תגובה להודעה: מעבר שרתים 20/2/2011
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
תשכח מזה.
1+
מה חשבת שאני אלך לעשות בלי הפורום? להטיס!?
why not shorten TTL and the other timers to 15 minutes now and by the 20th of Feb you will have a quick changeover time.
m
יאללה חברה. יום שישי בבוקר, הפגנת מחאה בגלילות נגד השבתת האתר!
תגיעו בהמוניכם.:)
עידכנתם את מד"א להגביר כוננות ? ...
SAY WHAT ???
אני הולך לפתוח דף תמיכה בפייסבוק למחוסרי פורום :)
מעיין,
מה בדיוק יעשו פה המכורים במשך יומיים ?! יעבדו ?!
לא בא בחשבון.
גיא,
אני רואה בך מנהיג המחאה !
דרושים מעשים דרסטיים , שלב ראשון דאג לנו לכדורי הרגעה לתקופה הקרובה
שנוכל להתמודד עם הספירה לאחור עד לאסון.. :)
אם אפשר לדחות את הקטסטרופה ל 22-24/02 זה יהיה נהדר - אני במילואים :D
מישהו יודע איפה מעיין גר ?
אני מציע ריסוקי קמיקזה של טיסטי EPP על האוטו שלו ....
:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
מישהו יודע איפה מעיין גר ?
אני מציע ריסוקי קמיקזה של טיסטי EPP על האוטו שלו ....
:D
עזוב, גם ככה המסכן נוסע ברכב של בחורות צפוניות, אל תדרוך לו על היבלות :p
טוב אני מציע שנירשם כולנו לFxp ונוציא שם אגרסיות במשך יומיים... :D
דרכים להעביר יומיים ללא Efly:
1. אם יש לך סוללה ממש ממש חזקה/ אתה מכיר צוק עם רוח נון-סטופ - הסתדרת, תבלה, ותעלה סירטון מקוצר כשהאתר חוזר.
2. נרשמת אחרי שהאתר כבר היה פעיל זמן מה? הורד את האתר למחשבך הפרטי ובזמן ה-big blackout התעדכן בפוסטים ישנים... אתה לא תאמין כמה שטויות בנצי כתב כבר אז...
3. זוכר את פלישת משתמשי הגארבג' שיש לאחרונה? זה הזמן להתנקם! פתח ב- FXP שלושה משתמשים, האחד שואל שאלות למתחילים ללא סטופ בלי להתקדם לאף מקום. השני פותח הודעות היסטריות ולחוצות על איך הבקר מצפצף, המנוע מסתובב והכנף סתם עומדת שם. והשלישי מגבה את שני האחרים על כל התקפה כנגדם.
4. יאללה, זה בא לך בזמן טוב! כמה זמן אתה מתעצל להדביק את המאזנות, למקם סרוואים, פוש-רודים, פינ-הורנים, מנוע, בקר ולהלחים קונקטורים ולעלות לאוויר! זה הזמן - אין תירוצים!
5. דקה לפני הנפל - פתח אשכול - "מה עדיף? ספקטרום או פוטאבה?" חצי מהמכורים יתחילו לרשום מגילה, ללחוץ שלח ו.... ה-א-ת-ר ל-א מ-ג-י-ב!!! זהו, הם גמורים!
6. הגיע הזמן להצדיק את המשכורת.
אני פורש מהתחביב!!!
עד כמה שאני יודע, המקלטים לא עושים ביינד בלי הפורום...
שחר סעיף 6 לא ברור. אני לא מקבל משכורת בשביל לשתות יותר מדי קפה ולקנות דברים מהונג קונג?
אני חייב לבדוק שוב את חוזה ההעסקה שלי, נראה לי שיש שם טעות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
שחר סעיף 6 לא ברור. אני לא מקבל משכורת בשביל לשתות יותר מדי קפה ולקנות דברים מהונג קונג?
אני חייב לבדוק שוב את חוזה ההעסקה שלי, נראה לי שיש שם טעות.
