תגובה להודעה: סרוואים על טירקס 450
אני לא התנסיתי איתם , האמת היא שלא שמעתי אליהם.
כל מה שאני יודע זה שה HS65MG זה הדבר הכי טוב(ועמיד) שאתה יכול לשים וזה עולה רק 10$ יותר ממה שאתה הצעת, לא צריך להסתבך.
אני קניתי 2 כאלה לא מיזמן וגיליתי (כמובן רק אחרי שקבלתי אותם) שמה שהאתר רושם ומה שהיצרן טוען זה ממש לא אותו הדבר כמו שאתה יכול לראות פה http://www.chd.hk/boupload/DownLoad/...1072411120.pdf
וגם על הקופסה של הסרוו רשום אותו הדבר.
חוץ מזה הסרוו עושה רושם של סרוו מדויק וטוב
אני מטיס איתם את רקסי 450 שלי - מצויינים!
עמית מה עדיף לדעתך HS-65 HB או אלו ה HS-65MG קצת יקרות
ההתלבטות היא בין אלו לבין ה HS-65 HB
בכל מקרה עדיף קרבון גיר על מטאל גיר לדעתי - יותר זול שהגיר יספוג את המכה ולא יעביר אותה לפריים/חלקים אחרים.
יש גם כמו מה שהראיתי בגרסת הקרבון גיר.. במחיר מצחיק אבל חשבתי עם כבר סרוואים סינים אז לפחות MG
מצטרף לדעת הרוב המכריע: HS-65MG
וקוריוז קטן - אני מטיס את ה- Trex שלי כבר כמה חודשים. באחת השבתות הסתכלתי על המסוק עם מישהו בשטח. הוא הסתכל על הסרוואים ואמר לי "כן .. הם מצויינים אבל הגיר שלהם היה הולך לי בהתרסקויות"
... זה ממי שהכיר את הגיר מהפלסטיק.
יש לי שלושה כאלה שעברו ... ים התרסקויות. חוץ מפעם אחת ששברתי את המארז של הסרוו לא היתה לי אף בעיה עם הגיר. (טפו טפו טפו)
לך על ה-HS-65MG. ישתלם בגדול
הבעיה זה שאני מעדיף סרוואים דיגיטלים
דור תתחיל קודם להטיס עם מה שיש לך...........
אתה אפילו פעם אחת לא הרמת מסוק או טיסן לאוויר!!
אני לא חושב ש- trex 450 צריך סרוואים דיגיטליים, אפשר בהחלט לעשות דברים מדהימים עם ההיטקים ומומלץ מאוד את ה-mg אבל עם בכל זאת אם אתה בטוח שאתה רוצה דיגיטאלי אז יש את הסרוו החדש של היטק שהוא גירסה דיגיטאלית של ה-hs 65mg אבל הוא מאוד יקר, כ-40$ לסרוו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bendisar
אני לא חושב ש- trex 450 צריך סרוואים דיגיטליים, אפשר בהחלט לעשות דברים מדהימים עם ההיטקים ומומלץ מאוד את ה-mg אבל עם בכל זאת אם אתה בטוח שאתה רוצה דיגיטאלי אז יש את הסרוו החדש של היטק שהוא גירסה דיגיטאלית של ה-hs 65mg אבל הוא מאוד יקר, כ-40$ לסרוו
אין שום צורך לשים סרוואים דיגיטאלים על מסוק כזה....סתם בזבוז של כסף.ועם כל הכבוד וחלילה שאף אחד לא ייפגע ממני כי כוונותי טובות....איש מאיתנו לא "יינצל" את הסרוואים הדיגיטאליים במסוק כלכך
קטן.למסוקי 500 צפונה זה קצת יותר משמעותי.עושים הכל בשביל שהייצרנים יחלבו אותנו בעוד 10$....:(