תגובה להודעה: בעיה עם blade mcx
חבר שלי גם סבל מהבעיה הזו, החלפנו הכל ,]אינר-שאפט גלגלי שיניים , הכל, וזה לא עזר. אצלו הסיבה לתופעה הייתה שחיקת המנועים בראשד, כאשר היה לו מנוע אחד חדש יותר ולכן לא הייתה שחיקה שווה ומכאן הסבסוב במתן יותר סטיק.
הפרוגנוזה שלי החלפת מנועים, אבל בטוח יש יותר מנוסים ממני שיכולים לתת אינפוט יותר טוב.
יתכן מאד שאתה צריך להחליף מנוע זנב. גם לי קרתה תופעה דומה. אחרי החלפת מנוע זנב (בום קומפלט) נפתרה הבעיה.
ל-Blade MCX אין מנוע זנב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gadily
יתכן מאד שאתה צריך להחליף מנוע זנב. גם לי קרתה תופעה דומה. אחרי החלפת מנוע זנב (בום קומפלט) נפתרה הבעיה.
חח זה מסוק קואוקסיאלי בלי מנוע זנב ת תודה על התגובות אשמח לעוד רעיונות, המסוק חדש כך ששחיקה לא נשמע הגיוני
יכולה להיות בעיה במעגל האלקטרוני (אם אני לא טועה, נקרא 1 ל-5) שמכיל את מערכת היצוב של המסוק. תוכל לפנות לאחת החנויות שמחזיקה חלפים ולנסות להחליף.
אשמח לעוד רעיונות , המסוק חדש הלני ניראה כמתפקד תקין וגם המנועים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
xlzeo
חח זה מסוק קואוקסיאלי בלי מנוע זנב ת תודה על התגובות אשמח לעוד רעיונות, המסוק חדש כך ששחיקה לא נשמע הגיוני
לא מבין מה כל כך מצחיק .. אבל זה שהוא חדש לא אומר כלום
מספיק שפעם אחת התרסק ולא סגרת מצערת מיד !! בשביל שאו תשרוף מנוע או תשחק גג"ש
השרשור הזה יותר גרוע מהשרשור לימוד שחיה בהתכתבות שלי :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
לא מבין מה כל כך מצחיק .. אבל זה שהוא חדש לא אומר כלום
מספיק שפעם אחת התרסק ולא סגרת מצערת מיד !! בשביל שאו תשרוף מנוע או תשחק גג"ש
השרשור הזה יותר גרוע מהשרשור לימוד שחיה בהתכתבות שלי :D
huh?
המסוק לא עבבר ריסוק מסיבה לא ברורה הוא מסתובב כשהמצערת פתוחה עד הסוף,
מנועים עובדים טוב הולח עושה רושם עובד טוב הכל עובד תקין, הסיבוב המוגזם מתחיל רק בזה שהמצערת פתוחה עד הסוף , כשהיא פתוח חלקית המטוס מאוזן
אשמח לעוד דעות
זכותך המלאה לא לקבל את הדעה של אנשים שאתה לא מכיר ..
אבל אל תצפה לתשובת קסם .. תמחא פעמיים יד וקפיצה ימינה .. והופ ! הכל יעבוד כמו שצריך ... קנית מוצר זול וככה הוא גם שווה ...
סה לה וי