בגלל שעון החורף לא יהיו יותר גיחות טיסה בערב אחרי העבודה ולפני השקיעה. פוקס למכירה...
בעסה!
בחודש וחצי האחרון הייתי מוצא לפחות פעם בשבוע זמן בערב לפני השקיעה (בד"כ בין 6 ל-7 בערב) זמן איכות עם הפוקס הקטן והחמוד שלי... הייתי הולך לשדה קטן 5 דק' נסיעה מהבית (לא מספיק גדול לשאר הכלים) ומטיס להנאתי... זה היה מספק לי בוסט סרוטונין שעזר לשרוד עד סוף השבוע להטסות האמיתיות (i.e. http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=27589)...
אבל לא עוד... :( בא אלי ישי ואמר "בא לך להטיס באמצע שבוע? תצטרך לצאת מהמעבדה ב-5"
טוב... היתה תקופה טובה...
מה אגיד?
למכירה פוקס יפייפה וקטן, רק לשים מקלט ולהירגע...
שנה טובה
תגובה להודעה: בגלל שעון החורף לא יהיו יותר גיחות טיסה בערב אחרי העבודה ולפני השקיעה.
מה הסיכוי, אבל אולי הם יסכימו להחרים את שעון החורף
יש כבר כמה חברות שעושות את זה
ראית את העצומה?
תגובה להודעה: בגלל שעון החורף לא יהיו יותר גיחות טיסה בערב אחרי העבודה ולפני השקיעה.
הלוואי וזה היה פתרון לכפייה הדתית הזו.
אם בחברה שלך יחליטו "לא לעבור לשעון החורף" אבל בעבודה של אישתך עברו, ובתי הספר עברו, והגנים עברו, והמכולת עברה.... איך בדיוק תהיה בעבודה ב"שעת הקיץ"...?:)
כאילו דאאא??? שים לדים ותטיס בחושך!!!:D
תעלה לגג ותשליך את הפוקס משם :)
אם היה לי טיסן כזה קטן זה מה שהייתי עושה.
מהגג? אני עדיין מהתמימים ששומרים מרחק מבניינים כשהם מטיסים...
אני מאמין שיהיו לי הזדמנויות להטיס את הקטנצי'ק, אבל זה כבר לא יהיה כמו פעם.
אלי ישי....
מה נעשה איתו?...
שמעתם את הרעיון המטומטם שלו? "להעביר את הזמן אחורה בשביל החגים ואז להחזיר קדימה"
איזה טיפש... חח חח חח חח חח
וגם עוד אפסורד איתו זה שהוא מגרש את ילדי העובדים הזרים ונותן אזרחות למטפלת של מוישה
הוא כל כך מרגיז!!!!!!!!!!
אני מופתע שהפוקס שלך עדיין בלי לדים ובאוויר :)
דבר עם גיא חנוך. הוא בנה פוקס לילה מוכן לטיסה ששוקל 54 גרם!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ebay007
אלי ישי....
מה נעשה איתו?...
שמעתם את הרעיון המטומטם שלו? "להעביר את הזמן אחורה בשביל החגים ואז להחזיר קדימה"
איזה טיפש... חח חח חח חח חח
וגם עוד אפסורד איתו זה שהוא מגרש את ילדי העובדים הזרים ונותן אזרחות למטפלת של מוישה
הוא כל כך מרגיז!!!!!!!!!!
אתה חושב שזה אבסורד שמשאירי לילד שאיבד את ההורים שלו בפיגוע את המטפלת שלו? צודק! זה באמת אבסורד!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tisanir
אני מופתע שהפוקס שלך עדיין בלי לדים ובאוויר :)
דבר עם גיא חנוך. הוא בנה פוקס לילה מוכן לטיסה ששוקל 54 גרם!!
או קיי, רשמתי... היום הגיעו לידי 60 לדים עם נגדים שאמורים להיות תואמים. אחרי שיבדקו הם יותקנו קודם על טיסן קאפה פשוט (אך כפי שכבר נאמר - "קאפה קאפה אבל מעליך" :D) ואחרי שאצבור מספיק שעות טיסה בלילה אתחיל במשימת התאורה לפוקס. (בין לבין יש לי בננה שצריך לטפל בה... :D והמבין יבין... סתאאאם, עכשיו ברצינות, מישהו פעם שם לדים על בננה?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
או קיי, רשמתי... היום הגיעו לידי 60 לדים עם נגדים שאמורים להיות תואמים. אחרי שיבדקו הם יותקנו קודם על טיסן קאפה פשוט (אך כפי שכבר נאמר - "קאפה קאפה אבל מעליך" :D) ואחרי שאצבור מספיק שעות טיסה בלילה אתחיל במשימת התאורה לפוקס. (בין לבין יש לי בננה שצריך לטפל בה... :D והמבין יבין... סתאאאם, עכשיו ברצינות, מישהו פעם שם לדים על בננה?)
לערן K יש בננהלילה מדהימה ביופיה אולי יראה וישים תמונה שלה?