3 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: מסובים- ונהנים
הי גיא
דווקא במסובים זה המקום הכי בעייתי להעלות דאון, בגלל שהשטח נמצא ממש על קו הפיינל של נתב"ג, והמטוסים שנוחתים שם עוברים בדיוק מעליו.
וואו גאי - אתה זריז, יופי של תמונות !!
HI
I will NOT fly Sailplanes there
As i saw the first Plane ..Just Went DOWN ASAP :(
Not a place for High Flying Birds
GUY
אהלן גיא
אחלה צילומים למרות הערפל, יצא מדליק
נתראה שוב - תביא את ה QUAD
רונן:cool:
יופי נהנים ומה איתנו :):confused::):)הייתי שם היום ב׳ 6:30 ערפל כבד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mus
יופי נהנים ומה איתנו :):confused::):)הייתי שם היום ב׳ 6:30 ערפל כבד
מה אתה רוצה להגיד לי שטיסנאי בכיר כמוך לא יודע לבצע טיסת מכשירים גם בערפל:eek:
תתבייש :D
אני הייתי שם מ 7:00, נכון היה קר והייתי צריך לעצור את הרכב מדי פעם כדי
למשש את המשך השביל אבל בסוף נהנינו, ב 10:00 בערך הכל התבהר
להתראות בפעם הבאה;)
רונן
מעניין מה יקרה אם אני שולח את התמונות הללו לפיקוח נתב"ג.. אולי כבר עשיתי את זה?
אתם ובעיקר אתה גיא פשוט לא קולטים שאתם מסכנים את חייהם של מאות אנשים! מספיק שהטיסן שלך ישאב לתוך מנוע סילון אם שסתם תלחיץ את הטייס בהמראה/נחיתה (שזהו השלב הכי מסוכן בטיסה) והרגת כ 300 איש.
התמונת גובה שצילמת את מחלף מסובים היא הרבה מעל לגובה הפיינל כך שמן הסתם היית בגובה מאוד מסוכן.
המקום הזה הוא אסון המחכה לקרות וייתכן שיגבה את חייהם של מאות אנשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
מעניין מה יקרה אם אני שולח את התמונות הללו לפיקוח נתב"ג.. אולי כבר עשיתי את זה?
אתם ובעיקר אתה גיא פשוט לא קולטים שאתם מסכנים את חייהם של מאות אנשים! מספיק שהטיסן שלך ישאב לתוך מנוע סילון אם שסתם תלחיץ את הטייס בהמראה/נחיתה (שזהו השלב הכי מסוכן בטיסה) והרגת כ 300 איש.
התמונת גובה שצילמת את מחלף מסובים היא הרבה מעל לגובה הפיינל כך שמן הסתם היית בגובה מאוד מסוכן.
המקום הזה הוא אסון המחכה לקרות וייתכן שיגבה את חייהם של מאות אנשים.
חייב להסכים!
הגעתי לשטח, הטסתי שם פעמיים ועזבתי אותו. למה להסתכן?
שבוע טוב ובטוח!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tisanir
חייב להסכים!
הגעתי לשטח, הטסתי שם פעמיים ועזבתי אותו. למה להסתכן?
שבוע טוב ובטוח!
ניר כל פעם אני רואה אותך מטיס שם במסובים ודווקא אתה מישתולל כשמגיעים מטוסים איך שאתה מחרטט את הפורום הזה ואת חברי הפורום הניכבדים.כל יום כימעט שאני חוזר מהעבודה אני רואה אותך ואת אייל שפירא אם הקוקו שאפשר לזהות אותו מקילומטרים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
ניר כל פעם אני רואה אותך מטיס שם במסובים ודווקא אתה מישתולל כשמגיעים מטוסים איך שאתה מחרטט את הפורום הזה ואת חברי הפורום הניכבדים.כל יום כימעט שאני חוזר מהעבודה אני רואה אותך ואת אייל שפירא אם הקוקו שאפשר לזהות אותו מקילומטרים
רק פעם אחת בחיים ראית אותי במו עיניך, וזו היתה הפעם השלישית (והאחרונה עד כה) שבה הייתי במסובים. באתי עם הסלואו סטיק והטסתי בכלל בכיוון ההפוך בגלל שלא רציתי שתתנגשו בו עם הצעצועים המהירים שלכם.
אתה מטיס בחסד ובאמת מוכשר עם השלט, אבל עם המקלדת יקירי אתה טוקבקיסט קשקשן שאין דברים כאלה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
רק פעם אחת בחיים ראית אותי במו עיניך, וזו היתה הפעם השלישית (והאחרונה עד כה) שבה הייתי במסובים. באתי עם הסלואו סטיק והטסתי בכלל בכיוון ההפוך בגלל שלא רציתי שתתנגשו בו עם הצעצועים המהירים שלכם.
אתה מטיס בחסד ובאמת מוכשר עם השלט, אבל עם המקלדת יקירי אתה טוקבקיסט קשקשן שאין דברים כאלה.
מה יש אסור לקשקש קצת משעמם בבית וכבר הכנתי שיעורי בית בחשמל:D,אולי היה לי דה ז'ה וו'.:D