משהו מכיר את הג'ירו הזה?
Printable View
משהו מכיר את הג'ירו הזה?
היי שלומי
אני אומר שאל תחפש אטרקציות מיותרות
אומנם יש כאלו האומרים שהוא ג'ירו טוב מאד,אבל לא רואים אותו הרבה בשטח ועדיף שתפזול לג'ירואים טובים אחרים שהרבה מהמטיסים המקצועיים משתמשים,כך תוכל להנות גם מעזרתם של האנשים ביתר קלות.
דרך אגב,לאיזה מסוק אתה מחפש את הג'ירו?
שלומי, אני תומך במה שדותן אמר לך
אל תחפש אלוהים חדשים, הקווארק יענה על כל דרישה שלך ועל כל מסוק החל מהכי קטן ועד הכי גדול.
רציתי אותו ל-450 אבל איך נתוודע לדברים נוספים ואולי יותר טובים אם לא ננסה אותם??
שלומי, אתה מזכיר לי בדיחה עתיקה על שני ייקים :)
(בהזדמנות אספר לך אותה).
ותאמין לי , כולם ניסו.
יש פתגם שאומר כך:
"טיפש לומד מנסיון-חכם לומד מנסיון של אחרים"
רוצה עוד פתגם?
"בחירות נבונות באות מנסיון- נסיון בא מבחירות גרועות"
זה היה רגע של פתגם ;)
לי יש אותו על ה 500, עושה עבודה מצויינת לטעמי.
אני מתאפק שלא להתערב מאחר ואני מוכר מיני G אבל רמת השטויות שאתם מדברים הגיע לי לקצה...
בעידן שכולכם קונים גירויים מ"הסיני" אך יש לכם את האומץ לדבר על נסיונות ??או על סיכונים וחיפוש אחר האלוהים?
תפסיקו לבלבל את המוח לא רציתי להתערב שלא יגידו שיש לי אניטרס אבל אתם כבר מגזימים ומדברים שטויות!!
מבלי לנסות ומבלי להבין פשוט מחזקים את תאוריית העדר שכולם קונים כי כולם קונים מבלי באמת להבין וללא כל ידע מוכח בעניין.
ראיתי כבר כאילו שביקשו לקנות ממני את הגירו במחירי גנוב ,והעמידו בפני את המתחרה ספרטאן "מהסיני" רק מה שמצחיק אותי שהם חזרו אלי חודשיים אחרי שעדיין ל חזר למאלי כי ז שנופפו במחירי הסיני והעדיפו " לחסוך" 20 שקל ולהזמין מהסיני רק שכחו שמועד חזרה למלאי לא ידוע.
מעניין 20 מטיסי מסוקים בארץ כולם מומחים אל מול אלפיים בעולם שחושבים אחרת ,נו טוב זה ידוע שמה שטוב לעולם לישראלים אף לא מספק.
אז תכבדו את עצמכם לא חייב להגיב שלא יודעים לתת תשובה מוכחת או לפחות להיות אדם שרואים בו כמבין באמת .
נשאלתם האם הוא מוכר כלומר מה טיבו ולא האם עדיף אחר תלמדו כבר לענות בצורה עניינית ושוב זה מראה כמה באמת אתם מבינים .
לשואל חפש סרטונים וחומר באתרים עולמיים וכך תתרשם ותוכל להחליט:
סרטון שמצאתי :
http://www.youtube.com/watch?v=rRpxhA5QMWc
טוב תודה לכל העונים עכשיו אין לי לבטים הוחלט לקנות! שחר אם תמשיך לגלות סודות אני אדבר עם הקב"ט של תעש"א שיורידו לך את הסיווג הבטחוני.ד"א תיצור קשר עם אלון תודה.
:)