המלצה \עזרה בנושא צביעה של דאון עשוי מחומר EPP .
המלצה \עזרה בנושא צביעה של דאון עשוי מחומר EPP ..מעונין לצבוע דאון +חשמלי... בצבע מתאים האם משהוא התנסה או צבע בצורה מוצלחת דאון של מולטיפלקס ???
אשמח להמלצות לגבי צבע והיכן ניתן לקנות את הצבע ..מבירור שערכתי הבנתי שניתן לצבוע בצבע אקרילי!!!!
האם הצבע עמיד ואינו דוהה \מתיפורר\או תוקף את החומר ממנו עשוי הדאון ....
וכמובן היכן ניתן להשיג את הצבע .
אני צובע בדרך כלל עם צבעי רכב איכותיים על בסיס טינר ..במקרה הנ"ל לא נראה לי מתאים כי לא ישאר דאון לאחר הצביעה ...***ח
לתגובות ועזרה אשמח
אבי
תגובה להודעה: המלצה \עזרה בנושא צביעה של דאון עשוי מחומר EPP .
תבדוק את עמידות הEPP לצבע שבו אתה רגיל לצבוע... אני צובע עם צבע ספריי זוהר רגיל ואין כל בעייה..
3 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZvikaF
תבדוק את עמידות הEPP לצבע שבו אתה רגיל לצבוע... אני צובע עם צבע ספריי זוהר רגיל ואין כל בעייה..
גם לי אין בעיה ,אך נוהג להתיז במקום ניסתר או חלק שלא צריך לדוגמא האף של הדאון קודם לכן לוודא שאין הפתעות כמה דוגמאות ציבעה באף אחת מהן לא היתה לי בעיה של ספריי הורס:
קובץ מצורף 3933
קובץ מצורף 3934
קובץ מצורף 3935
תנסה לצבוע בעזרת טוש (לורד) איך שלא קוראים לזה
קונים טוש גדול מקרביץ בכל צבע שרוצים ופשוט צובעים איתו.
מאוד עמיד.
צבעים רגילים כאלו שמגיעים בספריי כאשר אם מתייבשים
אם מואד שברירים ומקבלים מהר מאוד סדקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avisha1
המלצה \עזרה בנושא צביעה של דאון עשוי מחומר EPP ..מעונין לצבוע דאון +חשמלי... בצבע מתאים האם משהוא התנסה או צבע בצורה מוצלחת דאון של מולטיפלקס ???
אשמח להמלצות לגבי צבע והיכן ניתן לקנות את הצבע ..מבירור שערכתי הבנתי שניתן לצבוע בצבע אקרילי!!!!
האם הצבע עמיד ואינו דוהה \מתיפורר\או תוקף את החומר ממנו עשוי הדאון ....
וכמובן היכן ניתן להשיג את הצבע .
אני צובע בדרך כלל עם צבעי רכב איכותיים על בסיס טינר ..במקרה הנ"ל לא נראה לי מתאים כי לא ישאר דאון לאחר הצביעה ...***ח
לתגובות ועזרה אשמח
אבי
צבעתי את הפאנגט עם ספריי צבע רגיל ויצא אחלה לא מזיק בכלל לחומר
הטווין גט שלי צבוע עם ספריי רגיל ואין בעיה חוץ מאיבוד גמישות החומר - לא משמעותי.
חברים יקרים המון תודה על היעוץ והעזרה ...ואכן עזרתם המון
:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Marknopfler
הטווין גט שלי צבוע עם ספריי רגיל ואין בעיה חוץ מאיבוד גמישות החומר - לא משמעותי.
!@?#
רק מאבד את הגמישות?!מזה השטיות האלה?זה כול הקטע של האיפיפי! מה אתה אומר לא משמעותי אז למה אתה משתמש באיפיפי??
קיצר אחי יש צבע מתאים לאיפיפי והוא טיפה יקר
אבל הכי טוב זה טוש עמיד יותא הכי יפה וחזק(תנסה קודם כול על חתיכה תראה את התגובה ואז תצבע)