מכשיר הקלטת וידאו ע"ג כרטיס SD
הופיע בדיל אקסטרים המכשיר הזה:
http://www.dealextreme.com/p/single-...ard-slot-53835
למראית עין מדובר על פיתרון מאוד נוח, הוא מכניס ומוציא וידאו ובדרך מקליט אותו על כרטיס SD, פועל על 5-30V כך שכל סוללה מ2 ועד 7 תאים תתאים, והוא קומפקטי ונראה גם קשיח ונוח.
יתרון תיאורטי נוסף הוא כמות הכפתורים, שרומזת על ממשק קצת יותר מתוחכם מכפתור וחצי ושתי שורות תפריט שבוחרות בין רזולוציה "אחלה" ורזולוציה "סבבה".
בצד המינוסים - אין לי שום ספק שאיכות ההקלטה שלו תהיה נמוכה, ובטח ברמת מצלמות השלט לרכב וחברותיה, מה שאומר שהפרטים על הOSD עלולים להיות מטושטשים ובתנועה מהירה התמונה עשויה לגמגם.
כל אלה הן כאמור ניחושים שלי מתוך נסיון עם "צעצועי וידאו" אחרים בסדר הגודל הזה,
תמיד יש סיכוי שאתבדה ומדובר במכשיר המקליט באיכות שידור, בלי שום דיליי ועם תפריט שגורם למכשירי הברודקאסט של סוני להחוויר.
http://www.dealextreme.com/productim...ku_53835_1.jpg
נ.ב. דיסקליימר:
מי אני ואיפה עובדת אמא שלי, שאני כותב ביקורת על מוצר שעוד לא ניסיתי?
ובכן, אני עוסק רק כ16 שנים בצילום ועריכת וידאו, מתוכן כ13 באופן מקצועי לפרנסתי, ויש לי כולה 5 מצלמות וידאו במחירים של בין 10$ ל21,000 שקל.
עבדתי 4 שנים כטכנאי מכשירי וידאו מקצועיים לשידור (מDVCAM ועד BETA DIGITAL) ומערכות עריכה, וכמו שיש כאן מומחים לחשמל ולאוירונאוטיקה ככה אני מומחה לשיט שלי, אז מי שנהנה להתנשא עלי שיזמין את הקופסה הזו ויראה לי שטעיתי.
תגובה להודעה: מכשיר הקלטת וידאו ע"ג כרטיס SD
סליחה שאני מנצל"ש אוף טופיק... התקלקל לי הDVD המקליט ויש לחץ קל מהצד הנשי למצוא מכשיר הקלטה בסגנון ה"וידאו" של פעם .... יש המלצות (ולא, אני לא אתן ליס שקל בשביל הפאקינג יס מאקס שלהם :))
קנה עוד DVD מקליט. הם עולים כמו ציוד חד פעמי ולא לשווא... :)
יש את הפסנטר הוא מצויין לדברים האלה ,הוא זול ובנוסף הוא משמש כסטרימר!
הוא מקליט באיכות גבוהה והוא בין היחידים שיש להם יציאת HDMI.
מקום לארדיסק ושיתוף קבצים עם המחשב..
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1293946
http://www.exportlevel.com/Webwinkel...to-1080i).html
נתקלתי בזה :
http://www.foxtechfpv.com/mini-d1-qu...d-s-p-221.html
נראה מאוד מעניין במיוחד לאור העובדה שיש את חופש הבחירה לאופן החיבור.
על הקרקע, על הטיסן לפני OSD או אחרי OSD
הוידאו נראה לא רע בכלל וסביר להניח שהמגבלה העיקרית תיהיה איכות המצלמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
...... יש המלצות (ולא, אני לא אתן ליס שקל בשביל הפאקינג יס מאקס שלהם :))
חבילת יס-מקס HD עולה 230 ש"ח לחודש..:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
סליחה שאני מנצל"ש אוף טופיק... התקלקל לי הDVD המקליט ויש לחץ קל מהצד הנשי למצוא מכשיר הקלטה בסגנון ה"וידאו" של פעם .... יש המלצות (ולא, אני לא אתן ליס שקל בשביל הפאקינג יס מאקס שלהם :))
למה בנצי?
