לכל מי ששואל מהיכן ניתן להשיג KK Boards (הלוח שאני משתמש ברחפן שלי) - כאן התשובה
היי,
לאחרונה הרבה שואלים את איציק ואותי מאיפה ניתן להשיג KK Boards. איציק ואני קנינו בעבד מבחור איטלקי מאוד מאוד נחמד והגון בשם Renato Aranghelovici כתובת האימייל שלו היא:
renato.a@laposte.net
צרו איתו קשר - אפשר לקנות ממנו לוחות ללא ג'ירויים ופוטנציומטרים ואפשר לוח של "הכל כלול" כולל צריבה של התוכנה הרצויה. הלוחות איכותיים.
מעיין
תגובה להודעה: לכל מי ששואל מהיכן ניתן להשיג KK Boards (הלוח שאני משתמש ברחפן שלי) - כ
תארוז לי שניים לאכול בדרך. :)
(שולח לו מייל)
תגובה להודעה: לכל מי ששואל מהיכן ניתן להשיג KK Boards (הלוח שאני משתמש ברחפן שלי) - כ
דרימר - אתה מטיס בתצורת + או X ? איך עוברים ב KK מאחד לשני ? ב GAUI זה מתג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonx
דרימר - אתה מטיס בתצורת + או X ? איך עוברים ב KK מאחד לשני ? ב GAUI זה מתג
איציק גילה לי את הסוד... :rolleyes:
עוברים מתצורת הגה גובה\מאזנות לתצורת דלתא (Elevon)
למה? אתה מפחד שתצטרך לשנות את השם ל +sharon הא?
למי שרוצה יש לי לוח ואלקטרוניקה חדשים דנדשים.
לא נראה לי שאשתמש בהם.
קיבלתי מהבחור אי-מייל שאומר שנשארו לו יחידות אחרונות והוא מוכר אותן ב70 אירו כולל משלוח.