תגובה להודעה: סוללות life
אני משתמש עם סוללה של HOBICO 3200 MAH לטיסן 55 cc גם כן עם 9 סרוואים (דיגיטליים של HITEC ) המקלט גם כן של HITEC עובד במתח הזה וגם הסרוואים, המקלט של SANWA יכול לעבוד עם מתח של 6.6 v , אתה צריך גם לבדוק אם הסרוואים שלך יכולים לקבל מתח כזה.
אני מציע לך להשתמש רק עם סוללות איכותיות כמו זאת שכתבתי או של FROMECO פשוט לא כדאי לך לרסק עוד טיסן יקר בגלל סוללה סינית, קח בחשבון שתצטרך גם מטען שיודע לטעון סוללת LIFE .
איך אני יודע אם הסרוואים יודעים לעבוד במתח הזה?
אני משתמש ב4 סרוואים CS160 HOBBICO DIGITAL METAL GEAR
2 סרוואים ALIGN DIGITAL METAL GEAR
ועוד שלושה פוטאבה סטנדרטיים.
בסרוואים של HOBBICO אתה יכול להשתמש הם עובדים במתח הזה, גם הסטנדרטים של FUTABA (3001 , 3003 ) אתה יכול, אני עובד איתם עם סוללת LIFE .בסרוואים של ALIGN אני לא יודע, כנס לאתר שלהם ותבדוק, השארתי לך קישור לאתר של HOBBICO , תגלגל למטה ותראה את הסרוו שלך (160). בראש הטבלה בצד ימין תראה שהוא עובד גם ב 4.8 וגם ב 6v .
http://www.hobbico.com/radioaccys/hcam1000.html
סוללת 5 תאים ניקל -XX טעונה מלא מראה 7V.
כך שסוללת LIFE שתתן 6.6V תתאים לכל סרוו המוגדר כפועל ב6V.
תביא בחשבון צריכת זרם גבוהה יותר מ5V ומצד שני תגובות חריפות יותר בסרוואים.
אפשר לקנות גם את הסוללות של HYPERION אצל היפני או אצל ווינדריידר, הן נחשבות לאמינות.
בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
סוללת 5 תאים ניקל -XX טעונה מלא מראה 7V.
כך שסוללת LIFE שתתן 6.6V תתאים לכל סרוו המוגדר כפועל ב6V.
תביא בחשבון צריכת זרם גבוהה יותר מ5V ומצד שני תגובות חריפות יותר בסרוואים.
אפשר לקנות גם את הסוללות של HYPERION אצל היפני או אצל ווינדריידר, הן נחשבות לאמינות.
בהצלחה
סוללת לייף טעונה מלא לא מוציאה יותר מ6.6?
זה מתאים?
http://aircraft-world.com/shopexd.asp?id=6769
http://aircraft-world.com/shopexd.asp?id=6772
כן מני, מתאים סוללה טובה מאד. אם יש לך אפשרות כדאי לך לחפש מתאם כמו שבקישור שהשארת שיתאים לסוג המקלט שאתה משתמש איתו, שלא תתעה בזמן החיבור שלו. למשל למתאם מסוג FUTABA יש את הבליטה בצד שלא מאפשרת להפוך את הקונקטור.
רק אל תיבהל שמתח ההדקים בסוף הטעינה הוא 7.2, תחת עומס הוא כמעט מייד ירד ל6.6V וישאר שם להרבה זמן.
כשהמתח ירד ל6.3-6.4 בערך תטען חזרה.
ואם בא לך להיות קורקטי, הסוללות הללו אוהבות אחסנה במצב טעון מלא, אז בסוף יום אם תטען אותן הן לא יתנגדו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
רק אל תיבהל שמתח ההדקים בסוף הטעינה הוא 7.2, תחת עומס הוא כמעט מייד ירד ל6.6V וישאר שם להרבה זמן.
כשהמתח ירד ל6.3-6.4 בערך תטען חזרה.
ואם בא לך להיות קורקטי, הסוללות הללו אוהבות אחסנה במצב טעון מלא, אז בסוף יום אם תטען אותן הן לא יתנגדו.
הוזמנה, תגיע מחר (קניתי בארץ, אותו מחיר).
תודה!
מני, ספר לנו איזה סוללה בדיוק הזמנת, מאיפה, וכמה עלה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גבי א
מני, ספר לנו איזה סוללה בדיוק הזמנת, מאיפה, וכמה עלה?
זו הסוללה נראה לי שזה מה שיש לך, לא?
עלתה לי בארץ 300 ש"ח, בחו"ל עולה 60$ לפני משלוח אז אני מאמין שיצא לי בערך אותו מחיר רק בלי כאב ראש...
כן, זאת בדיוק, במחיר הזה, גם חסכת את סיפור ההזמנה, וגם הדאגה של תשלום בדואר על מוצר מעל ל-50$. תתחדש.