רכישת שלט...DX7 או Aurora 9
צריך לקנות שלט להוריקאן 425 ובאמת רציתי לדעת מה עדיף למתחיל שכמוני?
הבנתי שזה כמעט אותו מחיר...
תגובה להודעה: רכישת שלט...DX7 או Aurora 9
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
rtf22
צריך לקנות שלט להוריקאן 425 ובאמת רציתי לדעת מה עדיף למתחיל שכמוני?
הבנתי שזה כמעט אותו מחיר...
זה לא משנה אם אתה מתחיל...
אם זה אותו מחיר אז לך על אורורה... רק שים לב, המקלטים יהיו יותר יקרים.
בהצלחה.
אל תחשוב אפילו על ה- DX7 אין מה להשוות בינו ל - AURORA . אני מכרתי FUTABA חדשה 10 ערוצים לטובת ה AURORA ונהנה ממנו כל רגע. כנס פה בפורום לסקירהעל ה AURORA ואתה מיד הולך לקנות אותו. מה גם ששיטת השידור של ה DX7 פחות טובה משל FUTABA/HITEC
Re: רכישת שלט...DX7 או Aurora 9
לדעתי עדיף את ההיטק, מציעה יותר באותו מחיר,
אבל לי בכלל יש 8fg שקניתי לפני כמה שבועות :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
בהצלחה.
הרשה לי לחלוק עלייך ידיד המלומד...:) אם מדברים על מקלטים מקוריים, של ההייטק אפילו זולים יותר. תבדוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
הרשה לי לחלוק עלייך ידיד המלומד...:) אם מדברים על מקלטים מקוריים, של ההייטק אפילו זולים יותר. תבדוק.
מקוריים?!?!?! זה שם של להקה? :rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tisanir
מקוריים?!?!?! זה שם של להקה? :rolleyes:
לא יודע אם יש דבר כזה מקוריים, ניסיתי להוריד אותם באי-מיול והתברר שזה חיקוי. אני אבוד:eek:
דיןדין הסולן הראשי שם:cool:
Re: תגובה להודעה: רכישת שלט...DX7 או Aurora 9
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
בהצלחה.
סטודנט יקר.. זה לא מדוייק.
אם תשווה מקלט מקורי אל מול מקלט מקורי, המחירים הם די דומים עד זהים.
אני באופן אישי לא חושב שהייתי מעלה מסוק עם מקלט לא מקורי של החברה שיצרה את השלט.
קאפות, מוגי ושאר מיני מזיקין- אפשר לחשוב על זה... מסוק קצת פחות.
שחר :-)
Re: רכישת שלט...DX7 או Aurora 9
אה יופי.. ועכשיו אני רואה שכבר ענו לך....
יצאתי חומוס :-)
עם גרגירים מוקפצים :)
אבל אם כבר החזרת לתודעה את ההשוואה ביניהם. אני רוצה לציין משהו שמאוד מפריע לי באורורה - אין לו מקלטים קטנים!
בתור מישהו שהחזיק בdx7 עם חופן מקלטים מכל הגדלים והטווחים היום מאוד חסר לי שאין לי מקלט קטנטן לשים בכנף מעופפת קטנה למשל. המקלטים בדולרים בודדים של ספקטרום נתנו לי כמתחיל הזדמנות להטיס הרבה יותר כלים שנועדו בשלב זה או אחר להינעץ באדמה. אם בכל פעם הייתי מסתכן בשבירת מקלט של 55$ אני חושב שלא הייתי נשאר הרבה זמן בתחום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
עם גרגירים מוקפצים :)
אבל אם כבר החזרת לתודעה את ההשוואה ביניהם. אני רוצה לציין משהו שמאוד מפריע לי באורורה - אין לו מקלטים קטנים!
בתור מישהו שהחזיק בdx7 עם חופן מקלטים מכל הגדלים והטווחים היום מאוד חסר לי שאין לי מקלט קטנטן לשים בכנף מעופפת קטנה למשל. המקלטים בדולרים בודדים של ספקטרום נתנו לי כמתחיל הזדמנות להטיס הרבה יותר כלים שנועדו בשלב זה או אחר להינעץ באדמה. אם בכל פעם הייתי מסתכן בשבירת מקלט של 55$ אני חושב שלא הייתי נשאר הרבה זמן בתחום.