לגבי הקפה, אני יודע שזה מעוגן בחוזה שלי, אבל הקניות בחו"ל זה רק בנסיעות עסקים
מעיין,
תעשה עם השרתים מה שאתה רוצה (בטח נקרא על זה בYNET אחר כך..) אבל תשאיר לנו את המנקות ... :)
אני מת עליכם! איוזה קהילה יש לנו פה:) הרגתם אותי ותגובות כאלו עושות לאיציק ולי את השעות/ימים שדרושים לתפעול של eFly הרבה יותר מהנות.
תודה:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
עזוב, גם ככה המסכן נוסע ברכב של בחורות צפוניות, אל תדרוך לו על היבלות :p
כשקניתי אותו המוכר אמר שזה ג'יפ כוסיות.. אז לפני ההגיון שלי כוסיות תמיד יהיו באוטו.. מה הוא עבד עלי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
טוב אני מציע שנירשם כולנו לFxp ונוציא שם אגרסיות במשך יומיים... :D
רעיון מעניין:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
דרכים להעביר יומיים ללא Efly:
1. אם יש לך סוללה ממש ממש חזקה/ אתה מכיר צוק עם רוח נון-סטופ - הסתדרת, תבלה, ותעלה סירטון מקוצר כשהאתר חוזר.
2. נרשמת אחרי שהאתר כבר היה פעיל זמן מה? הורד את האתר למחשבך הפרטי ובזמן ה-big blackout התעדכן בפוסטים ישנים... אתה לא תאמין כמה שטויות בנצי כתב כבר אז...
3. זוכר את פלישת משתמשי הגארבג' שיש לאחרונה? זה הזמן להתנקם! פתח ב- FXP שלושה משתמשים, האחד שואל שאלות למתחילים ללא סטופ בלי להתקדם לאף מקום. השני פותח הודעות היסטריות ולחוצות על איך הבקר מצפצף, המנוע מסתובב והכנף סתם עומדת שם. והשלישי מגבה את שני האחרים על כל התקפה כנגדם.
4. יאללה, זה בא לך בזמן טוב! כמה זמן אתה מתעצל להדביק את המאזנות, למקם סרוואים, פוש-רודים, פינ-הורנים, מנוע, בקר ולהלחים קונקטורים ולעלות לאוויר! זה הזמן - אין תירוצים!
5. דקה לפני הנפל - פתח אשכול - "מה עדיף? ספקטרום או פוטאבה?" חצי מהמכורים יתחילו לרשום מגילה, ללחוץ שלח ו.... ה-א-ת-ר ל-א מ-ג-י-ב!!! זהו, הם גמורים!
6. הגיע הזמן להצדיק את המשכורת.
יורדן ואני עשינו את זה בימי MSN העליזים. היה איזה משתמש "גאון" שקרא לעצמו "השטר" באנגלית כלומר TheBill.. מיד פתחנו עוד 3 משתמשים: TheGenrath, TheImbatzil,TheFact והתחלנו לריב. זה היה אחד השרשורים הכי מצחיקים בהיסטוריה של הטיסנאות. עד היום יש לי פלאשבקים שאני צוחק מהם בגלל זה. הייתה שם איזו יחידת מידה.. משהו עם טון רבוע.:eek:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
לגבי הקפה, אני יודע שזה מעוגן בחוזה שלי, אבל הקניות בחו"ל זה רק בנסיעות עסקים
קניה ב HK נחשבת לנסיעת עסקים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZvikaF
מעיין,
תעשה עם השרתים מה שאתה רוצה (בטח נקרא על זה בYNET אחר כך..) אבל תשאיר לנו את המנקות ... :)
אני הולך לפטר את אלו שאין להם שפם.
כמו שהבנתם המעבר לא התרחש... מועד חדש יפורסם
אתה אומר שהיומיים ניבצרות היו סתם ... אימון ?
:eek:
אנחנו בLOOP ?
GOTO התחלת שרשור ... :)