תגובה להודעה: MINI F18 BLUE ANGELS
זה שכתוב ל- 64\55 ממש לא אומר שהמנועים האלו לא יתאימו, הרי מניפה יש לך כבר, כל שאתה צריך זה לבדוק אם מנוע מסויים מתאים למניפה שלך (תושבת ומניפה-להבים), זה ממש לא תורה, את הבקר תתאים כמובן למנוע ואתה מסודר:)
אז זהו
שגם נתונים על המניפה אין לי כ"כ...
חשבתי אם מישהו יודע פה איזה מנוע אפשר להזמין או איזה מנוע+מניפה
אני גם לא יודע אם אני אזמין מניפה היא תיכנס לי בגודל..
בוא נגיד שאני משתמש באותה מניפה
כל מנוע בגודל הזה אפשר לחבר למניפה?
המנוע שהיה לי הוא "מיוחד" כזה עם תושבת ארוכה שיושבת בתוך המניפה וציר ארוך שמתחבר ללהבים
(מצטער שאני משתמש במונחים כאלה פשוט בחיים שלי לא התעסקתי עם EDF ואין לי מושג בדברים האלה..)
אנסה לענות לך למרות שיש פה בטח מומחים יותר ממני בנושא הזה, אני לא מכיר את הטיסן אבל תבדוק איך משחררים את המניפה, אחרי זה תשחרר את המנוע ותראה איזו תושבת יש לו (אילו ברגים המרחק ביינם איך יושב המנוע..- אלו נתונים סטנדרטים בדרך כלל), אם מנוע מוגדר 55\64 אני מאמין שיתאים גם ל-50 (סך הכול פחות 2.5מ"מ הבדל מכול צד במניפה), ודא שקוטר הציר של המנוע מתאים למניפה שלך, עוד פעם, אני לא מכיר את הטיסן אבל אני ממליץ לך פשוט לבדוק איך פוטרים את העניין הזה טכנית- תשכח ממצב שאי אפשר לפתור, פותחים, מודדים ויש פיתרון, אל דאגה:)
בגלל שלי אין ניסיון בזה... אולי למישהו פה מהפורום יש ניסיון ויכול להגיד לי איזה מנוע,בקר,מניפה או משהו אחר אני צריך?
תודה רבה !
אני כל כך מתעקש על זה כי למרות שזה טיסן שלם ב60$ והוא קטן ונראה מעפאן, הוא טס ממש ממש טוב וממש כיף איתו..
אז אתם חייבים לעזור לי !