בלי ה YES MAX הייתי אבוד..
כל תוכנית אנחנו מתחילים לצפות 30 דק אחרי תחילתה, לא ראיתי פרסומות כבר שנתיים :D
חוץ מזה ניתן להחליף את הכונן קשיח בפנים ל טרה בקלות רבה.
אם זה עניין עקרוני שאתה לא רוצה את ה YES MAX חשבת בכיוון של סטרימר מקליט ?
אומנם זה יקר אבל זה פתרון.
החסרון הגדול מול YES MAX שאין סנכרון מול הקלטה של עונות שלמות, אם שעת השידור של תוכ' זזה
הממיר של YES יודע, הסטרימר פשוט יקליט תוכנית אחרת ;)
רק לי אין כבלים ולא טלויזיה בבית ? ...
:confused:
בגדול אם כבר יש צורך, אפשר להקליט למחשב עם ה איזי קראפ :)
כל המקליטים הסינים למינהם שווים ל*** הם מתיימרים להקליט ב 720*576 אבל כנראה שזה רק מספר בשבילם זה ממש רחוק מזה.
יש לי מצלמת DV עם כניסת AV שמקליטה באיכות מצויינת ולא מוטרדת מהפרעות וקפיצות בוידאו, אבל אם הוידאו הקרקעי הוא רק לגיבוי במקרה שצריך לשחזר את מיקום הטיסן, אז חבל על הקלטות וראש המצלמה.
אני מתכוון להקליט ע"ג כלי הטיס עם GoPro אז מקליט חיצוני יעלה בטווח הרחוק פחות מטחינת המצלמה והקלטות.
אם רק המכשיר של FoxTech היה קצת יותר זול לעזאזל...
אני לא נוגע בחבילת היס שלי:eek::eek::eek:
אם אני אשחרר להם איזשהו אישור לשנות לי משהו, תתחיל סאגה של 54 שיחות טלפון בנות 38 דקות בממוצע שיכילו כ30 דקות של מנגינות ועוד 8 דקות של הסברים ש" אדוני פשוט לא מבין את החשבון של יס, כשאדוני מסכם סכום מסויים עם נציג המכירות הוא בעצם הבסיס לחישוב המכיל חזקות ומכפלות וקטוריות אשר מגיעות לתוצאה כפולה בשל שיטת הניקוד של משרד התקשורת הסיני".
כמו כן, למת שסוכם שיכיל ערוצים מסויימים המתאימים לילדים רכים, הוחלט על ידי נציג המכירות להעשיר את התוכן לילדים בחבילת האחים וואן אריק בקרב מגע עם הליצן קוקו בתוספת של 49.90 לחודש....
בנוסף הם ירצו התחייבות לכל החיים לערוץ של חיים בוהן.
הגעתי למסקנה שיותר פשוט לקנות מקליט מאשר לשנות פרט כלשהו בחבילה שלי, שאינה סטנדרטית, לא קיימת בלוח השידורים שלהם וכל פקיד שפותח את ההגדרות שלה נע(א)לם לרבע שעה בשביל להבין מה קורה שם ואחר כך מסביר לי שבעצם החבילה שלי אינה קיימת ולא ברור לו על מה אני משלם...
סליחה שלקחתי את השרשור הצידה לפינה אפלה.
אחפש משהו שגם אשתי תוכל להפעיל:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
סליחה שלקחתי את השרשור הצידה לפינה אפלה.
אחפש משהו שגם אשתי תוכל להפעיל:)
אני מצטט אותך, כדי "שבטעות" לא יהיה לך צ'אנס למחוק -אולי אשתך תקרא את זה (יהיה מעניין :):D).