שאלה דחופה לגבי חיבור 4 תאים ל - Osd עוד אספיק לשנות את ההזמנה ל3 תאים
תסלחו לי מראש על הכפילות אני מנסה לרכז את הכול באשכול אחד אבל העניין בהול.
יש לי בעיית תכנון, סוף כל סוף חיברתי את כל ציוד ה- osd שמקבל בעיקרון 2 מקורות מתח האחד דרך רגש הזרם והשני לסוללת גיבוי.
הצרה היא שתכננתי להטיס את הכלי גם עם סוללות 4 תאים ואז המתח שמדדתי בכבל שיוצא מרגש הזרם הוא מעל 12 וולט , וזה כנראה ישרוף את הosd - האם יש לזה פתרון או שאני חייב להטיס עם 3 תאים ?
המוזר הוא שגם אם אני לא מחבר את סוללת הגיבוי הנפרדת לOsd היחידה מקבלת את מתח ההפעלה שלה מרגש הזרם שבמקרה שלי זאת יחידה נפרדת שמחוברת בטור לסוללה הראשית וממנה יוצא מחבר סרוו לosd
אם אקבל תשובה מהר אוכל עוד לשנות את ההזמנה האחרונה שעשיתי אצל הסיני ל4 סוללות של 4 תאים לסוללות 3 תאים
תגובה להודעה: שאלה דחופה לגבי חיבור 4 תאים ל - Osd עוד אספיק לשנות את ההזמנה ל3 תאים
מאיפה תקח מתח למצלמה ולמשדר ?
תגובה להודעה: שאלה דחופה לגבי חיבור 4 תאים ל - Osd עוד אספיק לשנות את ההזמנה ל3 תאים
על איזה טיסן אתה שם את כל זה ?
ה - OSD מספק את המתח למצלמה ולמשדר
amifi יש בפורום אשכול עם 7 עמודים של כל הציוד ממש לינק אחד מתחת לזה
אתה צריך לבדוק במפרט של OSD שקניתה האם הוא מאפשר לעבוד
עם 4S .
ב-RV יש אפשרות בעזרת ג'מפר להחליט האם אתה עובד עם 4 או 3 תאים.
במידה ואתה עם ארבע תאים אז אתה תצתרך לספק מתח למערכת וידאיו בנפרד.
יכל להיות שיש לך אפשרות גם ב-OSD שלך לקבוע את זה .
בגדול רשום בחוברת מפרט של ה - OSD לוודא שהמתח של המצלמה וה - OSD צריך להיות תואמים
טוב קראתי במפרט של ה - OSD שהוא תומך רק ב 2 תאים ובשלוש תאים - איזה דבר מטומטם.
צריך המלצה ל - OSD חדש שתומך גם ב - 4 תאים עם RTH חובה - המלצות יתקבלו בברכה
ה OSD שלך תומך ב 2 או 3 תאים
מה תעזור לך מצלמה שתתמוך ב 4 תאים ?
הטבלה הבאה תפתור את כל בעיותיך בחיים.
היא משווה כל פרמטר אפשרי (כולל מתח מינימאלי ומקסימאלי) בין ה-OSD השונים. אכן, ה-BLACKSTORK עובד עד 13-14V (תלוי בדגם). להזכיר, סוללת 4S טעונה עוברת את ה-14V.
נסה לברר היטב אם לא ניתן בכל זאת לעבור מתח זה, יכול להיות שיש פה מקדם בטיחות מסויים שיחסוך לך עלות של OSD חדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עודד מזור
הטבלה הבאה תפתור את כל בעיותיך בחיים.
היא משווה כל פרמטר אפשרי (כולל מתח מינימאלי ומקסימאלי) בין ה-OSD השונים. אכן, ה-BLACKSTORK עובד עד 13-14V (תלוי בדגם). להזכיר, סוללת 4S טעונה עוברת את ה-14V.
נסה לברר היטב אם לא ניתן בכל זאת לעבור מתח זה, יכול להיות שיש פה מקדם בטיחות מסויים שיחסוך לך עלות של OSD חדש.
להזכיר. סוללה 4S טעונה מלא מגיעה ל-16.5V !
תטוס על 3 תאים מה הבעייה. אני חושב שאתה קופץ מהר מידי כבר אתה רוצה להחליף OSD?
בתחום הזה צריך ללכת לאט לאט
לא ממש קופץ מהר, עוד לא טסתי אפילו פעם אחת עם ה - OSD.
יש לי מנוע 470W עם 3 תאים אני מגיע ל22 אמפר ולכ-240W נצילות של בערך 50%, עם 4 תאים אפשר להגיע למלוא הכוח.
מבחינת גודל פרופ הגעתי למקסימום גודל לפני שיתקע בגוף ובגלל זה רציתי 4 תאים, אני לא חייב את הכוח הזה אבל יכל להיות נחמד שהכוח יהיה זמין.
בכל מקרה גיליתי שאני מקבל את אותו זמן אויר עם 2 סוללות 3000 מילי 3 תאים או עם 2 סוללות 4 תאים 2200 מילי.
ולצערי למרות ששלחתי לסיני מייל שיחליף את הסוללות של ה - 4 תאים שהזמנתי לסוללות 3 תאים הוא ענה לי רק עכשיו שמאוחר מידי ושכבר שלחו לי את החבילה
עמית צודק ב100%
אתה רץ מהר מידי
אבל ממש מהר
אני ידוע כאחד שרץ מהר
אבל אתה משאיר לי אבק.
המלצה אישית לשנה החדשה
תוריד תקצב
מה שיש לך עד עכשיו זה מצוין :)