ופול מעופף..
לגופו של עניין: האורורה זו מערכת חדשה למדי ולכן היא עדיין מתפתחת.
אני לא סגור על תאריכים אבל אני זוכר שרק עכשיו ממש לא מזמן יצא סוף סוף כל מערך הסנסורים שעובד איתה באופן אינטגראלי.
לפני זמן לא רב נתקלתי בפורום (אני באמת לא זוכר מתי זה היה) בתמונות של כל החלקים החדשים שעומדים לצאת לאורורה בניהם גם מקלטי 6 ערוצים קטנים המיועדים ל"פארק פלייר".
אני מקווה שעוד זמן לא רב החברה בהיטק יוציאו מקלטים קטנים וזולים יותר שנוכל לשים על כל מיני כלים שאמורים להישתל באדמה בשלב כזה או אחר.:D:D
שחר
החלטתי
AURORA 9
תודה רבה רבה למי שעזר
DX7 לא הייתי קונה אלא אם המחיר היה אטרקטיבי, מאוד. משהו כמו 1200 ש"ח. זו מערכת מיושנת ומסורבלת. האורורה היא מערכת מתקדמת משמעותית בכל בחינה. בדוק גם את הספקטרום DX8, שאין לי מושג כמה תעלה בארץ אבל בחו"ל מדובר ב400 ומשהו דולר.
וכמובן - פוטבה 8FG. יש מגוון עסקאות באיזור ה400 דולר, רק תשים לב שאתה קונה את הרדיו עם מקלט, Mode 2 וגרסת מסוקים.
בכל מקרה, DX7 כדאי רק אם הוא חצי מהמחיר של המתחרים, כי הוא חצי מהרדיו...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
DX7 לא הייתי קונה אלא אם המחיר היה אטרקטיבי, מאוד. משהו כמו 1200 ש"ח. זו מערכת מיושנת ומסורבלת. האורורה היא מערכת מתקדמת משמעותית בכל בחינה. בדוק גם את הספקטרום DX8, שאין לי מושג כמה תעלה בארץ אבל בחו"ל מדובר ב400 ומשהו דולר.
וכמובן - פוטבה 8FG. יש מגוון עסקאות באיזור ה400 דולר, רק תשים לב שאתה קונה את הרדיו עם מקלט, Mode 2 וגרסת מסוקים.
בכל מקרה, DX7 כדאי רק אם הוא חצי מהמחיר של המתחרים, כי הוא חצי מהרדיו...
אני חושב שה-DX7 נעלב ממך...:(
הוא חצי נעלב. :D
לא יעזור להקניט ולהכפיש, הDX7 היה ועודנו שלט משובח, נוח, אמין ובעל מגוון גדול יותר וזול יותר של מקלטים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
הוא חצי נעלב. :D
לא יעזור להקניט ולהכפיש, הDX7 היה ועודנו שלט משובח, נוח, אמין ובעל מגוון גדול יותר וזול יותר של מקלטים.
די עם הצחוקים, עוד יחשבו שהDX7 באמת שלט נוח. האורורה נוח. ה9303 נוח. אפילו הDX6i נוח.
ידעת שנוח המציא את המחרשה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
rtf22
החלטתי
AURORA 9
תודה רבה רבה למי שעזר
אתה לא תתחרט...
אם תצטרך עזרה בתפעול (למרות שכנראה לא תצטרך כי זה כל כך קל) אל תהסס לפנות.
שחר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
rtf22
החלטתי
AURORA 9
תודה רבה רבה למי שעזר
החלטה נבונה, גם אני מטיס עם אורורה והוא שלט מדהים
שים לב שהמחיר בשוק הוא סביב ה - 2000 ש"ח ולא יותר למכשיר חדש.
(בין 1900 - 2200 ) ולא יותר.