זו לא ההודעה הראשונה בשירשור, לא אני פתחתי אותו, היא פשוט קפצה להתחלה.
Printable View
זו לא ההודעה הראשונה בשירשור, לא אני פתחתי אותו, היא פשוט קפצה להתחלה.
בכתבה בחדשות ערוץ 2 טיסן חיפה התראיין שהוא לא מוכר לעיר אריאל כי זה שטח כבוש (המתנ"ס רצו לקנות ממנו ציוד לטובת משהוא מדעי)- יפה לך מר טיסן חיפה מעניין מה תעשה שהערבים יגידו שחיפה היא עיר כבושה איפה תמכור בים ?????????????????????????????????????????
ממני שיהיה לך ביי ביי לא תראה שקל
כרגע אישתי קראה לי לראות את הכתבה,
אני מאוד מופתע מטיסן חיפה, אומנם אנו חיים במדינה לא פשוטה, אבל למנוע מאחינו לקנות אצלך ?
אולי באמת נייצר עלייך חרם שתרגיש איך החברה באריאל מרגישים,
שחר +1 !
+1
1+
אני עוד גר מ"מ ממנו ונוסע עד נתניה בשביל הורן קטן !
לא נכנס אליו בית דין ! גם UFO התחלתי להזמין מחול.
לול, איזה טמבלים בטיסן חיפה. מעירוב פוליטיקה עם ביזנס אפשר רק להפסיד.
יש למישהו לינק לכתבה?
תאמינו לי שלא לסיני, לא להלי דיירקט ולא לטאואר הוביס אכפת לאן הם שולחים את החבילות. בהתאם, לא הייתי קונה ממנו דבר יותר. לא כי אני תומך בכיבוש באופן אקטיבי (מבחינתי זה רע, אבל רע הכרחי), אלא כי גרים שם ישראלים, משלמים מיסים ועושים צבא, והם צריכים לקבל שירות בדיוק כמו כל אחד אחר במדינה הזו. אני מחכה לבעל המועדון שלא יכניס תושבי אריאל בשלב הסלקציה...
+1
הנה הכתבה. http://www.mako.co.il/news-channel2/...3b05c21004.htm
הוא חושב שחרם כזה יגרום לאנשים להבין שלא כדאי לגור בשטחים.
אני מקווה שקהילת הצרכנים בישראל תגרום לו להבין שלא רוצים סוחרים כמוהו בארץ. יש הבדל בין להחזיק בדעות פוליטיות לבין להחרים את אילו שלא מסכימים איתך. פשוט מגעיל
+1
פשוט טמטום!
ראיתי את הכתבה והייתי קצת בשוק איך בעל עסק מסרב למכור סחורה למוסד אקדמי
להחזיק דיעות שונות - לגיטימי, אבל להחרים מישהו שגר באריאל כשהמדינה מאפשרת לך לגור באריאל???
החרם הזה יעלה לו ביוקר אני בטוח, דיברתי עם חמישה אנשים שהבטיחו שהוא לא יראה יותר שקל מהם
הבנתי שהוא יבואן של דלקים
אני אשמח אם תוכלו למסור כאן בפורום את שמות המוצרים שהוא מיבא כדי שיהיה אפשר להחזיר לו באותו מטבע,
אם אפשר לדעת גם מי המתחרים שלו - מצויין
:mad:
טוב, נו. אולי עכשיו נתחיל לקנות ממנו.
מעניין.. אם היה עסק טיסנים באריאל שהיה מוכר מוצרים בשקל יותר יקר מהסיני, כל הפטריוטים כאן היו דוהרים לסיני ושוכחים את האידאולוגיה בצד.
חברים,
לא רציתי לפרסם את זה, אבל אם כבר זה בחדשות...
א. זה לא מתנ"ס,ה מרכז האוניברסיטאי אריאל.
ב. אני המדען שהזמין אצלו.
ג. נחיה גם בלעדיו, יש הרבה חנויות...
