תגובה להודעה: 2.4 GHz אנטנה
יש לי מקלט דפוק של ספקטרום
0526435577 חנן
חנן תודה אך אני זקוק לאנטנה של משדר ולא מקלט.
תבדוק כאן אם אתה מוצא משהוא מתאים
אם זה מתחבר ל-PCB מדוע צריך קונקטור ?
תמיד אפשר להשתמש במחברי BNC או TNC, סביר להניח שאיכות המחבר תהיה גבוהה יותר מהקיים.
יוסי אני לא רוצה להלחים ל PCB בשלט ולעשותמודיפיקציות לשלט, רק להתלבש על מה שיש - בלינק ששלחת אין הקונקטור שלי
אני חושב שראיתי כבל עם חיבור דומה בלפטופים, שי לי כמה ישנים / שבורים, אני אעלה תמונה ביום ראשון. (הם במשרד)
אם יראה לך מתאים אתה מוזמן לקחת אותם.
תם תודה. ראיתי את האתר הזה אתמול. אני בשלבי התקשרות איתם.. זה לא נראה טוב :(
תנסה אולי לאריהב יש http://www.arihav.com
יש להם עוד מלא דברים שלא מופיעים באינטרנט אז שווה להתקשר
אני לא יודע מאיפה אתה, אבל הם יושבים במושב נורדיה (איזור נתניה)
אני אשלח לשם את איציק. יש בן ערובה שלו אצלי.
אתה צריך כזה :D או כזה ו/או לבחור משהו תואם מסוף הדף הזה
אם תרצה דוגמאות חינם לפי הגדרה שאפשר לבנות מהקטלוג, תגיד לי ואקשר אותך לסוכן שלהם בארץ.
א-גיטע-שאבס http://mail.google.com/mail/e/332
בוגל תודה. צפה לטלפון ביום ראשון.
תנסה בחנות בשם "שמסי" על גבול גבעתיים ר"ג יש להם מגוון של רכיבים וקונקטורים לתחום הRF
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
בוגל תודה. צפה לטלפון ביום ראשון.
כל היום ישבתי בבית ליד הטלפון ו.....יוק.
כבר התקשרתי לתמיכה, אמרתי להם שלא יכול להיות שהקו שלי תקין כי בטוח מעיין מתקשר ומקבל מענה של "המספר שהגעת אליו הוחלף במספר חדש, נא עיין במדריך הישן.... תודה" :D
"If you wanna' shoot , shoot! Don't talk " :p
בוגל, אצור קשר מחר. היה לי יום זוועה ולדבר איתך לא היה עוזר. :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
כל היום ישבתי בבית ליד הטלפון ו.....יוק.
כבר התקשרתי לתמיכה, אמרתי להם שלא יכול להיות שהקו שלי תקין כי בטוח מעיין מתקשר ומקבל מענה של "המספר שהגעת אליו הוחלף במספר חדש, נא עיין במדריך הישן.... תודה" :D
"If you wanna' shoot , shoot! Don't talk " :p
:):D
מעיין,
פוטבה מוכרים אנטנות מקלט שמגיעות עם קונקטור בדיוק כזה. אולי שווה לנסות למצוא חנות בחו"ל שמוכרת אותן ולהזמין משם.
ליאור,
גם JR/SPEKTRUM מוכרים אנטנות כאלו בנפרד, אפילו אצל גיא משלט רחוק ניתן לקנות אנטנה ל JR ב 85 ש"ח לפני חיוך. הבעיה היא(גיליתי זאת בימים האחרונים) שאני מקבל את הקונקטור מחובר לאנטנה. צריך לחתוך את החוט שמוביל לאנטנה ולחבר ל SMA. עובי החוט הוא 1.13 מ"מ צריך לקלף לו את הבידוד , להלחים את הבידוד לסיכוך של ה SMA ואת החוט של הSIGNAL עצמו (שגם עליו יש בידוד שיש לקלוף) צריך להלחים :eek: לפין הפנימי של ה SMA. כישורי ההלחמה שלי טובים אבל זה לא משהו שאדם מסוגל לעשות כפי שהתברר לי בימים האחרונים יש מכונה שקולפת, לוחץ ומלחימה - אף אדם סיני או לא גם ממש ממש קטן לא עושה זאת ידנית. כרגע כנראה מצאתי פתרון אדע זאת בוודאות עוד 3-4 ימים. אגב אני שמח שהבאת את המידע הזה לידעתי ככה אדע שמה שאני עושה רלוננטי גם למערכות של 2.4 FUTABA ומה שאפרסם אחרי כל הפרויקט הזה יהיה רלוונטי ל100% מהאנשים ולא רק ל50% (אנשי ה JR/SPEKTRUM)
MDreamer,
קיבלת את ההודעה שלי? יש לי בבית זוג כבלים באורך של כשלושים ס"מ מחוברים למחבר דומה לזה אתה מחפש.
איזי
דרימר,
מצאתי לך בעבודה כבל עם קונקטור כמו שתארת ובצד השני SMA.
אני אביא אותו ביום ראשון.
שחר
תודה חבר'ה. איזי החזרתי לך הודעה. BD צפה לצלצול