מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENELOOP
חיפשתי אתר ששולח לארץ ולא מצאתי אחד ששולח ויש לו במלאי.
שימו לב, לא NIHM רגיל ולא NICD, אני צריך ENELOOP
תודה
תגובה להודעה: מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENELOOP
תגובה להודעה: מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENELOOP
תאמין לי שכשחיפשתי מצאתי ים תאים בודדים אבל אסור להלחים אותם.. לזרמים שאנחנו עובדים בהם לסרווים צריך פונטצ'וייס.
אני מחפש פאק מוכן
מה שהם קוראים "אנרגיה ירוקה"
Re: מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENELOOP
תגובה להודעה: Re: מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENELOOP
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Up&Away
out of stock
Re: תגובה להודעה: Re: מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENEL
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
out of stock
Picky, picky, picky...
You asked where to get them. Not if they were in stock...;)
Re: מחפש מקום להזמין ממנו סוללת מקלט 4.8V AAA Square מסוג NIHM-ENELOOP
מה מיוחד בסוללות הללו מלבד יכולתם לשמור אנרגיה במצב standby
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
תאמין לי שכשחיפשתי מצאתי ים תאים בודדים אבל אסור להלחים אותם.. לזרמים שאנחנו עובדים בהם לסרווים צריך פונטצ'וייס.
אני מחפש פאק מוכן
להלחים אותן מותר ורצוי
יצרתי שכאלה ומתפקדות מצויין לאורך זמן
תנסה לא תתאכזב
הלחמות נקודה? נגדים בחיבורים מי צריך...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Up&Away
Rene, i appriciate the effort by shipment "only" 35$ - WOOOHOOO! :)
do you know another place?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
drgabbay
מה מיוחד בסוללות הללו מלבד יכולתם לשמור אנרגיה במצב standby
זה כל מה שמיוחד.. האפשרות לשים דאון צוקים על המדף ב standby תמידי בלי לזכור להטעין אותו לילה לפני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
imac1
התקשרתי אליהם והם צריכים לחזור אלי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boaz Barnea
להלחים אותן מותר ורצוי
יצרתי שכאלה ומתפקדות מצויין לאורך זמן
תנסה לא תתאכזב
הלחמות נקודה? נגדים בחיבורים מי צריך...
בועז, אתה יודע שאני האחרון שמפחד מהלחים ולהכין פאקים אפילו למפלצות.. אבל מכת החום של ההלחמה בתאי AAA מקצרת את חייהם ופוגעת בקיבולת. ה"נגדים" של ריתוך נקודתי לא מורגשים בזרמים שאנחנו עובדים בהם.
זה נכון להלחים אותם בפאקים גדולים אם הולכים "לאנוס" את התא מבחינת ביצועים ואז באמת זה לא משנה.
בנוסף יש לי מגבלת פיסית של המקום שהם יושבים בהם, תוספת הוגבה של כמה מילימטרים במקרה שלי יכולה להיות בעייתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
imac1
תומר, שיחקת אותה! חזרו אלי והזמנתי.
55 על התאים ועוד 20 על ריתוך נקודה, סה"כ 75 ש"ח בארץ לעומת 60ש"ח בחול לפני משלוח.
נחכה שיגיע ונראה את טיב העבודה.
הכוונה היא לא פק שטוח, אם יש 5 סוללות - שלוש מתחת ושתיים מעליהן.