שטירון ירוק שלא יודע את חוקי הפורום הברורים לך כל כך , גורמות לאווירה לא נעימה בפורום.
קרא לזה ניגוח קרא לזה חינוך
בכפייה לא הושג כלום מעולם.
קראתי קצת וחיפשתי פה בפורום,אבל מהנעוצים לא הבנתי כלום לגבי השאלות שלי,ובחיפוש מצאתי גם אנשים ששואלים אם הטיסן הזה והזה מתאים.
מסכים עם מה שכתב עמרי - באמת לא נעים לקרוא את התגובות חסרות הסבלנות האלה. אין סיבה שמישהו חדש בפורום יחטוף את התסכולים שהצטברו מעשרה משתמשים חדשים שפתחו לפניו שרשורים דומים. בנוסף, זה יוצר אווירה לא נעימה, ואני די בטוח שזה גם מרתיע משתמשים חדשים עם שאלות לגיטימיות.
כפתרון, אולי אפשר לנסח "הודעה גנרית", שתודבק כמענה לשאלות מהסוג הנ"ל, ותכיל קישורים לשרשורי ההדרכה הכלליים למתחיל, ובקשה לערוך חיפוש ממוקד בנושא הרלוונטי?
כבר כתבתי פעם מסמך מנוסח וברור שעונה על חלק גדול מהשאלות של המתחילים חסרי הסבלנות שרוצים מחר להטיס מסוק הפוך באלכסון בסלון ורוצים לינק לסט שלם כולל הכל בפחות מ100$ ושלא יהיה בחו״ל...
ניתן לקרוא את המסמך בלינק הבא:
http://i151.photobucket.com/albums/s...tantMedium.jpg
המדריך אמר ללוות אותך משלב הרצון להכנס לתחום עד לשלב בו כבר אתה יודע את כל מה שאתה צריך לדעת על הטיסן שלך כולל להמריא ולנחות בצורה מושלמת.