-
1 קבצים מצורפים
קופוני eFly - חודש אוקטובר 2010
היי,
הקופונים החודש יצאו באיחור.. הסיבה, לא מצאנו שרשור לקופון האחרון:confused: החודש קצת לא יצא לנו כל כך לעבור באופן קבוע על הפורום. ולא נתקלנו בשרשור שקפץ לעין ובעליו יהנה מהקופון האחרון - כנראה פיספסנו. עזרו לנו בבקשה למצוא את בעליו של הקופון האחרון. כיתבו בשרשור זה או בהודעות פרטיות מי לדעתכם צריך לקבל את הקופון האחרון.
הקופון הראשון - 50$ מתנת HK הולך ל matanmax שפרסם מאמרים-מדריכים בתחום המכוניות
הקופון השני - 50$ מתנת RC-CENTURY הולך ל HeliDraco שפרסם כמות לא שפויה של חומר איכותי ביותר - אותו ניתן למצוא ב"מאמרים וסקירות"
הקופון האחרון - 50$ מתנת HK הולך ל"המרסק" - מנהל פורום מסוקים חשמליים. רני "המרסק" עושה כנראה את העבודה הכי קשה והכי סיזיפית (אחרי מנהלי פורום מכירות) ולמרות שמעולם לא למד הוראה קיבל תואר 'גננת של כבוד' מהמועצה להשכלה אינפנטילית עקב טיפול בלתי פוסק בילדים וגם כאלה שעברו את גיל 30 מזמן;) אנחנו רוצים להגיד לך תודה!
הוראות שימוש לקופונים:
הקופונים הם לקניה בלבד בסכום של 50$ כלומר ללא משלוח. אם יש לכם הזמנה של 35$ ומשלוח של 15$ זה אומר שתנצלו רק 35$ מהקופון וחבל. המשלוח מחוץ לקופון.
את הקופון מזינים במסך שבו בוחרים צורת משלוח (לא EMS! דה!) וצורת תשלום (Paypal או אשראי..)
יש לוודא ב 7 עיניים את ההזמנה ואז להכניס את הקוד מתחת לצורת המשלוח. אם "מתחרטים" קוד הקופון מסומן כ"נוצל" ואז צריך להתחיל במיילים מול HK. לידיעתכם. תהנו!
תהנו!
צוות eFly
תוספת - הקופון האחרון הולך ל matanmax! בקרוב תקבל הודעה מהגזבר של eFly. תהנה.
-
תגובה להודעה: קופוני eFly - חודש אוקטובר 2010
תוספת חשובה, מועמדים לקופון:
1. לא קיבלו קופון בעבר.
2. השרשור התפרסם החל מהשבוע האחרון של ספטמבר עד השבוע האחרון של אוקטובר
3. עדיפות למי שלא קיבל מוצר לסקירה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
תוספת חשובה, מועמדים לקופון:
1. לא קיבלו קופון בעבר.
2. השרשור התפרסם החל מהשבוע האחרון של ספטמבר עד השבוע האחרון של אוקטובר
3. עדיפות למי שלא קיבל מוצר לסקירה.
קריטריון גרוטסקי ולא ברור - האם סקירה ברמה גבוהה של מוצר ספונסר שווה פחות מסקירה בינונית של מוצר שנקנה (ברמה התיאורתית - וכמובן בלי קשר לזוכים או לפועלם בפורום)??
או ברמה אחרת - האם אתה מעדיף פורום ברמה נמוכה (יחסית) רק העיקר לא לעודד סוקרים ממומנים?
ברכות לזוכים (גם לזה עלום השם) - אני מכיר ומוקיר את פועלו של ואדים, הלא הוא HeliDraco שתורם, מנהל ביד רמה וכותב הרבה חומר גם ב RcGroup.co.il, ובנוסף גם הוא בעלים של Logo (ממומן חשבון הבנק שלו ;)) - מגיע לך אחינו!
-
אנו כותבים את הודעות המערכת בלשון זכר, אבל זה רק בגלל הנוחות והן פונות כמובן גם לנקבות!
איזה תחביב מצאנו....:o
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
קריטריון גרוטסקי ולא ברור - האם סקירה ברמה גבוהה של מוצר ספונסר שווה פחות מסקירה בינונית של מוצר שנקנה (ברמה התיאורתית - וכמובן בלי קשר לזוכים או לפועלם בפורום)??
או ברמה אחרת - האם אתה מעדיף פורום ברמה נמוכה (יחסית) רק העיקר לא לעודד סוקרים ממומנים?
ברכות לזוכים (גם לזה עלום השם) - אני מכיר ומוקיר את פועלו של ואדים, הלא הוא HeliDraco שתורם, מנהל ביד רמה וכותב הרבה חומר גם ב RcGroup.co.il, ובנוסף גם הוא בעלים של Logo (ממומן חשבון הבנק שלו ;)) - מגיע לך אחינו!
באמת שהתגעגנו למיזגך ידיד יקר:
הקריטריון הגרוטסקי מתייחס לסקירות עבור המוצרים שנתנו אנו החודש לסקירה ולא הכוונה לאלופי הפורם הממומנים ע"י ספונסרים בינלאומיים שמפציצים אותנו כל הזמן בסקירות ברמה מדהימה.
