שלום מישהו מכיר חנות בגרמניה באהנובר או באמססטרדם שמוכרת מולטיפלקס וטיסנים בכלל
אם אפשר לינק זה יהיה מעולה תודה
תגובה להודעה: שלום מישהו מכיר חנות בגרמניה באהנובר או באמססטרדם שמוכרת מולטיפלקס וטיס
הסיכוי שתמצא כאן מישהו שיוכל לסייע בידך הוא די נמוך. מאידך, אני מניח שאתה בוודאי נוסע לשם למטרה כלשהי. אין ספק, אם כך, שגם תפגוש פה ושם מישהו מהמקומיים.
אילו אני במקומך, הייתי מבקש/שואל את המארח. אם איננו מצוי בנושא, תמיד יוכל לבדוק עבורך בדפי זהב המקומיים או באינטרנט המקומי. לא שהמחירים שם כמו של הסיני, אבל אין כמו לקנות בחו"ל.
כך או אחרת, אני מקווה שתצליח במשימתך.
תגובה להודעה: שלום מישהו מכיר חנות בגרמניה באהנובר או באמססטרדם שמוכרת מולטיפלקס וטיס
מנסיון - תשכח מאמסטרדם, החנות הכי יקרה בארץ יוצאת זולה לעומתם, אני חושש שגם בגרמניה זה יהיה כך...
יש בברלין חנות טיסנים מרשימה ביותר בפרידריך שטראסה.
מה מוצרי מולטיפלקס יקרים בארץ היצור שלהם יותר מכאן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_shenhar
מה מוצרי מולטיפלקס יקרים בארץ היצור שלהם יותר מכאן?
המע"מ בגרמניה 19% , עכשיו תבקש מסמכים להחזר מע"מ ותעמוד עם הטיסן בתור במכס בשדה התעופה בגרמניה להגיש טפסים בגרמנית....
ובכלל, השכר גבוה יותר המחירים גבוהים :)
אני לא מאמין שיצא לך יקר יותר מבארץ כולל משלוח
אתה תחסוך את עלות המשלוח, עכשיו תעשה חושבים אם בא לך
להסתובב עם קופסא כזו בטיול
מה גם שלא בטוח שיתנו לך לעלות איתה למטוס ללא חיוב נוסף ... תברר את זה לפני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
המע"מ בגרמניה 19% , עכשיו תבקש מסמכים להחזר מע"מ ותעמוד עם הטיסן בתור במכס בשדה התעופה בגרמניה להגיש טפסים בגרמנית....
ובכלל, השכר גבוה יותר המחירים גבוהים :)
קח בחשבון שצריך להציג את הטיסן בפני המוכסים כדי לקבל את המע"מ חזרה.
לא ברור לי למה אתה מתעקש על טיסן גרמני מגרמניה. העולם מלא מכל טוב בחצי המחיר.
אלא אם כן הדגש הוא על חדוות הקניה בחו"ל :)