כמו כן ... תודה על התמיכה, טוב לדעת שאני במקום נכון.
מכתב פתוח לטיסן חיפה
webmaster@ariel.ac.il
tissan@012.net.il
עבור טיסן חיפה
צפיתי בכתבה בחדשות ערוץ 2 על החרם שלכם על אריאל,
רציתי להביע סלידה מהחרם כלפי המכללה - מוסד אקדמי שהוקם כחוק ובו לומדים אלפי תלמידים המתגוררים במקומות שונים בארץ.
לדעתי יש הבדל מהותי בין דעה ועמדה פוליטית לבין סירוב מכירה למגזר מסויים, זה יוצר שנאה מיותרת וקרע,
השלב הבא יהיה שרופא ערבי יסרב לנתח יהודים בגלל דעותיו הפוליטיות.
אני לקוח ותיק אצלכם ורוכש ציוד ודלקים, וטיסנאי מזה מספר שנים,
אני אשתדל מהיום לא לרכוש יותר מטיסן חיפה, ואני מקווה שחברי הטיסנאים יעשו כמוני
העתקים:
פורום efly
מכללת אריאל
אתה כנראה לא מבין מה המשמעות של "לא לערב פוליטיקה ועסקים". אני בטוח שרוב המגיבים כאן לא רצו עם סרטים כתומים בהתנתקות, פשוט יש דעות פוליטיות, ויש דמוקרטיה בה הרוב לא עושה חרמות על קבוצות מיעוט (ועוד כאלו שהם אזרחים שומרי חוק ומשלמי מיסים לכל דבר), ואז גם יש "להיות נבלה".
כנראה שהאינטליגנציה הרגשית שלך לא מספיק מפותחת בשביל להפריד בין טיסנאות, או סתם צרכנות לבין הדעות הפוליטיות שלך, אז מה דעתך על בתי עסק שלא מוכרים למצביעי חד"ש?
בתור אחד שגר ב"שטח כבוש" באיזור ירושלים ,
ולומד במרכז האוניברסיטאי אריאל , מבטיח להדיר רגליי לצמיתות מהחנות ושלוחותיה בארץ!
איתי.:cool:
השמועה תמשיך להתפשט - אני גם אעזור לה. מבטיח פה שאף אחד מחבריי לא ייכנס אליהם יותר ומקווה שגם טיסנאים/מסוקאים אחרים יתרחקו מהם.
הלוואי שהספקים שלו יפסיקו למכור לו כי הוא גר בישראל ה"כובשת הרעה".
מר רמי הלא כל כך יקר, אתה הולך להפסיד הרבה לקוחות ומוניטין בגלל השטות הזאת, אני מבטיח לך לפעול כנגד הקנייה אצלך ומקווה שתישאר עם הציוד שלך על המדף.
פשוט גועל נפש!
גם בפורום השכן
http://www.tapuz.co.il/forums/main/f...?forum=358&r=1
עצוב, אפילו עצוב מאד.
זו אחת החנויות הטובות בארץ עם שירות מקצועי ויחס אדיב ממדרגה ראשונה.
ראיתי את הכתבה ופשוט לא יכולתי להאמין שזה בא דווקא משם.
חבל לערב פוליטיקה עם עסקים, טוב לא יצא מזה.
הכתבה הזו שקולה לכריתת הענף עליו אתה יושב ומפליא אותי שאדם נבון כמו רמי לא מבין את זה.
אנשים זריזים :)
עכשיו גם קבוצה בפייסבוק
http://www.facebook.com/home.php?#!/...61097333926123
פשוט תכנסו לאתר שלו, תסתכלו על רשימת הספקים, ותקנו גם תקנו - אבל מחו"ל. יותר יקר זה לא יצא לכם.
אולי נתחיל להביא בעצמנו ציוד מהחברות שהוא מביא, נפזר אצל החברים במחירי עלות וניתן לו להרגיש קצת את המיתון...