נכתב במקור על ידי
flyinglizard
חשמלי יותר חזק, נקודה.
עכשיו כל היתר:
2. בניטרו יש לך זמן טיסה ארוך יותר, למרות שבהשוואה של מהירות ראש דומה, החשמלי לא רחוק כלכך. ככל שהמסוק גדול יותר, מצבך יותר טוב מבחינת זמן טיסה. טירקס 700 חשמלי יכול לטוס גם 7 דקות ויותר. ניטרו במהירות ראש דומה יטוס 9 עד 10 דקות.
אני הייתי מטיס קרוב ל 8 דקות ועם ה F3C הדיווחים מדברים על יותר מזה..3.
הסוללות ב700 זו מכה רצינית, אתה צריך זוג של 5000 6S וגם אם קונים מהסיני, זה יוצא לא מעט כסף (140-150 דולר לפאק של שתי סוללות, במינימום).
4. הטענת שטח ב700 זה סיפור לא פשוט בכלל, אין לך מקור מתח שיספק לך חשמל ליותר מטעינה אחת. פאק סוללות (שוב, שאני מדבר על ה700, פאק זה אומר שתי סוללות מחוברות יחדיו) נותן משהו כמו 250 וואט שעה, שזה בערך כמעט חצי ממצבר ממוצע של רכב. כלומר, אם המצבר שלך חדש, יש לך טעינה אחת לפני שאתה מרוקן אותו. לא סימפטי. אפשרות אחרת היא גנרטור, 1000 וואט עולה 1200 ש"ח ואיתו אתה יכול לכסות את כל היום עם שני פאקים (כלומר ארבע סוללות) ומטען חזק. זו האפשרות המשתלמת למי שרוצה להטיס כל היום, זה יותר זול ובטיחותי מאשר להחזיק המון סוללות. עם מטען מהיר אפשר לסגור טעינה של פאק במשהו כמו רבע שעה עד עשרים דקות, אבל גם זה עולה כסף (בערך 350 דולר למטען כזה + ספקי כוח).
טוב שאתה לא מגזים - אני הטענתי בכיף 4 סוללות ברכב שלי בלי בעיה של התנעה אחרי כן, ולגבי המטען - יש מטענים של 35$ שיטעינו עד 8 אמפר ויש מטענים של 200$ שיטעינו יותר מהר, לא צריך להגזים עם העלויות רק כי אפשר...
6. כמו שהבנת, בשביל יום הטסה מלא עם חשמלי צריך לא מעט ציוד והמון התעסקות. ניטרו זה תדלק וטוס, עד שנגמר הדלק או הסוללה במקלט או הסוללה במשדר או האור בחוץ.
שוב הגזמה - לא מעט ציוד? על מה אתה מדבר בדיוק - מטען וסוללות? - בניטרו יש את הדלק משאבת הדלק והסטרטר...מקביל לציוד החשמלי אם לא יותר - אצלי הכל יושב יפה בתוך מזוודה קטנה מסודרת ביחד עם השלט..
בהצלחה.