איציק
-
מזג? לא יודע על מה אתה מדבר - סה"כ הבעת דעה על קריטריון שנשמע תמוה ולא כ"כ מעודד כתיבה יוצרת... השיגשוג של EFLY כבמה לסקירות איכותיות צריך להיות מנת חלקך בדיוק ואף יותר משלי - ולכן אני חושב שאתה צריך לברך על ביקורת בונה.
לגבי תשובתך, אם זו כוונת המשורר; הרי שנתינת מוצר לסיקור היא מחווה מעודדת בפני עצמה - ויש בה כדי לעודד כותב כזה או אחר לבצע סקירה איכותית (גם אם הוא לא "אלוף הפורום עם סופנסרים בינ"ל"), גם ללא מתן תמריץ נוסף.
שבוע טוב ידיד יקר.
-
עשיתי סקירה, מדריך + מנסה להקפיד לעזור בפורום מכוניות כמה שאפשר כדי שהפורום יתחיל להתגלגל:o
-
יש לי שני מועמדים מצוינים לטעמי :
בנצי (בוגל) - עבור כתיבת בלוגים מועילים במיוחד במגוון נושאים, חלקם מהחודש האחרון וחלקם עוד קודם.
רועי דור - עבור כתיבת המאמר על כיוון דאון, מאמר מושקע וברמה גבוהה מאוד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
ליאור בחייאת אחינו 50$ זה מה שיעשה אותנו מאושרים ???
נכון שזה כייף לקבל מתנה כזו אבל שום דבר לא בכוח.....
בסופו של יום אנחנו מרוויחים מכל הסיפור :) עם קופון או בלי קופון....
ברכות לזוכים ושבוע מצוין !
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
בנצי (בוגל) - עבור כתיבת בלוגים מועילים במיוחד במגוון נושאים, חלקם מהחודש האחרון וחלקם עוד קודם.
יוסי, אני מסכים איתך שרועי הוא כותב מאמרים בהשקעה וברמה מאוד גבוה אך "לצערו";) הוא בין הראשונים שקיבלו קופונים ואנחנו בגישה "סוציאליסטית" של לפזר בין כמה שיותר חברי פורום את המוצרים לסקירות/קופונים כדי שכמה שיותר חברים יהנו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
היי,
הקופונים החודש יצאו באיחור.. הסיבה, לא מצאנו שרשור לקופון האחרון:confused: החודש קצת לא יצא לנו כל כך לעבור באופן קבוע על הפורום. ולא נתקלנו בשרשור שקפץ לעין ובעליו יהנה מהקופון האחרון - כנראה פיספסנו. עזרו לנו בבקשה למצוא את בעליו של הקופון האחרון. כיתבו בשרשור זה או בהודעות פרטיות מי לדעתכם צריך לקבל את הקופון האחרון.
צוות eFly
שלום להנהלה,
לעניות דעתי, הקופון המדובר צריך ללכת למשתמש matanmax.
המשתמש המכובד הנ"ל, גילה לי ולעוד רבים שכמותי על עניין ה-SWARM אצל הסיני בשירשור הפלצות הזה.
נכון, זהו אינו שירשור בנייה אך עם אלפי הדולרים שהבחור הזה חסך לנו בכך ש-"גילה" לנו את פטנט ה-SWARM, אני חושב שהוא הרוויח את הקופון ביושר רב.
הבהרה לצרי העין: אין לי כל היכרות או קשר עם המשתמש matanmax! מעולם לא שוחחתי איתו, פגשתי בו או הוחלפו אי אילו מסרים בינינו.
בברכת שבוע פורה ונעים לכווווווולם,
שחר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
מזג? לא יודע על מה אתה מדבר - סה"כ הבעת דעה על קריטריון שנשמע תמוה ולא כ"כ מעודד כתיבה יוצרת... השיגשוג של EFLY כבמה לסקירות איכותיות צריך להיות מנת חלקך בדיוק ואף יותר משלי - ולכן אני חושב שאתה צריך לברך על ביקורת בונה.
לגבי תשובתך, אם זו כוונת המשורר; הרי שנתינת מוצר לסיקור היא מחווה מעודדת בפני עצמה - ויש בה כדי לעודד כותב כזה או אחר לבצע סקירה איכותית (גם אם הוא לא "אלוף הפורום עם סופנסרים בינ"ל"), גם ללא מתן תמריץ נוסף.
שבוע טוב ידיד יקר.
"המזג" המדובר כוון למונח "גרוטסקי" שבו השתמשת (כנראה שלא בכוונה).
מילה קצת קשה (בלשון ההמעטה) בשביל להביע דעה, יותר בכיוון של ביקורת נוקבת ואפילו משתלחת.
-
אני חושב שהשרשור הזה לא קיבל את הכבוד הראוי לו:D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
ליאור בחייאת אחינו 50$ זה מה שיעשה אותנו מאושרים ???
נכון שזה כייף לקבל מתנה כזו אבל שום דבר לא בכוח.....
