space wolker כטיסן שלב 2?
אני מטיס טרנר כבר למעלה משנה ומסתדר איתו מצויין, (עדיין ללא ריסוק)
רציתי להתקדם וקניתי space wolker חדש שישבתי עליו כמה ימים והוא כרגע מוכן לטיסה.
אני חושש להטיס אותו, במיוחד בטסט פלייט כי לא התנסתי בכל טיסן אחר חוץ מטרנר.
למי שיש נסיון עם הטיסן הזה, האם הוא קשה להטסה? האם הוא יתנהג כמו טרנר או כל טיסן אחר שלב2? האם לקחת על עצמי את הטסט פלייט או לתת למישהו מנוסה?
גיא
תגובה להודעה: space wolker כטיסן שלב 2?
קודם כול זה טיסן לא רע בתור שלב שני, אבל הוא גלגל זנב ואתה מטיס רק טריינר- יש הבדל, שנית הייתי מאוד ממליץ לך לעשות את הטס טפליי עם מישהו מנוסה לא רק בגלל הזנב גם עניין של טיסן חדש ואתה לא מנוסה בעצמך, אם אתה רוצה שהעשה לך טסט פליי, אין בעיה אני מאזור אשדוד, אם יש מישהו שאתה מכיר- מצויין אבל אל תעלה לבד..;)
ה'ספייסווקר' הוא טיסן ידידותי מאד ונעים להטסה. יכול בהחלט להתאים לך כטיסן שני. היה לי כזה בעבר הרחוק , אבל יותר גדול (1/3 סקייל). הטסתי אותו במשך כמה שנים ואהבתי אותו מאד.
בענין טסט-פלייט, אין בעיה כל עוד הכל תקין. החשיבות הרבה בטסט היא שהמטיס יהיה מסוגל לזהות כהרף עין כל בעיה אפשרית באויר ויידע כיצד לפעול על מנת לתקן ו/או לשרוד את התקלה. לכן אני מציע לך לתת למטיס מנוסה ככל האפשר לבצע עבורך את הטסט. רצוי גם שהוא יעמוד לידך בטיסותיך הראשונות על מנת לעזור לך בעצה פה ושם, לפי הצורך.
בהצלחה
בהמשך להצעתו של גדעון, אני אשמח אם מישהו מנוסה מהצפון יעשה איתי את הטסט פלייט בשבת הקרובה...
אין לי בעיה להגיע לכל מנחת בצפון.
יש מתנדבים?
בברכה
גיא
אתה מוזמן להגיע לשומרת. אני אוכל לעשות את הטסט-פלייט עבורך.
אני נמצא שם בשבת משעה 7 בבוקר עד 11 בערך.
אם תרצה לתאם, הנייד שלי 054-2300012