תגובה להודעה: שרשור פתיחה
שיהיה במזל טוב ...
טוטורוטור ?
מר-בה-רוטורי ?
רוטורוטור ?
רוטורי+ ?
בהצלחה :)
יופי, אפשר להתחיל לעבוד :cool:
השם של זה מספיק.
לגבי התיאור:
"כל מסוק שיש לו יותר משלושה להבים.
אפשר גם פורום מאותגרי צעצועים , או אנשים שהיחסים עם הבנק הולכים להתדרדר :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שדדרומי
בנקופטר:D:D
כדאי להעביר את כל השירשורים של הקופטרים האלה ואת כל האתרים וההמלצות לפורום הזה.יש בהחלט התעניינות רבה בתחום הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שדדרומי
ענק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motti
בנקופטר:D:D
אתם גדולים.
חשבתי שאחרי שכמה חברי פורום שרפו הרבה מזומנים על למידה, הפורום הזה יעזור חדשים בתחום להנות מזה בזול.
אני חזק בעסקים, חבל על הזמן!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק רונן
ענק
אתם גדולים.
חשבתי שאחרי שכמה חברי פורום שרפו הרבה מזומנים על למידה, הפורום הזה יעזור חדשים בתחום להנות מזה בזול.
אני חזק בעסקים, חבל על הזמן!
למה אתה מתכוון באמירה"הפורום הזה יעזור חדשים בתחום להנות מזה בזול".
זה שאני ו"שד דרומי" לא מתקשקשים בפורום לא אומר שאנחנו לא עוזרים לחדשים ומי כמוך יודע.
רוב הפניות אלי לעזרה היו בטלפון או בה"פ והיו אנשים ששוחחתי אתם שעות ע"ג שעות, ואף ובקשתי מהם לפנות דרך הפורום אך הם סרבו, והסיבות עמם.דרך אגב רק לפני זמן קצר הייתה לי שיחה ארוכה עם "מישהו" מהדרום הרחוק(לא שדדרומי;) )
מוטי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motti
למה אתה מתכוון באמירה"הפורום הזה יעזור חדשים בתחום להנות מזה בזול".
זה שאני ו"שד דרומי" לא מתקשקשים בפורום לא אומר שאנחנו לא עוזרים לחדשים ומי כמוך יודע.
רוב הפניות אלי לעזרה היו בטלפון או בה"פ והיו אנשים ששוחחתי אתם שעות ע"ג שעות, ואף ובקשתי מהם לפנות דרך הפורום אך הם סרבו, והסיבות עמם.דרך אגב רק לפני זמן קצר הייתה לי שיחה ארוכה עם "מישהו" מהדרום הרחוק(לא שדדרומי;) )
מוטי
כוונתי הייתה: שהיום, אחרי שהוצאתי הרבה מאוד דולרים, ושרפתי המון שעות בניה ודיבוג, אני יכול להמליץ ולכוון חברים לעשות ולהתנסות בתחום הנ"ל מבלי להוציא כ"כ הרבה כסף.
מאותה הסיבה שהתעקשתי להקים את פורום הFPV. אני מאמין שחלוקת הידע מעשירה את כולנו.
לא ממש הבנתי האם נימת הכתיבה שלך היא כעוסה? לא ברור. לזכותי אני יכול להגיד שגם אני תרמתי איזו שעה פה ושם לחבר בתחום.
עד היום היה מרכז ידע בRCG ובעוד כמה אתרים בעולם. אני חושב שאנחנו יכולים להוסיף פרק גם אצלנו.
איציק
ציטוט:
כוונתי הייתה: שהיום, אחרי שהוצאתי הרבה מאוד דולרים, ושרפתי המון שעות בניה ודיבוג, אני יכול להמליץ ולכוון חברים לעשות ולהתנסות בתחום הנ"ל מבלי להוציא כ"כ הרבה כסף.
זה בדיוק מה שאני עושה:)
מוטי
אני מציע לפתוח את פורום "מטיסים מעוטי רחפנים" כקונטרה לכל מי שהתרסק לו הקוואד.
מוטי - לדעתי איציק בא לומר שאם נעזור לאנשים דרך הפורום אז פחות תצטרך לשכפל את העזרה שלך להמון שיחות טלפון כי המידע יהיה נגיש לכולם.
עזרתך מבורכת ואולי גם אני אשתמש בה, אבל אם כולנו נקדיש זמן לחלוק את המידע פה אז כולנו נצא נשכרים, גם הוותיקים וגם החדשים.
אני כחדש בתחום בחרתי לרכוש את ה GAUI מוכן, עם פריים משודרג וסרוואים דיגיטלים SAVOX ל PAN&TILT. אני יודע שזו לא הואופצי הכי זולה אבל מהמחקר המועט שעשיתי זו האופציה הכי מהירה. לאחר שארכוש ניסיון אחלוק אותו פה בפורום.
בהצלחה לכל המתחילים והעוסקים ברחפנים :)
הפתעה נעימה עם החזרה לארץ :D
כל הכבוד על פתיחת הפורום, בהחלט הגיע הזמן לתת לתחום מקום של כבוד משלו.
דרור