בסופו של יום אנחנו מרוויחים מכל הסיפור :) עם קופון או בלי קופון....
ברכות לזוכים ושבוע מצוין !
שגיא אני מאושר - ו 50$ לא יעשו אותי יותר מאושר, גם אם אקבל אותם בשלב כזה או אחר אתרום אותם למי שנזקק להם יותר ממני (התחייבות).
אני פשוט חושב שהמחווה הזו אמורה לפרגן ולעודד ולא לדכא את היצר להפרות את הפורום הזה, אצל מתחילים ומתקצוענים כאחד - בין אם הם ממונים או ממומנים ע"י חשבון הבנק האישי שלהם.
הביקורת היתה באופן כללי על הקריטריונים, היא לא באה בשום אופן כביקורת על זהות הזוכים וכמובן ללא שיוך לשירשור כזה או אחר.
אחת שהוסבר מה שהוסברה כוונת מעיין ע"י איציק, הרי שהכול מובן ומבורך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המרסק
"המזג" המדובר כוון למונח "גרוטסקי" שבו השתמשת (כנראה שלא בכוונה).
מילה קצת קשה (בלשון ההמעטה) בשביל להביע דעה, יותר בכיוון של ביקורת נוקבת ואפילו משתלחת.
גרוטסקי - מגוכך, מעוות, נלעז.
הביקורת היתה נוקבת ובונה, אך בוודאי לא משתלחת - אין לי שום סיבה או רצון להשתלח, אני תורם לפורום זה ושמח לראות אותו מפרגן חזרה לכותביו.
שימוש בלשון מליצית לא הופך אותך לאיש הרע חם המזג, ראה נא את תשובתי לשגיא - ותבין את כל מטרת הביקורת (הבונה - נוקבת ככל שתהיה :confused:).
חוצמיזה - הכול בסדר :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
בוגל +1
נהנה לקרוא את הבלוגים שלו, ומאוד אוהב את סגנון הכתיבה הציני משהו שלו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
בוגל +1
נהנה לקרוא את הבלוגים שלו, ומאוד אוהב את סגנון הכתיבה הציני משהו שלו.
ציני +1 ... אה... בנצי +1...:D
מהיכרות אישית חסרות לו קופסאות בבית וזו סיבה לא פחות חשובה!:p
אבל ברצינות, הוא מספר אחד בבלוגים המובילים והכי שימושים באתר! וגם שיש בעייה (סווארם לדוגמה) כמה שעות וקיבלנו פיתרון איך להמשיך ולהוציא את הכסף מחשבון הבנק שלנו.:)
-
מנהלים
אין למי לתת קופון ? אל תתנו .
אם אפשר להעביר את זה לחודש הבא אז תתנו קופון אחד יותר :) אם תמצאו שירשור מתאים
אסף
-
מנהלים יקרים, תנו לי את הקופון, כי אני חמוד
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
ציני +1 ... אה... בנצי +1...:D
מהיכרות אישית חסרות לו קופסאות בבית וזו סיבה לא פחות חשובה!:p
אבל ברצינות, הוא מספר אחד בבלוגים המובילים והכי שימושים באתר! וגם שיש בעייה (סווארם לדוגמה) כמה שעות וקיבלנו פיתרון איך להמשיך ולהוציא את הכסף מחשבון הבנק שלנו.:)
בוגל צריך לקבל קופון על מפעל חיים.
ואני לא מתכוון לכך בציניות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbrosh
מנהלים יקרים, תנו לי את הקופון, כי אני חמוד
:D
לפחות תצרף תמונה שלך עם איזה PUPPY FACE
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matanmax
עשיתי סקירה, מדריך + מנסה להקפיד לעזור בפורום מכוניות כמה שאפשר כדי שהפורום יתחיל להתגלגל:o
אף אחד לא הגיב כי לא ראו או כי אני לא בקריטריונים של השקעה?:rolleyes:
-
כמו שהצעתי כבר (לך דרימר) ,גם אילו שנותנים מתנות לחברה ולא מבקשים תמורה ראויים מדי פעם לקופון ואני מתכוון לאילו שמוסרים ציוד (המיוחד במקרה כזה שאתם לא מוצאים למי לתת).
לא חייב להעשיר את הפורום בסקירה בכדי להחשב תורם ,לפעמיים ה"זבל" שלך זה העושר של אחר .
לשיכולם.
-
מתן, אל דאגה עכשיו ראינו אותך. אנחנו מחכים לעוד כמה תגובות/שרשורים ביום-יומיים הבאים ונחליט. אין ספק שמה שאתה עושה איכותי.
-
:o חבר'ה תודה, אבל אני חושב שיש מישהו אחד לפחות שמגיע לו לפני - ERAN_K מנכ"ל פורום מוכרים קונים. אתהעבודה שלו לא רואים, כי הוא עסוק בלרסן את מכורי ההקפצות ולהוטי מכירות הבזק.
חוץ מזה שהוא בחור נחמד ובונה מוכשר שאני מאוד מעריך :)
ואם באמת נגמר, אפשר להתחיל לחלק קופונים לפי ותק בפורום :D או מקום מגורים:D